Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna z synkiem

Pulchniutka panna z dzieckiem szuka fajnego zaradnego faceta z centralnej Polski

Polecane posty

Gość fajna z synkiem

Jako ze wyglad sie nie liczy ale wnetrze to ja mam ochote takiego wlasnie poznac:-) Zaradnego wysportowanego najlepiej cwiczacego jakis sport ( w lozku takie ciacho jest nie do zameczenia :-P ) uczuciowego wiernego i odpowiednio reagujacego na moje humorki:-) Nie moze mu przeszkadzac moj synek z poprzedniego zwiazku. Ja lekko puszysta ( 165 cm 96 kg ) blondynka z piersiami B i niebieskimi oczami z wyksztalceniem srednim. Uprzedzajac teksty kafeteriuszy TO NIE PROWOKACJA

Gość fragomorago
lekko puszysta? ;)

Gość Lalajjjjjjj
Masz nadwagę 30 kg:o

Gość Tarocistka Anna Anielaa -
Karty mówią że wcale nie masz nadwagi. Tylko wzrostu ci brakuje. Rozciągnij się do 210 i będzie OK. Pa kochana :classic_cool:

Dla mnie za chuda jesteś,ja lubię kiełbasę z takich świniaków co maja 200-300kg,po za tym teraz małą masz wartość bo w skupie za kilo żywca słabo płacą.

Gość MOJE PARSKNIECIE BYLO SZCZERE
:D

Gość a czemu zaradnego???
nie masz środków do życia?:)

Autorko topiku z taką nadwagą wątpię byś znalazła jakiegoś faceta, to nie realne!!!! no chyba że desperata. A swoją drogą taka nadwaga to już nie tylko brzydki wygląd i nie zadbany ale i olbrzymie zagrożenie dla zdrowia!

Gość krolowa Narni
psycholozka takie pytanie odnosnie stopki. Skoro ona nie wie o jego istnieniu to czemu rozwalaczka zwiazkkow?