Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko ja i nikt więcej

Jakie studia radzicie?

Polecane posty

Skończyłam socjologię na poziomie licencjatu, a teraz chciałabym zrobić studia uzupełniające 2letnie magisterskie. Jakie polecacie? Nie chce robić magisterki z socjologii, bo już popełniłam błąd studiując na licencjacie... :(

Gość ja mam fioła...
Masz trochę do wyboru takie jak: resocjalizacja, pedagogika, integracja europejska, handel zagraniczny.

Pedagogika i dziennikarstwo odpada.... bo się nie widzę... ale takie bardziej przyszłościowe? proszę o rade

Gość hahaha !
studia ?? hh ! nie szkoda Ci czasu i młodości ? a potem zarobisz 900 zł jak cała reszta ;]

Chciałabym w ogóle mieć czyste sumienie że zrobiłam wszystko aby zarabiać ciut więcej:P dlatego studiuje

Gość ja mam fioła...
Nie ma teraz studiów przyszłościowych. Jedynie może medyczne typu farmacja zawsze jest praca w aptece czy jako przedstawiciel medyczny. A teraz nic praktycznie nie gwarantuje, że będziesz pracować w zawodzie.

Gość hahaha !
mam znajomych,którzy wywalili grubą kasę na studia ! teraz mają pracę jak zwykła osoba po zawodówce. Ewentualnie po znajomości się trafi coś konkretnego, a tak do dupa. Chyba,że wyjechać za granicę tam płacą konkretnie wyuczonym osobą, a w Polsce lipa bez zmian :)

Liczę się z tym, ale nie chce mieć kiedyś żalu do siebie ze moglam studiowac bo jestem na dziennych studiach i oplacam akademik ze stypendium wiec cche dorobic sie magistra teraz:)

I tak wszystkie skąnczycie w Biedronce ,jak bycie mieli głowę do myślenia to poszlibyście na inżynera a nie jakieś studia hobbystyczne dla kur domowych,a najgorzej to w tym wszystkim jest to że dużo z was zostanie zwykłymi prostytutkami.

Gość Pani po ekonomii
"I tak wszystkie skąnczycie w Biedronce " Myślę, że Ciebie do Biedronki by nie przyjęli.

Też tak myślę że by mnie nie przyjeli bo uważam że w tej pracy raczej bym sobie nie poradził siedząc 8 godzin na kasie bo naprawdę do pały można dostać i podziwiam kasjerki na kasie które pracują za 1000zł,cóż taka jest niestety polska i niesprawiedliwy los człowieka ale niestety taka jest zasada że"Nie chciało się nosić teczki to teraz trzeba chodzić do biedroneczki"

Gość hahaha !
mi się studenci kojarzą z nierobami :0 wybaczcie,ale takie moje zdanie :) jeszcze niektórzy wgl nie pracują i uciekają w te swoje książki. Weźcie się garść :) a co z wasz młodością ? ja bym miała żal i wyrzuty o zmarnowaną przeszłość, a nie o brak studiów