Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłosne historie

Za wcześnie na miłość?

Polecane posty

Gość miłosne historie

Kochane, jak myślicie: czy po miesiącu spotykania można już wiedzieć, że to miłość? Zaczęłam się spotykać z moim Kochanym na początku maja, bo bardzo go lubiłam. Po dwóch tygodniach stwierdziłam, że to jest coś więcej. Dziś jestem już praktycznie przekonana, że to miłość Czy to za wcześnie, myślicie, że to może być tylko zauroczenia W ogóle jak szybko wiedziałyście, że to "to"?

Gość hsfhfhsdf
Nie ma reguly po jakim okresie i w jakiej sytuacji bedziesz wiedziala ze to milosc. Poprostu musisz to poczuc i wiedziec ze to wlasnie to uczucie. Nie ma jednej reguly.

Gość ciekawe ile razy jeszcze
na pewno zauroczyłaś się bądź nawet zakochałaś. Ale czy to miłość prawdziwa - czas pokaże :) Bo po miesiącu ty go prawie w ogóle nie znasz...

Gość ciekawe ile razy jeszcze
ty wyżej - ulżyło ci???

Gość miłosne historie
dzięki :) Chyba mi się poszczęściło, co prawda ten związek ma dużo przeszkód i może dlatego dobrze, że miłość przyszła tak szybko

Gość liliana2020202
Oczywiście że to zakochanie a nie miłość autorko.To udowodniono naukowo że najpierw jest tzw chemia czyli zakochanie,i ten stan moze trwac do 2 lat.Potem może sie zacząć miłość,trzeba ciągle ją pielegnowac i sie jej uczyc przez całe zycie :).