Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kserox

Obecny i byly- powrot po 5 latach?

Polecane posty

Gość kserox

Chciałam po krotce opisac swoja sytuacjie i prosze o pomoc. Sprawa wyglada tak ponad 5 lat temu maialam faceta bardzo dobrego ułozonego czlowieka chodzilismy ze soba prawie 5 lat i kazdy uwazal nas za pare idealana duzo gadalismy zawsze mielismy tematy do rozmowy prawie sie nie klucilismy jedynym problemem bylo to ze on nie lubil imprez a ja chcialam sie bawic. Ja jednej takiej impreze gdzie poszlam sama w tajemnicy przed chlopakiem poznalam faceta nr 2 to byl jak piorun z nieba odrazu mi sie spodobal choc wcale go nie znalam zaczelismy sie spotykac coraz czesciej az koncu sie calowalismy po tym zerwalam z facetem nr 1 pomino jego blagan placzu i prosb bylam nie ugieta rozstalismy sie. Z facetem nr 2 po pewnym czasie weszlam w staly zwiazek(sex byl cudowy namietny spontaniczny- w odroznieniu od faceta nr 1) po pewnym czasie jednak zauwazylam wiele roznic i przeciwienst miedzy nami. Jednak zawsze sie godzilismy bo nie moglismy wytrzymac bez siebie. Z facetem nr 1 nie gadalam prawie 5 lat az niedawno go spotkalam z duzo mlodsza od niego dziewczyna o figurze modelki. Cos mnie zakulo w sercu spotkalismy sie przypadkowo kilka razy gadalismy jak za dawnych czasow i zaczelam o nim myslec najgorsze jest to ze mojego obecnego faceta nr 2 juz teraz narzeczonego nie ma teraz przy mnie z powodow pracy. Caly czas mysle jakby to bylo gdybym wtedy nie odeszla czy moze wrocila do niego?ze moze byl lepszy dla mnie niz obecy narzeczony? ze moze pozwole mu teraz odejsc z ta panna a moze to wlasnie mnie byl przeznaczony?chyba oszaleje niedlugo od tych mysli:(pomocy...

Gość Kamila Gigi
ewidentnie się nudzisz ;) masz narzeczonego cudowny seks miłośc i szukasz nieszczęścia

Gość kserox
Moze faktycznie to ze teraz spedzam duzo czasu sama nachodza mnie takie mysli? tylko przez to zaczynam widziec coraz wiecej zlych cech narzeczonego a coraz wiecej dobrych u bylego:(

Gość kserox
nikt mi nie pomoże:(?????

Mala poczekaj az Twoj narzeczony wroci ! Teraz jestes sama to duzo rzeczy do glowy przychodzi. Musisz byc twarda , nie mysl o bylym ! :*

Gość kserox
no wlasnie za duzo mysli mnie nachodzi! wczesniej tego nie mialam masakra

"az niedawno go spotkalam z duzo mlodsza od niego dziewczyna o figurze modelki. Cos mnie zakulo w sercu" Jesteś zwyczajnie o niego zazdrosna :) "a moze to wlasnie mnie byl przeznaczony?" Przeznaczenie-argument nie do podważenia.

Poloz sie spac i nie mysl. Ja tez wlasnie to robie zeby nie myslec o bylym ... dobranoc ;)

Gość kserox
dzieki dobranoc*

Gość idealizacja po czasie plus
pies ogrodnika, pomysl o tym super seksie z aktualnym i innych zaletach i spij dobrze :P

Gość nudny temat kolejnej gówniary

Gość JAKBY TO BYLO
glupiutkie myslenie i twe postepki dziecko !!!! zal mi tych ludzi, ktorych ranisz podejmujac tak nieprzemyslanie decyzje !!!! NA STOS !!!! NA STOS !!!