Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna11

Co o tym sądzicie? szczerze!!?

Polecane posty

Gość bezradna11
no wlasnie.. chce mnie zabrac autem na wycieczke.. a jesli rzeczywiscie bedzie sie do mnie dobieral to co ja wtedy zrobie;/

Gość po co ci to???
no nie wiem,widac ze chcialabys sie z nim spotkac ale przemysl to bo 1.jest starszy 12 lat! 2.ma dziewczyne 3.postaw sie na miejscu tej dziewczyny! czy chcialabys zeby twoj facect pisal z jakas laska na gg? a tym bardziej spotykal sie z nia na niby rozmowy!!

Gość oioio
eeeee,zrobisz jak chcesz.ja ODRADZAM.

Gość kiralka
jestes juz na tyle dorosla ze powinnas wiedziec o co moze chodzic facetowi w takiej sytuacji i ze jesli facet mowi ze chce tylko pogadac (BO TY GO SPYTALAS I ON TAK CI POWIEDZIAL) to wcale nie oznacza ze mowi prawde.O czym on mialby z toba chciec "pogadac" skoro ma dziewczyne,myslisz ze kolezanka mu potrzebna:O no ogarnij sie dziewczyno bo to co piszesz jest tak naiwne i niedojrzale ze az przykro.Ile ty masz 15 lat ze tak rozumujesz:O?

Gość bezradna11
moze mu to wysle?? cos dopisac jeszce? ? Wiesz co.. przemyslalam wszystko i raczej nie bedzie mozliwosci zebysmy sie spotkali.. Nie chcialabym być na miejscu Twojej dziewczyny .. Zreszta piszesz ze ją kochasz no więc po co chcesz sie ze mna spotkac.. mi sie nasuwa tylko jedna mysl... bo innego wytlumaczenia nie ma.. bo rozmawiac przeciez mozemy na gg badz rzeczywiscie wyjsc na piwo nie ukrywajac sie

wiesz ze niszczysz ich zwiazek?mozesz potem żałowac... ja bym urwała kontakt mimo tego ze wam sie dobrze rozmawia. Bo chyba i tak nie bedziecie razem prawda? Ja juz rozwalilam prawie jeden zwizek tyle ze faceta znałam na realu, był zareczony i mial juz dziecko (tlyko ze o tym nie wiedzialam )

Gość ogarnij się bo może byc za poz
ja mam 21 lat i też poznałam faceta przez neta, on miał 36 lat. Wiedziałam że ma dziewczyne. To było szaleństwo bo nie znając go zgodziłam się na spotkanie. Przyjechał do mnie. Okazał się super przemiłym gościem, wypiliśmy szampana i doszło z jego strony do zdrady. Ukrywaliśmy to, pisaliśmy do siebie maile, spotykaliśmy się u mnie. Doszło do tego że ktoś wkradł się do jego poczty i powysyłał wszystkie maile jego dziewczynie, wszystkiego się dowiedziała. Był załamany, ledwo jej nie stracił. Straciliśmy kontakt i byc może już nigdy go nie zobacze. Prawie rozwaliłam jego związek chociaż była to też jego wina. Nie kochał mnie, poprostu zależało mu na seksie z ładną, młodą dziewczyną i wiedziałam o tym. Uwielbiałam go. Ty też możesz coś poczuc do tego faceta, jego kobieta się dowie i on Cie oleje w pizdu. Będziesz cierpiała.... Jego dziewczyna też. Chcesz tego?? Więc znając swoją sytuacje poprostu nie wierze w to że zależy mu tylko na rozmowie

Gość bezradna11
szkoda.. bo fajny facet

Gość ogarnij sie bo może byc za poz
Jeżeli ten gosc pisze Ci że ma kobietę którą kocha to znaczy że nie ma zamiaru jej zostawic. Jeżeli pisze Ci że chce pogadac z Tobą to znaczy że do jego związku wkradła się rutyna. Zrozum. On poprostu szuka wrażeń. Faceci już tacy są że sama rozmowa im nie wystarczy, pójdziecie na piwko, zaszumi wam w głowach i może dojsc do czegoś więcej.. Nie marnuj życia jemu i sobie. Co innego gdyby był wolny....

Gość ruanda
po co TY chcesz sie z nim spotykać? facet ci się podoba, miło się gawędzi na gg, więc jako naiwne dziewczę zaraz się zakochasz, a facetowi twoje zainteresowanie się podoba, bo zawsze miło, jak ktoś na ciebie leci. A czego on chce - to raczej jasne, znalazł sobie towarek, i liczy na bzykanko. Nie, nie na pierwszej randce, w końcu to dorosły facet, przymili się, zaimponuje, sypnie komplementami, jak to jesteś wyjątkowa, niepowtarzalna, jak to się z tobą cudownie rozmawia i spędza czas. A jak ci już kolana zmiękną, to będziesz pewna, że właśnie ty jesteś kobietą jego życia. I pójdziesz na całość, a potem będziesz szlochać, że cię bzyknął i telefonów nie odbiera.

a kolejna sprawa to chcesz miec w ogole cokolwiek wspolnego z facetem który robi w chooja osobę którą "kocha" jak dla mnie to dno i nie warte nawet przyjazni czy rozmowy :o

Gość bezradna11
racja...niestety

Gość bezradna11
wiec co ja mam mu napisac jesli juz zgodzilam sie na to spotkanie?

Gość szprotka m
nie chcesz byc z kims, kto umawia sie po kryjomu przez internet z innymi kobietami, uwierz mi.

Gość że tez
takie kretynki po swiecie jeszcze chodza...

ja to bym nic nie pisała juz w ogole i zablokowala go na gg..tak po prostu. i powaznie zastanowilabym sie czy nie powiedziec o tym jego pannie.. bo biedna pewnie chce za takiego lajdaka za maz wyjsc

Gość bezradna11
wymyslcie co mam mu napisac..

Gość szprotka m
a po co blokowac? dac sobie spokój, poprostu :)

Gość bezradna11
no dobrze.. ale napiszcie mi co mam napisac nie umiem pisac wiazanek.. wymyslcie cos madrego:)

Gość szprotka m
czesc. przykro mi ale rozmyslilam sie i nie spotkam sie z toba. mam nadzieje ze rozumiesz w czym jest problem. pozdrawiam

Gość ildona
jezu ale ty jesteś pusta i głypiutka naprawdę wierzysz, że on z tobą chce porozmawiaC ????? PRZECIEŻ ty masz poziom ćwierćmózga O czym może rozmawiać z tobą 30latek .... litości