Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka ostrych wrażeń

męskie pragnienia...

Polecane posty

Gość to jest zajefajne
tylko trzeba wiedzieć jak to rpbić , najlepiej samemu pokazać. mało który facet przyzna się że to lubi , bo wiesz , że niby gej.

Więc facetom sie to raczej podoba? nie wiem czy mój na to ojdzie...

Gość aweffare
masaz prostaty to niezla jazda:D

faktycznie....wielu to lubi ale żaden się nie przyzna by nie być posądzonym o gejostwo......:)...za to w bezpośrednich rozmowach zachowują się już inaczej....nie tylko mówią że lubią ale i pozwalają sobie wkładać nawet całą dłoń czy stopę:P...takie hocki klocki:D

Gość aweffare
moze od razu arbuza? halo, masaz wykonuje sie 2 palcami max:P

no tak ale na jaka głebokośc wsadzic te palce i jak nimi ruszac zebys prawiło mu to przyjemnosc?

jeśli kobieta ma smukłe i szczupłe palce to wchodzą 4 od razu:)

na jaką głębokość...?.....wystarczy max 20 cm....chociaż wrażenia są na pierwszych 10:)

Gość poszukiw
no tak ale czy to nie lekka przesada? przeciez to chyba boli na poczatku

z tym bólem to bywa różnie,,,,boli tego który czegoś takiego nie akceptuje....pozostali są wniebowzięci

Gość małeojanio*ole
...co to jest ATM? ..kiedyś facet zrobił i loda...teraz żadna kobieta nie może sprostać... ...dwa śliczne paluszki w anusie ....bosko.... ...panienka i męski bi......miodek

Gość małeojanio*ole
....nic co ludzkie nie musi być obce,,jednak co z tej pupy ma być? taki poziom bliskości no no ! nie za blisko?

Gość małeojanio*ole
...ciekawe ..ostatnio wyczytałem treść o dziewięciu poziomach czy rodzajach orgazmów w wersji azjatycko-buddyjskiej ..piszący wspomina że Europejczycy kończą na czwartym poziomie natomiast wytrenowany Azjata z Azjatką na dziewiątym zwanym małą śmiercią..myślę że raczej tu jest atrakcyjność. zabawki i technologie dla mało rozwiniętych i wrażliwych mało należy pozostawić.....istota doznań raczej w umyśle niż zabawką w c.ipie...

małeojanio*ole tez chetnie bym poczytała ten artykuł...

Gość co cisza taka?
co powiecie faceci w tym temacie...????

Gość musisz zaczac
stopniowo, w żadnym razie nie idz na całośc od razu , bo skńczy się to bólem. wiesz co bym ci doradził? spróbuj sama na sobie "potrenować" a wtedy będziesz wiedziała jak zacząć. możesz najpierw masować mu prostatę normalnie , od zewnątrz kiedy zajmujesz się czymś innym :-) potem spróbuj nawilżonymi palcami, ,może byc jakiś krem , a może być normalnie ślina, masuj mu sam odbyt , okrężnymi ruchami , rozciągając go , wszystko z wyczuciem oczywiście. jak będzie rozluźniony , to sama się zdziwisz jak palec sam tam wniknie. tylko wiesz , po pierwszse higiena , po drugie krótko obcięte pazurki , żadnych szponów! jak zagniesz palec do środka to wyczujesz prostatę jest wielkości małego orzeszka.

Gość musisz zaczac
jeśli masujesz mu jednocześnie , no wiesz , to jak facet będziejuz blisko to wyjmij mu paluszki stamtąd - orgazm u niego gwarantowany, ćwicz!

" jeśli masujesz mu jednocześnie , no wiesz ," Zaczerwieniłeś/aś się pisząc "no wiesz"?? :D :D :D :D :D

Gość musisz zaczac
napiszę ci co facet mógłby zrobić dla ciebie. niech cie zwiąże niekoniecznie kajdanki , cokolwiek, do tego zasłoni ci oczy i zatka ci uszy jakimiś stoperami, żebyś nic nie widziała i nie słyszała. zobaczyłabyś jak mogą ci się wyostrzyć zmysły , jak twój facet ma wyobraźnie da ci takie wrażenia jakich nie zapomnisz np: dotyk chłodnego metalu , a ty nie wiesz co to jest. może nóż , a może chochelka :-) . facet ma całkowitą władzę a ty nic nie możesz zrobić

Gość musisz zaczac
nawet bardzo się zaczerwieniłem :-)

Gość denis30
Moje pragnienie jest wygrana 1mld $ USA i maleńki harem na bezludnej wyspie.

Gość niedoswiadczona zagubiona
A mój facet na mnie narzeka że nie chce na nim jezdzic bo to prawda tylko ze ja mam poprostu bardzo słabe nogi zrobie pare ruchów i juz mnie bola,a na drugi dzien zakwasy i non stop to samo...a co do orala to jakie najbardziej lubicie techniki jak to naprawde robic poprostu ciagnac? ja mam czasem wrazenie ze mój jest znudzony pomimo tego ze mu stoi

bardzo dziekuje za wczesniejsze propozycje...z pewnoscia wykorzystam...a co do tych paluszków i penetracji to owszem zaproponuje...bo to jest dosc interesujace, a co do całowania to gdzie lubicie byc całowani?

Gość najlepie to:
chodzi ci o całowanie , oprócz tam gdzie wiadomo? no to fajnie jest jak laska masuje mi kark , dotyka mnie w okolicach peniska, uda , brzuch, fajnie jka laska dotyka posladki, mocno, małe drapanie też mile widziane , tylko bez przesady. wogole pokazuj , że to co facet robi sprawia ci przyjemnośc , jak się zajmuje twoimi cycuszkami to głaszcz go po głowie, jak ci robi dobrze między nogami , to ruszaj seksownie bioderkami itp.

Gość Tomm fajny 33
Cudowne uczucie kiedy laska mnie pieści i bawi sie moja dziurka zaczęliśmy niedawno i bardzo nam sie to podoba polecam

tomm dziękuje..:) Zmysłowy tylko sie nie zakochaj Mr.Dziku...:D

Gość lansikbansik
czyżby temt zmarł śmiercią tragiczna?