Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sekretarka2255

wymodlić sobie męża..

Polecane posty

Gość kaliban po co sie tak starasz
ze swoimi wypowiedziami :D na kafe prawie same paszteciary:D ladne nie siedza codziennie na kafe:D

Gość takucianna1234
Oj zdziwiłbyś sie :D ze ladne nie siedza :D moja siora codziennie tu zaglada a stanałby ci jak bys ja zaobaczy l! ;)

Gość na Kalibana leca takie ktore
lubia jak facet rzadzi i dominuje w zwiazku 🖐️

Kaliban to skoro znasz to spisz-o ile tego nie zrobiłeś jeszcze. Myślę, że warto. Dla siebie, dla dzieci-przeszłość dla przyszłości. Sama powiedzmy 'bawiłam' się historią rodziny, jednak mętne miałam źródła-pamięć ludzka. I żadna kawaleria powietrzna tylko konnica. Ładna tradycja, a reanimacja w okresie II RP nie była zdaje się zabawą w żołnierza... aczkolwiek była to przestarzała już forma. Była to elita (nie chodzi mi tu o pochodzenie społeczne). Siła charakteru, odwaga, fantazja... ułańska :P poczucie honoru itp. oraz odrębne zwyczaje -> nie godne uwagi? mało wyjątkowe? :) Pozdrawiam. hahhaahhh Przeciez ta cala CukruPudru leci od dawna na Kalibana jak suka w rui. Zostałam rozszyfrowana... a miała to być tajemnica :( :O Prawda jest taka, że czekam na pełnię, szukam łączki, rozpalam ognisko i zaczynam modły odprawiać. Po rytuale już tylko pozostanie mi odliczać dni do zaręczyn i ślubu z Kalibanem :) :D:D:D Autorko wybacz to zaśmiecanie Twojego tematu, obiecuję poprawę :) :D 🖐️

Gość zruchaj sie z tym kalibanem
kretynko nie pierwszy raz rozwalacie topik pierdol znim na gg

Cukrupudru ---- > się nie gniewam...Kaliban mnie bawi po prostu = ciekawa osobowość, cóż, inteligentny choć straszanie negatywnie nastawiony do kobiet... widać tak musi ;)

Gość Kalibań
I ja.:D

''ja sobie wymodliłam, zagroziłam nawet Bogu że jakby co to się zabije...'' Niezła jesteś ;) Sama próbowałam się targować z Bogiem i to nie raz, tylko z mojej strony to była zawsze próba przekupienia Boga niż straszenie/grożenie jak u ciebie. Próbowałam przekupić dobrymi uczynkami: zobacz Pani Boże ja pomogę innym, ale Ty pomóż mi, wyrzeczeniami: odmówię sobie czegoś, zadam trud, ale Ty Boże też coś zrób dla mnie i tak dalej.

A ja wlasnie wzielam sie za siebie - edukacyjnie :D nie mozna ciagle myslec o zmartwieniach... modlic sie trzeba, ale nie stać w miejscu ;) O - i mamy już 3 Kalibanów... dobre ;)

Gość ooooooooooooooooooooo
A jest taka koncepcja żeby zrobić odwrotnie żeby modlić się za przyszłego męża, nieważne kim on będzie, żeby było z nim dobrze, by stawał się z dnia na dzień lepszym człowiekiem, by nie odszedł od wiary, coś w tym stylu... no za niego się modlić.. ale pomyślcie przez moment, o takie coś się pomodlić, pomodlić się za kogoś kogo jeszcze nie znamy, to jest dopiero bezwarunkowe .. to dopiero musi dawać siłę gdy już się będzie w tym małżeństwie .. .. a że to tylko taka sztuczka to inna sprawa ;)

Gość BarabarabSos
Sztuczka?? toż to w modlitwie nie ma żadnej magii.. i nawet o magii nie można mówic! to jest wiara... ale o to by sie pomodli,ć za przyszłego męża - to też prawda. ja sie ztym spotkałam na któryś rekolekcjach jakies parę lat wstecz. za mojego męża sie modlę codziennie - choć razem już jestesmy 10 lat - jest tak samo pięknie jak było przed slubem .;)

Gość tez chce dobrego meza miec
a ile sie czasu modlilyscie o dobrego meza? ja tez prosze Boga i modle sie do sw Rity o dobrego chlopaka i meza, jak na razie nic....

