Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimatyzator :)

KLIMATYZATOR PRZENOŚNY

Polecane posty

Gość klimatyzator :)

Pytanko mam ma ktoś klimatyzator przenośny???? Daje aż taki huk ?? Bo widzę że połowa ludzi po roku sprzedają. A ja chce do takiego domku letniskowego. I zwykły to jeszcze ukradną czy co. A tu zastanawiam sie ile to jest te 52db...

Gość Marta0080
To ja bym odświeżyła temat :-) Ma ktoś taki klimatyzator? Też się nad nim zastanawiam, tylko właśnie obawiam się czy nie będzie za głośny, bo jednak też by mi się przydał przenośny.

Ja miałam klimatyzator przenośny we wcześniejszym mieszkanku. Powiem tak, cichy nie był, ale też nie można tego oczekiwać. Najważniejsze jednak, że dzięki niemu w końcu było chłodno w mieszkaniu, a ja mogłam się spokojnie uczyć do sesji :-) Zobacz sobie na stronie klimatsklep.pl, tam mają ciekwae klimatyzatory w rozsądnej cenie. Z mężem tam niedawno klimatyzację kupowaliśmy.

Gość gość
sprzęt słabo sie sprzedaje, stąd ta nieudolna reklama?:D

Gość gość
jesteś wielką swinią...

Gość PatrycjaKostek
Też mi się wydaje, że kiedyś te klimatyzatory były głośne, teraz to się zmieniło. Wiadomo, są modele po okazyjnych cenach, które niestety hałasują i wtedy są te negatywne opinie. Na dobrej klasy trzeba wydać min. 900zł.

Gość Grześ1405
Jak coś to mój znajomy kupił sobie w klimat sklepie przenośny klimatyzator. Do tej pory nie słyszałem, żeby narzekał na jego dźwięk.

Gość gość
Też znam ten sklep:). Kupywałam u nich jakiś rozgałęźnik. Swoją drogą jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś narzekał na taką klimatyzator

Gość Garyj
Nie no, ja sobie kupiłem, jak były te ciepłe dni, w klimat sklepie i używałem nawet w nocy. No ja mam lekki sen, więc na pewno bym się obudził przy hałasie.

Gość megasklep
Bardzo fajny klimatyzator nie dawno sobie zafundowałam.Zamówiłam w klimasklep.pl. Świetny sklep, fachowe doradztwo, szybka przesyłka, no i co najważniejsze, towar dostałam zgodnie z opisem.

Gość gość
u mnie klimatyzacja w biurze zajęła się ta firma - http://reinar.pl mozna ich podpytać, myślę,że bez problemu doradzą też jeśli chodzi o wybór klimatyzatora przenośnego. U mnie wszystko działa bez zarzutu.

Gość gość
Moim zdaniem klimatyzator stały jest znacznie lepszy niż przenośny, który zdecydowanie bardziej jest narażony na uszkodzenia, szczególnie jeśli w domu jest duża liczba dzieci. Sam korzystam z http://kaisai.pl/kue/ i bardzo sobie chwalę jego działanie.

Gość gość
Ja poza klimatyzacją postanowiłem jeszcze zainwestować w nawilżacz powietrza, który zredukuje skutki nieustannej pracy klimatyzacji, która imo wysusza powietrze. Taki system nawilżania powietrza nabyłem u http://www.sternal.com.pl/

Gość gość
Ja mam u siebie klimatyzator przenośny od firmy www.chlodnictwoklimatyzacjaelk.pl i jestem z niego zadowolona, nie mam żadnych zarzutów co do jego pracy i polecałabym Ci ten sprzęt. Ale najlepiej będzie jak się zwrócisz do specjalistów z tej firmy, oni mają ogromną wiedzę w tej dziedzinie, na pewno Ci dobrze doradzą odpowiedni klimatyzator, w zależności od warunków, w których chcesz go zamontować, oni mają różne rodzaje tego typu urządzeń wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam Ci się do nich odezwać.

Gość gość
Żadnego huku nie ma a przynajmniej ja takiego w swoim egzemplarzu nie mam. Posiadam Electrolux, kupiłam go kiedyś w fajnej cenie w http://www.centrowent.pl/ i nie sprzedałabym go w życiu.

Gość Szter 25
Moim zdaniem klimatyzator multi split jest najlepszym rozwiązaniem do domku, koszt montażu tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można dokładnie dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat klimatyzacji zawsze umieszczany jest na zewnątrz domu, sprawdź parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na źródło ciepła