Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erererryyrt

Załamka

Polecane posty

Gość erererryyrt

Ponad 2 mln Polaków pracuje za granicą,ciężko znaleźć dobrą prace,ze służbą zdrowia jest gorzej :( stocznie kuleją i nie zamierzają ich ratować a mimo to Polacy są za durnym PO.Ci ludzie z PO myślą tylko o sobie, zależy im na pieniądzach i pełni władzy,biorą łapówki od zagranicznych biznesmenów i polityków i sprzedają polskie firmy za grosze.Ktoś na forum pisał że Polacy przeżyli 123 lat pod zaborami,II wojnę światową to i przeżyjemy hegemonię PO :( Kaczyński był dobrym prezydentem załatwił Polsce Euro 2012,zginał za Polskie wartości w Smoleńsku a mimo to większość się naśmiewała z "Kaczki" nawet pośmiertnie.Polacy są zawistni nawet miejsce pochówku wzbudziło wielką kontrowersję ,wielu ludzi kipiało ze złości że Lech Kaczyński jest pochowany na Wawelu.Pochówku sprzeciwiał się m.in Lech Wałęsa(człowiek bez wyższego a nawet i średniego wykształcenia i klasy) oraz Wajda.Jarosław może trochę za dużo skrzeczy ale walczy,wraca do przeszłości,chce uporządkować sprawy nawet z przeszłości.Ci z PO dają łapówki ważniejszym mediom,które piszą że na PIS głosują ludzie bez szkoły,biedota,mohery co niestety często nie jest prawdą.Ludzie sami dają się manipulować,nie można wierzyć we wszystko co w TV mówią czy piszą w prasie.

I tak zgłosuję na PO. Jeżeli było ci dobrze za prezydentury Kaczyńskiego i chcesz następnego to głosuj na Jarosława

Gość erererryyrt
moja piękna cheryl cole głosuje na PO szok

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ty ere cos tam - mnie jest wszystko jedno na kogo głosujesz, ale jak juz wstawiasz temat to moze napisz cos od siebie, a nie tylko powtarzasz gdzies tam usłyszane zdania i robisz z tego zlepek :O żałosne

Gość erererryyrt
to są moje własne przemyślenia oparte na faktach

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
na faktach to raczej nie, bo kaczyński nie był dobrym prezydentem i niczym sie nie wyróżnił żeby miał spocząć na wawelu a łapówki? to polityka nie wiesz o tym? wszyscy biorą

Gość erererryyrt
niestety nie tylko politycy biorą te łapówki, lekarze też.

Gość pudel z quadelupy
Boski lot nigdy się nie ziści, ciągnie w dół grawitacja ludzkiej zawiści dlatego ludzie dobrowolnie zgodzą się na oddanie Polski ruskom, tyle w temacie, nażrecie się jeszcze tym PO (ja się wolę nażreć Jarkiem, bo pewnie co poniektóre bystre umysły tak mi napiszą) 🖐️

Gość jestem kraawcową
nie taką zwykłą po zawodówce, skończyłam szkoły kursy. Miałam swój zakład ,mnóstwo klientek. Projektowałam i szyłam nawet suknie ślubne w moim małym miasteczku. Teraz zastanawiam się nad zamknięciem zakładu, ludzie nie przerabiają, nie szyją (no mam sałych klientów),nawet jak zepsuje się zamekw spodniach to idą na targu kupić nową chińszczyzne niż wprawić nowy (też chiński zamek) . Mam zakład w takim starym domu handlowym, była tam gorseciarka, zakład dziewiarski,tapicer,szklarz, szewc i ja. Zostałam ja i szewc. Reszte przerobiono na biura kredytowe. Z roku na rok jest gorzej. Żeby jakoś się utrzymać wziełam zamówienie i szyje poduszki do trumien. Więcej zarobie,dziergając na szydełku serwetki, bolerka i ozdoby niż na szyciu. Robie to z nudów, siedządz w zakładzie i czekając na klienta. Do tego doprowadziły ostatnie lata. I ja miałabym głosować na kaczyńskiego? Nigdy

Gość erererryyrt
ale rządzi PO od samego prezydenta wiele nie zależy

Gość pali żelą
rozszerz działalność i rób stringi na szydełku a nie tylko trumienne poduszki :) zawsze się da zarobić na śmierci i na tyłku...

Gość lsfhslkfhlkahf
kaczyński vetował co się dało i taka jest prawda. A PO rządzi od 2007, wcześniej rządził PiS i widać jak to się ludziom spodobało

Gość erererryyrt
nie dziwię się te niektóre ustawy PO były beznadziejne

Gość lsfhslkfhlkahf
jesteś doprawdy śmieszny :D tak jak ktos napisał - powtarzasz zasłyszane rzeczy, nie piszesz nic od siebie :D wszystko beeeeeeeeee :P

Gość aaagnie
Stocznie kuleja.... czy to nie PiS zaczał wyszukiwac, wad itp. u nabywcy stoczni?? To, ze on zrezygnował to juz PO nie poradzi...

Gość astrina
ja nie kumama...czemu wiekszosc polakow tak sie cieszy na euro?!!!...grecja juz pokazala jak to jest z euro.....ja pracuje za granica i paczka fajek kosztuje ok. 4,5 ...zwykla bulka 32 centy....juz nie wspomne o tym ile dostaje np. bezroboty u nas a ile np w dojczlandzie....wiec jakie to porownanie...a znajac zycie..to wszystko w zlotych zostanie dopasowane do ...tylko wyplaty i renty nie...wiec nie wiem czy to euro to dobry pomysl?!!!..mysle, ze nasz kraj jeszcze nie jest gotowy na taka zmiane...zreszta nasz zloty jest ok;)

Gość erererryyrt
nie moja wina że ktoś myśli podobnie jak ja,co do przyjęcia waluty euro myślę że to jeszcze nie pora