Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa kredka2

Szukam namiaru na sklep z konsolami i grami.

Polecane posty

Gość kolorowa kredka2

Cześć, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Chcę kupić konsolę i gry rpg. allegro odpada. Słyszałam o różnych sklepach, ale opinie są podzielone, więc pytam Was, szanowne KAFETERKI ;-) Może wasi synowie lub mężowie coś wiedzą na ten temat.

Gość gameshop.pl
z tego co wiem maja najtaniej zarowno konsole jak i gry (mozna tez wymieniac)

Gość Xboyx
X 360 kupilem w empiku- gry na allegro wychodza najtaniej ( jak koles ma sporo pozytywow-----bierz w ciemno nie ma co sie bac ja sie nigdy nie zawiodlem;)

Gość kolorowa kredka2
dzięki za sugestie, sprawdzę. Wiem ze słyszenia, że zawsze przy grach potrzebne są jakieś kody. Nie wiem, czy na allegro i w empiku można potem coś dokupować. Słyszał też o formie płacenia esemesem, co o tym sadzicie?

Gość nfgvhfgh
na konsole nic zazwyczaj nie trzeba prócz płyty żeby grać kupując xboxa 360 trzeba się liczyć z opłącaniem abonamentu ok 100-120 zł/rok za możliwość grania przez internet (kody np. na allegro). ps3 i wii są darmowe. gry najlepiej na allegro.pl (nowe i używane), gram.pl i ultima.pl (tylko nowe), wirtus.pl (nowe, ceny są często niezłe). w tych ostatnich też można kupić konsole. często w media markt, media expert, saturn itp. są promocje na konsole.

Gość kolorowa kredka2
Dżizas, abonament??? Komu i gdzie??? Nie zdawałam sobie sprawy... Nie lubię wszelkiego rodzaju umów, bo potem są same kłopoty. nfgvhfgh - na czym grasz? Pytam z ciekawości. Nie odważyłabym się kupić gry używanej. Jaką grę lubisz najbardziej?