Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec3dzieci

Planuje czwarte dziecko!

Polecane posty

Gość ojciec3dzieci

Razem z zona prowadzimy firme, mamy troje dzieci.Najstarszy synek nie jest moim biologicznym dzieckiem! Tylko dzieckiem mojej zony z pierwszego nieudanego zwiazku,ale ja traktuje jej synka jak swojego wlasnego.Oprocz tego mamy jeszcze dwoje wspolnych dzieci(jednego chlopczyka i jedna dziewczynke), teraz marze o kolejnym potomku. Moi rodzice sa tego samego zdania, a moim tesciowie wspaniali zone rowniez staraja sie przekonac zone ze najwyzszy czas na kolejnego dzieciaczka w domu :)

Gość strach w yeas
kroliki kurva..............

Gość ojciec3dzieci
Tylko jak moja zone przekonac:( Ona mowi ze juz nie planuje kolejnego macierzynstwa, ze jej jest dobrze tylko z trojka. A im wieksza rodzina tak naprawde to tym lepiej, dzieci predzej sie rodzicami na starosc zajma, i wnukow bedzie wiecej ktore beda sie dziadkami opiekowaly, tylko ze moja zona tego nie umie zrozumiec. Jej i moi rodzice podaja jej takie same argumenty.

Gość ojciec3dzieci
Ja musze zone przekonac do tego czwartego, czuje sie spelniony w roli ojca, to jest cos cudownego gdy dwie osoby daja zycie kolejnemu, malemu czlowiekowi.

Gość ciemną nocą na ulicy
a se planuj, tylko co mnie to obchodzi?

Gość ojciec3dzieci
To jak mam przekonac zone ze najwyzszy czas na kolejne malenstwo w naszym zyciu?

Gość ojciec3dzieci
To jak mam przekonac zone ze najwyzszy czas na kolejne malenstwo w naszym zyciu?

Gość strach w yeas
zajebiste myslenie...robic dzieci by sie toba opiekowaly......ciekawi mnie czy jestes w stanie zapewnic im jakas przyszlosc....np. wybudowac/kupic dom/mieszkanie.....czy liczysz tylko na opieke i masz wszystko daleko w chuju......

Gość ojciec3dzieci
Oczywiscie ze mam na to pieniadze, nam powodzi sie bardzo dobrze. Dlatego najwyzszy czas zapewnic sobie kolejne malenstwo w domu, a zona mowi ze nie chce kolejny raz rodzic to ja jej przypominam ile szczescia daja nam nasze dzieci.

Gość strach w yeas
a czy ty wiesz ze ja juz podwiazali powalencu??

Gość biedna ta twoja żona