Gość Kallibana
Aniela wypier....stąd!!!

Gość Coimbra
Ola amigos:) Tak czytam sobie ten temat i chciałabym dodac do niego parę swoich słów.Nie mam jeszcze męża,nie mam nawet chłopaka:)Chciałam tylko opowiedzieć Wam trochę o mocy modlitwy:).Moje życie z pewnością jak wasze to pasmo dobrych i złych chwil.Były chwile złe w zeszłym roku:brakowało mi kasy,sensu życia ogólne załamanie w kazdej płaszczyznie.Wierze w Boga.Nie jestem natomiast osobą bardzo wierzącą(czyt.chodze codziennie do kościoła itd)Powiedziałabym,że mam mała wiare,wiele mi brakuje to osób tak gorliwie modlących się i wierzących.Pewnego dnia poszłam do koscioła,tam na ławeczce leżała"Modlitwa do Św.Tadeusza Judy"podobno patrona spraw beznadziejnych:P.W skrócie.Odmawia się ja codziennie przez pewien czas,w bardzo ważnej dla Ciebie intencji:)To była dosłownie chwila,kiedy moje klopoty finansowe znikly,wszyscy nagle zaczeli mi pomagac,bylo po prostu dobrze....Bardzo chcialabym miec meza,chociaz chlopaka:)wierze,ze moge to wymodlic.Wymodliwłam pieniadze,wymodle i kogos kto bardzo mnie bedzie kochal.Kochani,wydaje mi sie ze sukcesem jest nieprzerwana mocna wiara w to o co prosimy:)Trzeba gorliwie sie modlic,mozno werzyc ze nam sie uda,ze tj realne,dobre.... Wiara czyni cuda,wiadomo nie od dzis:)Wierzcie bardzo mocno.Miejcie marzenia i modlcie sie o nie.Wiem,ze wiele osob zrozumie to co pisze.A Tym co jeszcze nie rozumieja dajeczas,bo sami do tego dojda:) Modlitwa i pozytywne myslenie,tto sukces na piekne zycie Dobranoc kochani:)

Gość łiiiiiiiiiii
o męża? każdy facet to chuj.. zdradza, kłamie, olewa, nie szanuje, wyzywa..od szmat i kur.. A wymodlił ktos sobie zdrowie???? jakie to modlitwy? mam guza w piersi.. chciałabym miec chociaz dziecko:(

Gość modlitwaaaaaaaaaaaaaaaa
łiiiiiiiiiii - a nie masz dziecka?

Gość łiiiiiiiiiii
nie mam..:( a teraz to nie wiem..czy doczekam..jak mam tego guza..:(

Gość do łiiiiiiiiiii
Kochana! modl sie... zwroc sie do sw Tadeusza Judy!

Gość anette111111
ja sobie wymodliłam. mam 33 lat ale teraz myślę czy warto modlić się tylko o męża? Są inne bardziej wzniosłe sprawy

Gość łiiiiiiiiiii
modle sie..od grudnia... chyba ze codziennie powinnam sie modlic do tego Judy... najbardziej bedzie mi szkoda, ze umarłam..nie majac dziecka..:(

Gość anette111111
bo modlić się o męża ale dobrego to normalne jest u nastolatek jak nie ma się innych problemów.

Gość do łiiiiiiiiiii
walcz, nie trac nadziei. na dziecko przyjdzie czas jeszcze

Gość łiiiiiiiiiii
o dobrego meza??? hahaha nie ma dobrych facetów, to i dobrych męzów nie ma..: