Hachette 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 Za tydzień mogę wreszcie wymienić swoją cegłę na jakiś fajny telefon. Zrobiłam już wstępną selekcję i zostały mi do wyboru 3. - LG Swift - Samsung Monte - Samsung Avila Macie takie telefony? Podzielicie się ze mną opinią? Z góry dzienks:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gupeek Napisano Czerwiec 23, 2010 moja matka ma LG Chocolate i cała rodzina wie już, że nigdy przenidy żadnego telefonu od LG nie weźmiemy. wybrała go bo "taki ładny" a okazał się szajsem ponadprzeciętnym być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szyszunia_24 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 mam avile nie polecam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam Avilę i też nie polecam Napisano Czerwiec 23, 2010 pozostałych modeli ,ktore wymieniłaś nie znam więc nie wiem jakie one są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hachette 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 Drążąc temat, znalazłam taką fajową stronę: http://www.telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj Chyba już odpadł w rozgrywce Avila. Coś czuję, że wybiorę Monte. Dziękuję Wam za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach