Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marys233

Ciągłe zmęczenie i senność

Polecane posty

Witam wszystkich ciepło :) Od ostatnich 2 tygodni jestem ciągle ale to ciągle zmęczona a moja koncentracja pozostawia wiele do życzenia.Owszem pracuje i studiuje ale bywaly okresy większego wysiłku i takiego zmeczenia i osłabienia nie mialam.Staram sie przesypiac 7-8h dziennie ale jak wstaje czuje jakbym spala 3,do tego popoludniu dochodzi senność tak ze ledwo widze na oczy.Serio gdyby sie paliło to nie wiem czy bym sie zoriętnowała.Badania mam ok morfologia i tarczyca wiec zaczynam sie martwic.Niestety doszlo do tego ze pije 2 kawy i biorę podówjną dawke magnezu i szału nie ma. Czy ktos ma pomysly na co powinnam zrobic?Odczekac parde dni moze pogoda,czy isc na konsultacje z lekarzem?

Gość nawiedzona złośnica
Zrób sobie test na hiv :P a tak poważnie to moze wybierz się do lekarza, zrób podstawowe badania..

Gość nawiedzona złośnica
co tu gadać takie objawy jak opisuje autorka moga oznaczać wiele chorób albo poprostu zwykłe osłabienie. Może poomoże ci relaks a może konieczna wizyta u lekarza. Nosisz okulary, moze za dużo przy kompie sedzisz ? Wyjdź na powietrze, na spacer ...

Gość przegroda nosowa
być może masz problemy z oddechem w nocy, jeśli chrapiesz i zatrzymuje ci sie oddech to rano będziesz się czuła wlaśnie tak jak opisujesz, idż do laryngologa zbadaj przegrode nosową, zapytaj krewnych czy oni słysza czy chrapiesz w nocy, glupie wiem, ale czasem przyczyna lezy w sercu

Gość czatru
...albo poprostu jestes w ciazy ...na poczatku tak zawsze, zmeczenie sennosc..