Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna11

Co o tym sądzicie? szczerze!!?

Polecane posty

Gość bezradna11

Mam 18 lat.. poznałam super faceta który ma lat 30 ... narazie rozmawiamy na gg.. i w ogole nie czujemy roznicy wieku.. rozmawia nam sie naprawde super :) problem w tym ze on ma dziewczyne .. chce sie ze mna spotkac porozmawiac i po prostu mnie blizej poznac.. zgodzilam sie na spotkanie i mamy sie niedlugo spotac ale nie wiem czy to dobry pomysl.. on ma dziewczyne i pomimo tego ze nic zlego robic nie bedziemy to jest raczej nie w porzadku.. i jestem ciekawa czy rzeczywiscie chodzi mu tylko o rozmowe.. co wy o tym myslicie?

Gość jjjjjjjjjj
że z niego wredny kutafon własnie to myślę

Gość bezradna11
dlaczego uwazacie ze chodzi mu tylko o jedno ?? moze rzeczywiscie chce po prostu pogadac?? przyznal mi sie ze ma dziewczyne ktora kocha..

Gość buszek_pietruszek
chcialabys byc na miejscu tej laski? no wlasnie. poza tym z mojego wlasnego doswiadczenia wiem, ze taki facet po prostu chce zaliczyc mlodsza dupe zanim stuknie mu 40tka. zdaje sobie sprawe z tego ze jak nie teraz to kiedy. moze Cie kreci ze jest taki meski.. ale chyba wazniejsza jest uczciwosc i budowanie czegos naprawde wartociowego. wtedy wszystko smakuje lepiej.

bezradna11, a o czym on miałby rozmawiać z Tobą? O zajęciach w liceum? On przecież nawet w gimnazjum nie był bo wtedy nie było takich "przybytków". :D Zresztą spotkasz się- zobaczysz :)

Gość bezradna11
no wlasnie.. nie chcialabym byc na miejscu tej dziewczyny ale on zapewnia ze to tylko rozmowa.. ze mu sie bardzo podobam i chcialby mnie blizej poznac..

Gość bezradna11
wiec uwazam ze to nic zlego..

Gość bezradna11
nic sie nie stanie bez mojej zgody.. Ja wiem ze do niczego nie dojdzie wiec jesli on bedzie myslal inaczej to nara..

Gość dsssssssssssssdf
aleś ty smieszna wiadomo ze facet ktory ma 30 lat nie spotka sie z toba tylko po to zeby pogadac haha naprawde tak myslalas? ciekawe po co by mu to bylo do szczęscia potrzebne przeciez gadacie na gg. to mu nie wystarczy? jesli jestes głupia i naiwna to idz . a jak masz troche oleju w głowie to olej tego kretyna cieplym moczem

Gość provokejszyn jak nic
daj se spokoj dziewczyno ,jestes naiwna......... a ty jakbys miala chlopaka to tez umawialbys sie na ''rozmowy''z koleisami poznanymi p[rzez neta....?

Gość bezradna11
nie poznalam go przez neta.. mieszka niedaleko mnie i ostatnio zagadal wiec zaczelismy pisac na gadu .. nie wiem chyba rzeczywiscie sie z nim nie spotkam

Gość dsssssssssssssdf
nic sie nie stanie bez mojej zgody.. Ja wiem ze do niczego nie dojdzie wiec jesli on bedzie myslal inaczej to nara.. widzialas go kiedykolwiek na oczy? wiesz o nim cokolwiek? ktos z twoich znajomych go zna ? nic sie nie stanie bez mojej zgody. noo raczej przeciez gwałciciele zawsze pytaja sie swojej ofiary czy nie maja nic przeciwko prawda? :/ nie wiesz kto jest po drugiej stronie a na gg mozna byc każdym kim sie chce wiec daruj sobie to spotkanie

Gość bezradna11
alee ja wiem kim on jest z kim sie kumpluje i gdzie mieszka.. nie poznalam go przez neta...czesto sie widujemy i mowimy sobie czesc dlatego on chce ze mna pogadac w koncu w 4 oczy ..

Gość provokejszyn jak nic
daj se spokoj dziewczyno ,jestes naiwna......... a ty jakbys miala chlopaka to tez umawialbys sie na ''rozmowy''z koleisami poznanymi p[rzez neta....?

Gość dsssssssssssssdf
nawet jesli mieszka niedaleko ciebie to nie jest powód zeby czuc sie bezpiecznie idac na spotkanie z nim daruj sobie . po co ci to? spotkasz sie z nim i co dalej??

Gość kiralka
taka duza dziewczyna panna a taka naiwna:D

Gość po co ci to???
powiedzial ze ma laske ze ja kocha wiec co od ciebie moze chciec??? jak dla mnie tylko jednego-seks!!

Gość bezradna11
no w sumie racja i tak jest za stary.. poza tym co rzuci swoja 26 letnia dziewczyna dla osiemnastki ? po prostu poodoba mi sie i chcialabym sie z nim spotkac ale tylko pogadac.

Gość po co ci to???
wiesz jak to sie moze skonczyc,po co ci moralniak?? jak kocha swoja dziewczyne to dlaczego stawia ja w takiej sytuacji?? tym bardziej ze nie jest ot jakis rowiesnik tylko dorosly facet!

Gość bezradna11
wlasnie tego nie rozumiem ? ma dziewczyne kocha ja... mi mowi zee bardzo mu sie podobam.. juz nie wiem co mam myslec;/ moze rzeczywiscie nie chodzi mu o seks tylko o rozmowe ale oczywiscie moge sie mylic

Gość koro na
on powiedzial ci otwarcie o tym ze ma kobiete ktora kocha a miedzy wierszami mozesz wyczytac ze szuka przygody na jedna noc taka 18-nastka jak znalazl

Gość oioio
daj sobie spokój,no chyba,ze chcesz być tą drugą,którą się będzie zabawiać od czasu do czasu

Gość bezradna11
ale on mnie zapewnia ze nie chodzi mu o to .. spytalam otwarcie ;/ k u r w a !!!

Gość oioio
no chyba,ze liczysz na zobowiązujący seksik-to nie ma problemu

Gość bezradna11
ale ja sie nie dam :) nie chce zeby facet sie mna zabawial ... nawet jesli by nie mial dziewczyny to do niczego by nie doszlo

Gość po co ci to???
duzo mowic moze, a co powie ci otwarcie ze chce cie zerz,,,,???od razu dalabys mu w twarz!!