Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła24

jak postępować

Polecane posty

Gość miła24

cześć spotykam się od trzech miesiecy z chłopakiem który jest o 7 lat starszy ode mnie. Bardzo się różnimy, ja z "dobrego domu", on prosty itd. Nie wiem jak z nim rozmawiać, kiedy się sprzeczamy, ponieważ on zachowuje się tak jakby wszystko wiedział i nic nie można mu przetłumaczyć. Jak się obrażam, nie lubi rozmawiać i czeka az mi przejdzie, jak nie przechodzi i próbuje mu wytłumaczyc dlaczego on się denerwuje bo ja wracam do kłótni.Nie wiem poprostu jak mam z nim rozmawiac??

Gość miła24
on uważa że nie musi np wszystkiego mówić a ja musze gdzie idę, z kim się spotykam itd.

Gość Zatejemniczona
wiesz ja tam się strącać nie będę bo nie chcę wyjśc na kogoś kto nie mumie pisać i rozmawiać o chłopkach ale moim zdaniem chłopacy w klasie zachowują tak samo jak tu opisałaś że nie można nic przetłumaczyć i żeby nie było mam 18 lat!!

Gość bystra i piękna
a będzie coraz paskudniej... i jak fajnie się zakończy Ty z brzuszolem u mamusi zapłakana, a on z kolejną głupią laską na piweczku z "dobrego domu" a taka idiotka" i bierze się za ciula niegramotnego, który już przed ślubem nie kryje, że jest prostym, swojskich chamidłem Ty, może zacznij go ciągać po teatrach i filharmoniach to mu się polepszy :D