Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaa12

ładna z brzydkim ciałem

Polecane posty

Gość dziewczynoooo
na te krostki używaj oliwki. ja przedwczoraj się depilowałam maszynką, wczoraj wiadomo - krostki:O, bo nie miałam oliwki....i kupiłam i na noc się wysmarowałam...połowy krostek nie ma;]...oliwka to podstawa tam...i na tyłek tak samo:D dużo oliwki i może być też peeling;)

Nikt nie jest idealny o to mi wlasnie chodzilo. Ze albo autorka usiadze i bedzie plakac nad tym i tamtym, lub zaakceptuje siebie i bedzie szczesliwa ;)

autorko zaintrygowałaś mnie tym opadającym biustem :P ja mam taki sam rozmiar, ale do jędrności nie mogę się przyczepić i nie wiem co musiałabym mu zrobić, żeby opadł. no ale może to skutek tycia i chudnięcia + kwestia jędrności skóry. po depilacji polecam ten rossmanowski kremik http://www.rossmannversand.de/DesktopModules/WebShop/images/420/053914_1.jpg ja go stosuję na wszelkie podrażnienia/otarcia, sprawdza się świetnie i nie wysusza, a mam wrażliwą skórę. i nie skupiaj się na swoich wadach, bo każdy jakieś ma. a faceci to już chodzące kompilacje wszelkich wad :D

Gość zalamanaaaaa12
anomalia dzięki, na pewno wyprobuje kremik i oliwke tez mam, choc nie pamietam na co ja zakupilam ale dzis na pewno wysmaruje nia i okolice bikini i tylka ;) co do piersi - tak, skutek chudniecia i tycia, mam rozstepy rowniez i na nich. szkoda mowic. mam rozstepy tam gdzie nie powinnam ich miec :O

Zalamanaaaaaa przestan sie zamartwiac. Wiele kobiet ma rozstepy. Wiele z nas ma je na udach, lydkach, posladkach, brzuchu, rekach i jeszcze w wielu innych miejscach. W okresie dojrzewania rosnelismy i skora sie rozciagala ot tyle. Chyba nie wazysz/wazylas 300kg, ze pojawily Ci sie przez tusze. Glowa do gory. Kiedys sama sie tego obawialam, ale teraz wiem, ze faceci na takie pierdoly nie zwracaja uwagii.

Gość Autorko
myślę, że przesadzasz, to po pierwsze :-) po drugie na krosty po depilacji najlepsza oliwka - aplikować zaraz po zabiegu, pomaga. zastanów się też czy masz dobrze dobrany stanik, przy Twojej wadze na pewno masz mniej pod biustem - dobrze dopasowany stanik to podstawa - piersi robią się ładniejsze i jędrniejsze. poza tym wydaje mi się, że masz za niską samoocenę. aha i na cellulit podobno nivea good bye cellulite, czytałam, że rewelacja, ale sama nie próbowałam i oczywiście dieta oraz ruch :-)

zalamanaaaaa12 - to widać sprawa genów, mojej mamie nawet w ciąży nie zrobiły się rozstępy i ja też nigdy nie miałam problemów z jędrnością skóry. więc przestań się tym przejmować, skoro i tak nie możesz tego zmienić. skup się na swoich atutach, a nie na wadach :) w kwestii problemów ze skórą możesz skonsultować się z dermatologiem. a cellulit to przereklamowana rzecz - to po prostu widoczne komórki tłuszczowe, kiedy się nabiera masy mięśniowej - znikają. poza tym mają go też faceci, jeśli nie ruszają tyłkiem, tylko u tych włochatych małp mniej widać :P uczynienie z wyglądu dupy życiowego problemu kobiet ma na celu zbicie kasy na czyjejś naiwności - w gruncie rzeczy nikt myślący nie wiąże się z kobietą wyłącznie dla jej tyłka :) więc autorko - wyluzuj :classic_cool:🖐️

Gość basia34
A powiedzcie co zrobić żeby zmienić myślenie? Przez kompleksy na puncie mojego wyglądu sypie mi się małżeństwo!!!!! A ja nic nie mogę zrobić.

Skoro wyszlas za maz, to pewnie jakis tam seks u was byl. Wiec te kompleksy to tak nagle? Czy moze od zawsze je mialas??

gosialicious jakbys- akurat nogi mi sie podobaja ;) mimo tego, ze maja 5 blizn (17 szwow razem) to i tak mi sie podobaja :P

Gość basia34
Tak seks był. Odkąd pamiętam zawsze miałam masę kompleksów. On mnie z nich wyleczył,ale tylko na chwilę. Teraz wszystko i tak wraca z powrotem. Gdy mnie dotyka, całuje myślę tylko o tym jak wyglądam i że robi to ze mną tylko z litości. Już chyba tylko psychiatra mi zostaje.

Gość nienawidzesiebie
też tak mam

Gość mbu
Ja też miałem i nadal mam kompleksy na punkcie swojego ciała i myślę, że to jest jeden z powodów dla których nie miałem dotąd kobiety. Facjata niezła, ale cielsko paskudne. Ciągłe problemy ze sporą nadwagą, włosy na plecach. W końcu postanowiłem zrobić wszystko, żeby bardziej się podobać samemu sobie. Zdecydowałem się na laser, jeden kompleks zwalczony. Od kilku miesięcy pracuję nad sylwetką, ze 104 kg schudłem do 91. Jeszcze trochę i będę miał płaski brzuch, o jakim zawsze marzyłem. Potem się wezmę za rzeźbę. Najważniejsze to wziąć się za siebie, bo sporo można w swoim wyglądzie zmienić przy odrobinie odwagi i wysiłku. Przecież o to chodzi, aby dobrze się czuć z samym sobą :)

Gość bfidugu
Autorko ja mialam tak samo jak ty. Po urodzeniu dziecka schudlam i mimo ze bylam chuda to mialam celulit, obwisle cycki i zero tylka.Ale wzielam sie za siebie zaczelam cwiczyc ale nie areobik bo to nic nie da tylko silowo i teraz mam takie sexy cialo.Cale jedrne pupa duza ale nie tluszcz tylko miesnie.I jeszcze jedna wazna rzecz odzywianie musi byc zdrowe nie przetworzone i wtedy zero celulitu.Wiec zamiast sie uzalac poczytaj w internecie trening silowy mozna nawet w domu cwiczyc.Na poczatku jest ciezko jak z wszystkim jak sie zaczyna ale mowie ci oplaca sie.I powiem ci ze tylko to moze ci pomoc albo zaakceptowanie siebie jaka jestes teraz.

Gość autorka pisała
2 lata temu:o

Gość mbu
ale temat jest wciąż aktualny, chociaż może już nie w odniesieniu do autorki