Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja48549546809

Może i jest to głupie, ale to jedyny sposób na to, aby osiągnąć wymarzony wzrost

Polecane posty

Gość Patrycja48549546809

Mam 17 lat i tylko 170 cm wzrostu. Dziwi mnie to troszkę, bo mój tato ma 187 cm i prawdopodobnie poszłam po nim, bo mama ma tylko 160 cm. I nie wiem dlaczego nie rosnę? Według mnie taki wzrost to piękno w najczystszej postaci. (Nie chcę być modelką!). I teraz się śmiejcie ze mnie: Wkurzyłam się na to i od tygodnia jestem na diecie wysoko białkowej. Jem tylko sery, w najróżniejszych postaciach, serki, dużo mięsa, wędlin, jajek, potrafię wypić 2 litry mleka i 1 litr maślanki na dzień, ale to wszystko dla upragnionego wzrostu :-) Wyeliminowałam z diety słodycze i węglowodany typu ( owoce, warzywa). To znaczy jem je, bo to bogate źródło witamin, ale w małych ilościach. Bardziej ziemniaki, kalafior i brokuły do obiadu. Myślicie, że taka dieta pomoże? Rościągam się codziennie, bo to podobno też pomaga i dużo ćwiczę. Ważę 52 kg i mam szybką przemianę materii. Nie mam problemu z wagą.

Gość krępel234
jak bedziesz sie podciagac na drazku albo coraz wieszac na nim jak bedizsz przechodizc z pokoju do pokoju to cie wyciagnie 3cm spokojnie.

Gość czyli twoim zdaniem jesteś
za niska tak?

Gość Patrycja48549546809
To nie tak! Ja po prostu chcę być wyższa. Zdaję sobie sprawę z tego, że 170 cm wzrostu dla niektórych osób to szczyt marzeń, ale ja nie jestem innymi, ja jestem Patrycja i chcę być wielka jak żyrafa, szczupła i zdrowa :-) krępek234 dziękuję Ci bardzo! Nie mam w domu drążka, ale mam futrynę na której mogę się wieszać.

Gość Patrycja48549546809
Kretynką jesteś Ty!

Gość czyli twoim zdaniem jesteś
ja jestem Patrycja i chcę być wielka jak żyrafa, szczupła i zdrowa szczupła i zdrowa jak najbardziej:) wielka jak żyrafa? oszalałaś? już jesteś duża....myślisz że tak łatwo znaleźć wysokiego faceta pasującego wzrostem? Ja mam 168 i tylko samych kurdupli spotykam niższych ode mnie albo mojego wzrostu. Wyluzuj.

Gość Patrycja48549546809
Ja na chłopaków mam jeszcze czas :-) Na pewno znajdzie się jakieś drzewo :-)

Gość Patrycja48549546809
blueska21: Ty i Twoja familia jesteście pojebani. Idź do kościoła, pomódl się po rozum.

Patrycje, nie obrazaj mojej rodziny ty chujowa suko, o twojej starej nic nie mowie bo nei znize sie do twojego poziomu ale za to ty jestes wymyslajacym sobie problemy scierwem. tyle

Gość Patrycja48549546809
Wieczorami ciagne loda swojemu psu bo mnie to uspokaja i nie mysle o wzroscie. Ale zaczal ode mnie uciekac wiec chyba nie jestem w jego typie w szkoda bo jego sperma byla waznym elementem mojej diety bialowej :(

Gość Patrycja48549546809
Takiej tępoty jak tutaj nigdzie nie spotkałam :-) Dowartościowujesz się i leczysz swoje kompleksy poprzez wyzywanie innych i co więcej podszywając się pod nich. Jesteś niską, brzydką kretynką o krótkich nogach dlatego moje ambicje Cię irytują. Tobie nigdy nie będzie dane być piękną kobietą. Najpierw dorośnij a potem się do mnie odzywaj :-) Brzydkie kaczątko!