Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwionnnnaaa

Trójmiasto i dziwne tel.

Polecane posty

Gość Zdziwionnnnaaa

Mam pytanie do mieszkańców Trójmiasta oraz okolic. Czy dostaliście na dniach dziwny telefon? Dzwonila do mnie kobitka, oczywiście zastrzeżony, pytając się czy to ja (z imienia i nazwiska) oraz czy będę jutro w domu ponieważ dzwoni z rekomendacji jakiegoś pana Jacka z Gdyni, podając nawet ulicę. Przyznam, że byłam lekko zdezorientowana jakimś panem Jackiem (który jak domniemam chyba mnie podobno zna) i zapomniałam się spytać "przepraszam, czy pani wie gdzie mieszkam i skąd ma pani mój numer?":P gdyż na dzień dobry spytała się czy będę jutro w domu najlepiej z całą rodziną. Jedyne co byłam wstanie wtrącić - pani miała gadane- to to, że nie wiem o co w ogóle chodzi gdyż pana Jacka nie znam i nie wiem o czym do mnie mówi:) Wtedy okazało się, że chodzi o jakiś sprzęt rehabilitacyjny. Pokaz(?) nie jest zobowiązujący, a oni za samo spotkanie - podobno - przekazują jakąś kasę na dzieci z chorym serduszkiem czy coś w ten deseń. Hmmm... chyba na początek wypada spytać: czy zgadza sie pani bądź jest zaintersowana takim spotkaniem. Zastanawiam się czy to jakiś marketingowy chwyt poniżej pasa czy może jeszcze coś innego... Spotkania odmówiłam gdyż mam inne obowiązki, jednak Pani postanowiła, że zadzwoni w innym terminie. Jeśli zadzwoni jeszcze razpostaram się wyłuskać od niej więcej info bo do tej chwili jestem w lekkim szoku:)

Gość SecretServicE
Zapewne chodzi o tajemne sesje sado-maso bondage z użyciem sprzętu rehabilitacyjnego. Ta forma aktywności pewnych grup tego typu na zachodzie jest niecobardziej popularna choć równie owiana tajemnicą co tu. Myślę,że pomylili jednak adres:classic_cool:

Gość Zdziwionnnnaaa
Sesje sado-maso na rodzinnym pokazie- no wiesz!:P Też mi się wydaję, że zaistaniała jakaś pomyłka chodź dziwny zbieg okoliczności co do imienia i nazwiska oraz okolic zamieszkania:) Tak na marginesie zadziwia mnie fakt "bajerowania" - nie wiesz kto, nie wiesz co i jak zdobyli Twoje dane... Wiem, że takie prezentacje/pokazy rozwijają się w Trójmieście dość prężnie. Jednak firma, która obiła mi się o uszy, dzwoni do Ciebie "na legalu" bez jakiś podchodów.