Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie_ona

Jak to z wami jest faceci?

Polecane posty

Gość zapytanie_ona
Dobra, zle sie wyrazilam. Nawet, jesli bardzo Ci sie podoba? :D gall, masz racje ze problem jest po jego stronie, on jest bardzo nieporadny i nie wiem jak mam sie achowywac, zeby go zachecic. probuej byc otwarta, przyjacielska, ale co więcej moge zrobic? Skoro moze byc tak ze on jest niedoswiadczony i to dla niego w pwnym sensie jakas nowosc, to czy nie przegielam z tym kontaktem fizycznym? ( chodzi mi o tą rękę )

Gość alister
ja CI powiem z perspektywy faceta i co mnie się np podoba i kręci. Jak przysłowiowo kobieta weźmie faceta "w obroty" zaproponuj Ty spotkanie, wyjdź pierwsza z inicjatywą...jak jest kumaty i się mu podobasz to powinien połkać haczyk i dalej wykazać inicjatywę

Gość zapytanie_ona
Tak, wychodze z inicjatywą i staram sie robic tak jak mowisz. Tylko zniecheca mnie brak jakichs konkretow z jego strony. Kilka razy juz chcialam dac sobie spokoj ale jakos jak na ironie, zawsze wtedy on robil jakis krok do przodu. Zalezy mi na nim, ale chcialabym tez wiedziec czy kiedys w koncu bedziemy mogli byc razem czy nie. Bo jesli nie, wolalabym jakos to odchorowac i skupic sie z czasem na kims innym :)

Gość Sobotka...noc
zapytanie_ona..to ma cieżko... tym bardziej, że to facet...a on taki jak dziecko... Może nie miał kobiet...Ale zakochany facet umie znalezc nic porozumienia z ukochaną kobietą:) Dziwnie, że spotykacie się..a on nic...

Gość zapytanie_ona
Wiesz co, ta nic porozumienia miedzy nami jest, bo swietnie nam sie razem spedza czas, lubimy gadac ze soba i generalnie jest OK. Ja wyczuwam z jego strony taka chec.. ale nie wiem, on tak jakby troche bawi sie w podchody a ja jestem juz troche za stara na takie zabawy :D Flirt jest fajny i ja tez go lubie.. ale jakos tak wolalabym zeby on sie określił, chociaż tak " z grubasza" :D:D

Gość alister
w takim razie zgwałć go :D zaciągnij gdzieś do toalety albo gdzieś w krzaki, zrób mu loda i wtedy sam będzie skomlał za Tobą ;D

Gość zapytanie_ona
A to ze zachowuje sie momentami jak dziecko, to fakt :) z tym, ze ja jestem w stanie to zrozumiec i nie robie z tego wielkiej sprawy, po prostu zachowuje sie tak jak umie i wydaje mu sie to sluszne. Skoro nie ma zbyt wielkiego doswiadczenie, to wiem i rozumiem ze moze czuc sie nie pewnie :)

Gość zapytanie_ona
Alister, a Ty tak z grubej rury od razu :p

Gość alister
ja Ci tylko radzę jako facet :D a wiem co działa :-) a szczególnie jak gość jest taka pipka ;p

Gość zapytanie_ona
Ja Ci pisze, ze ledow sie odwazylam zeby go chwycic za reke a Ty mi proponujesz, zebym sie na niego rzucila :P Ja wolalabym zeby wszystko szlo po kolei, na te sprawy tez przyjdzie czas :D

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
alister- wreszcie ktoś coś fajnego napisał, "święta prawda" wszak zle by mu nie zrobiła - TYLKO DOBRZE :)

Gość alister
pewnie, że tak a Ty tez bawisz się w łapanie za rękę :P na to przyjdzie jeszcze czas :-) wpierw go porządnie zgwałć albo zrób porządnego loda :D później będziecie się za ręce trzymać :-)

Gość gość
Hmmm :) Ja zawsze mówiłam wszystko to co mi ślina na język przyniosła, ale... nigdy nie pozwalałam się od razu "dotykać" , całować itp. i to rzeczywiście większość chłopaków rajcowało a jednego zniechęciło totalnie hahaha i do dzisiaj mam z tego bk!

Gość zapytanie_ona
Ja sie pozwoliłam ciumknąć na "dzień dobry" :D ale nie żałuję bo było zajebiście... :)

Gość wsunąć między drzwi
zacznij od dupy strony :o

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
Najważniejsza zasada jeśli chodzi o podryw- DOBRZE ROZPOZNAC PRZECIWNIKA :)

Gość zapytanie_ona
Ujdzie w tłoku, czyli co konkretnie masz na mysli?

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
Tylko to że nie ma reguł, czasem idzie "jak z płatka", a niekiedy "kropla drąży skałę":)

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
Gonic króliczka nie zawsze znaczy rozumiec dosłownie, kwestia przybrania odpowiedniej strategii :)

Gość zapytanie_ona
Co racja to racja :D

Gość zapytanie_ona
To poradz mi, jak powinnam sie zachowywac zeby bylo OK i w koncu sytuacja sie wyklarowała? :)

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
Uważaj pytasz o radę potencjalnego przeciwnika:) (mogę byc tym chłopakiem) :)

Gość głupoty nie czytam bo padam
Dla mnie osobiście udawanie niedostepnej = kogoś kim się nie jest stawia w złym świetle kandydatkę automatycznie. Kogo chce udac? księżniczkę? po co to na co? nie wystarcza że zycie jest dość trudne to trzeba je komplikować? No chyba że robią tak małolaty beztroskie co im mamusia i tatuś pieniążki sypna jak te maja zachciewajkę.

Gość zapytanie_ona
Ujdzie w tłoku, ale przeciez grunt to dobrze rozpoznac przeciwnika, więc powiedz :D

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
No niby tak, ale skoro w przeciwnych obozach jesteśmy:) to sama wiesz....:)

Gość zapytanie_ona
No powiedz :D

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
Strzelac do własnej bramki? :) no proszę:)

Gość UJDZIE W TŁOKU!!!
Ale przeciwnik- nie przeciwnik , życzę dobrej nocki:)

Gość zapytanie_ona
Oj, pomysl po prostu tak, że pomożesz dwojgu ludzi zbliżyć sie do siebie :D