Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bdacz kobiecych zachowań

Drogie Panie dlaczego tak łatwo można was mieć?

Polecane posty

Ostatnio zastanwiałem się czy kobiety sa rzeczywiście takie łatwe. Postanowiłem, że wyrwę 5 lasek. Oto wyniki z 3 nie było żadnych problemów, raz dwa je miałem 1 pękła po tygodniu 1 nie udało mi się złamać, byłem blisko ale poniosłem porażkę. Dlaczego tak jest?

Gość postanowiles wyrwac sobie
5 lasek :D :D :D ooo ale ty jestes ciezki do zdobycia !!! tak mamy sie na kim wzorowac :D :D :D

Gość drogi Panie
spróbuj umówić się ze mną :o 🖐️

Gość tak Tobie się dzieje
a nie tak jest;) pewnie na budowie szukasz:D

Gość jak jestes taki latwy
to i latwe znajdziesz. nie masz sie czym chwalic i niczym bulwersowac tak btwe meska scierko :)

bo te 3 były z burdelu , 1 była cały czas pijana a ta ostatnia była taka normalna :) tak rozszyfrowaliśmy Cię :classic_cool:

a skąd mogę wiedzieć jakie one są, jakbym wiedział które ciężko zdobyć to tylko je atakowałbym

nie da się z wami porozmawiać, trzeba spróbowac wody z wielu źródeł, żeby ocenić gdzie jest najlepsza

To szukaj z tych różnych źródeł, a nie wyrywaj łatwych kurwiszonów, a potem nie twierdź, że wszystkie jesteśmy łatwe.

Gość taaaaaaak!!!
odezwaly sie choralnie same Cnoty Orleanskie!!!! buahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! cichodajki ...........

Gość ale ty nie nadajesz sie
dla zadnej normlanej kobiety bo jestes zbyt latwy, myslisz ze porzadna kobieta chce miec takiego psa na baby? jakas meska szmate, ktora doopi jak popadnie? :O

nie powiedziałem że wszystkie, są wartościowe kobiety, no ale większość jest łatwa

Gość taaaaaaak!!!
95% jest latwa jak obsluga cepa!!! takie pokolenie!!

przecież te kobiety mnie nie znały, ja nie proponowałem pierwszy seksu, czekałem na ich ruch, a że to szybko następowało to co miałem zrobić? dlaczego się tak bulwersujecie? wiadomo że na każdego zwycięzcę czyli mnie przypada jeden przegrany czyli któraś z was

"dlaczego się tak bulwersujecie? " Dlatego, tłumoku, że oceniasz wszystkie kobiety tak samo. Napisałeś do wszystkich w temacie "Drogie Panie, dlaczego tak łatwo można was mieć". Prawda jest taka, że szukałeś wśród łatwych doop, które chętnie się puszczają, bo gdybyś podszedł do porządnej, to nawet by na Ciebie nie spojrzała.

Zdesperowana Domowa Żona widzę że gul Tobie skacze :) nie możesz się pogodzić, ze kobiety są łatwe widać Twoją desperację haha

Gość owiunheuifbn
może one szukały miłości??

to była tylko zabawa, gdybym wyczuł że laska chcę czegoś więcej wycofałbym się żeby jej nie skrzywdzić

Gość ta....lotr zaraz
hahahahahahahahahahahahahahah!!!! ale bulwersacja!!!!!!!!!!! uderz w stol a norzyce ..........ci wszystkiego dobrego!!!! zoncia....wyluzuj......bo Ci na urode szkodzi:P:P ps.zacerowalas dziurke???:D

Bdacz kobiecych zachowań --> haha, raczej czuje sie w obowiazku cie uswiadomic, ze ty jestes latwiejszy niz te 5 lasek razem wzietych :) ale tego nie wziales pod uwage. ja bym juz takiego brudasa nie chciala jak ty wlasnie z tego powodu.

nie wiem o co wam chodzi czasami myślę co mógłbym zbadać i robię to napisałem że 4 kobiety miałem bez większego trudu no to jak można nazwać te kobiety?

Gość owiunheuifbn
poza tym zeby wyniki byly wiarygodne i miarodajne musialbys przeprowadzic badanie na wiekszej probie :D