Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam please

waga dla wzrostu 165 gdy dużo ćwiczę

Polecane posty

kiedys ważyłam 65 kilo i pamietam że przy 165 cm myslałam, że jeszcze piec kilo i będzie idealnie co sądzicie o wadze 60 kilo dla 165 cm? Tylko nie piszcie ze słonica ok? Jestem średniego kośćca, ani drobna ani potężna, w ramionach jestem szersza od siostry, mam też szerokie biodra wiadomo z tych kości się nie odchudzę czy myślicie, ze będzie ok? Ja się odchudzam poprzez bieganie, maszerowanie i ćwiczenia, taka osoba wydaje mi się będzie szczuplejsza przy wyższej wadze niz osoba która nie cwiczy a ma te same wymiary?

??

Gość paultta maly słoń
ja waże 63 mam 165 cm i nie moge patzreć w lustro przytyłam 8 kg od kkiedy zamieszklam w USA , moja idealna waga to 55 -57 kg

pewnie dla każdego idealna waga jest inna. Mam 2cm mniej niż Ty i ważę 45-46 kg. I nie jestem ani za chuda ani za gruba. Jeśi ćwiczysz to pwenie mięśnie swoje ważą

teraz jestem za gruba (ciąża) chciałabym byc apetyczna nie za chuda - moja kuzynka ma anoreksje wiem cos na ten temat

Gość paultta maly słoń
no to ci mówie , ze 60 to za duzo , co prawda według wskaźnika BMI miescisz sie w normie , ale 60 kg to duzo. Ja chodze na silownie , ale chce zacząć jakąs diete i przynajmniej ważyć te 57 kg

Gość paultta maly słoń
sie ostatnio przeraziłam , jak zobaczylam te 63 kg , kopara mi opadła , mogłam niejeść jak ta świnka teraz mam za swoje kocham jedzonko

od 57 do 60 to tylko 3 kg a Ty jestes drobna z kosci? Bo ja taka średnia

teraz po ciazy waze 80 wiec mysle ze jak bedzie 60 to bedzie super

nie mam anoreksji koleżanko więc nie ma czego współczuć, taka przemiana materii poprostu. A Tobie życzę dojścia do upragionej wagi :)

Gość paultta maly słoń
tak jestem drobnej kości , ale u mnie widac te 63 kg , mam na sobie tłuszcz , uda dupa i brzuch , ważyl;am kiedyś 55 i wyglądalm super . A wogole robili jakies badania i stwierdzili ze kobiety po zamążpójsciu tyją , i wlasnie przytylam w 1 roku malżenswta , ciągle obiadki restauracyjki

summer night widze ze jestes jednak przewrazliwiona na punkcie swojej wagi bo ja nie o tobie mowiłam,. ze masz anoreksje tylko o mojej kuzynce a ty sie żachnęłaś

pautla no widzisz drobna jestes dlatego Ci dobrze gdy wazysz 55 ja przy mojej siostrze jestem duza wieksza/szersza w ramionach pamietam ze kiedys bylam na górze taka chuda że juz obojczyki było widać i nosiłam z siostra ta samą bluzkę tylko ona ma duży biust a ja mały

hehe ja tez po slubie utyłam do slubu wazyłam ponizej 70

Gość podnoszeeeeeeeeeee
??

Gość fdsxffsfsedgedg
??

jezuu głupoty ci tu piszą. napisz swoje wymiary. przy duzej masie mięśniowej waga musi być większa. jakaś kolesiówa ci się wypowie, ze wazy przy 165cm wzrostu 50kg i czuje sie z tym dobrze, za to ty jesates dla niej za gruba, ale pamietaj ze to ty bedziesz wyglądać bardziej sexi z umięśnionym i wyrzeźbionym ciałem, z większą wagą a figurą dużo lepszą:) sport to najlepsze co mozna robic dla swojej sylwetki:) powodzenia

Gość ja waże przy wzroście
165 51 kg, alę wszyscy uważają że ja ważę mniej i trudno im uwierzyć w to że tyle ważę, widocznie mam cięzkie kości, nie jestem ani gruba ani chuda tak mi sie wydaje ale dookoło mówią że za chuda ale ja sibie lubie i nic mnie inni nie obchodzą

Gość jatezjatez
ja przy 165 waze 57 kg, ponoc to idealna waga no i szczerze powiem ze dobrze sie w niej czuje, wazylam kiedys 53 i tez sie dobrze czulam, ale teraz jak bym schudla te 4 kg to chyba czula bym sie za chuda.

ok dziekuje pieknie wszystkim póki co odchudzam się pochwale sie jak będa efekty

Gość blady loczek
summer..ale ty dziecko jeszcze jestes wiec mozesz sobie wazyc nawet i 40 :)

Gość biodra moje bioderka
summer a mzesz mi powiedziec co ty robisz w takim razie na forum o dietach?

Gość sdsf
ja mam 163 cm i ważę tak 56-57 kg i uważam że to dużo i chce schudnąć tak 5-7 kg. Żeby nie było wcale nie uważam się teraz za tłustego słonia ale chce być szczuplejsza. Bardzo podobają mi się bardzo szczupłe sylwetki wtedy co bym nie założyła będę dobrze wyglądać bo teraz to usze kombinować żeby ukryć niedoskonałości