Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaa12

ładna z brzydkim ciałem

Polecane posty

Gość gość
Gosia ha ha! Mój też ma taki zarost jak nasz someonecrazy, ale za to ten to dopiero jest chudy :P Kurczę someonecrazy oddaj swoją figurę :D

ej sąsiadka, że niby co ja? ;p gosialicious, że chudzinka to ja wiem ;p lecz nie mam za mało wagi do wzrostu :D a przytyć nie mogę, mam za dobry metabolizm albo jakiegoś tasiemca w sobie xD a tam po za tym to fajny tatoo na stópce ;p

Gość gość
Ożesz Tyyyyyyyyyyyyyyyy :P A już myślałam, że będziesz bez GACI :(

Gość gość
Oj tam :P Masz figurę nie narzekaj :)

Gość gość
Ja już Cię zaadoptowałam mentalnie :D Inni chyba także Cię trochę kojarzą haha!

Gość gość
Pffffffff ja mam świetny wzrok :P Jestem dalekowidzem :)

Gość gość
Jasne, jaki skromny :D Niesmak mam po tym zdjęciu odwróconym :P Miało być bez gaci :(

Gość lekoomankaa
no ja myślę,że facet nie zwraca uwagi na takie szczegóły, jak już mu się kobieta tak podoba, to nie patrzy dokładnie czy ma gdzies krostkę czy nie ;) wiem po swoim facecie, uda i pupe musiałabym przycwiczyć a i tak go kręce tak bardzo że nie umie utrzymać wacka w spodniach ;)

Gość berda2001
T o wlasnie przez te wszytskie kolorowe magazynyy gdzie kobiety musz abyc idealne,a w w rzeczywistosci tak naprawde wygladaja duzo gorzej Jelsi masz kase wstrzyknij sobie kwas hialuronowy albo idz na silownie i zacznij cwiczyc klatkie piersiowa i pupe odzywiaj sie zdrowo. Nie przejmuj sie tak cialem bo jak spodobasz sie facetowi to nie bedzie cie krytykowal no chyba ze tez chchesz krytykowac jego brzuch fiutk a

A moge spytac czemu w wieku 26 lat wciaz jestes dziewica?? Nie trafilas na normalnego faceta?? Obawialas sie czegos?? Tak bardzo sie wstydzilas??

ciało w pewnym stopniu można modelować ćwiczeniami a piersi to nie wszystko co się może w kobiecie podobać

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
someonecrazy" whatever ..moze ma fajne cialo ale to nie to wszytko czego kobiety szukaja l

Gość ślifka-robaczyfka
Oj dziewczyno ale masz problemy, naprawde. Wyolbrzymiasz wszystko za bardzo. Ja mam dokladnie tyle wzrostu co ty i tyle samo waze,niby wymiary ok a jest sie do czego doczepic. Piersi obwisle(chyba ze zaloze dobry stanik) odstep pomiedzy nimi ze kolka osinowego mozna by wlozyc :P na dodatek coraz mniejsze sie robia :O cellulit na dooopie, koloryt skory wola o pomste do nieba bo mam bardzo slabe krazenie i moja skora przybiera czasem kolor wrecz siny. Stopy jak kaczka(przynajmniej sie po pijaku nie przewracam jak to moj wujek mowi :D ) paluchy poodmrazane i powyginane na wszystkie strony swiata. W ogole duzo jeszcze mozna by wymieniac ale ja mam to gdzies.... Na powodzenie nie narzekam, faceta mam. Najwazniejsze to polubic to w sobie. Pewnie ze nieraz jak chce zalozyc spodenki to mnie szlag trafia bo nie mam idealnych nog ale zawsze sobie mysle ze moglo byc gorzej. Uwierz ze ludzie maja wieksze problemy i zyja z tym normalnie,Jezeli cos Ci bardzo nie pasuje to pewne rzeczy mozna zmienic-cwiczeniami,dieta,kosmetykami ale przede wszystkim musisz wyluzowac bo wyglad nie jest najwazniejszy.Facet powinien Cie kochac taka jaka jestes a nie taka jaka chcialby zebys byla. Pozdrawiam :)

Gość moim zdaniem to prowokacja
autorka pisze ze od aerobiku robia sie rozstepy - dobre :D a cycki 75b nie moga opasc bo nie ma co opadac xD

Gość gall anonim123
Dokładnie wszystko jest w naszych głowach. Ja wyglądam ok ,ale co z tego jak mam jakieś zjebane blokady w głowie.

Jak ja zaczelabym wymieniac co mi sie w moim ciele nie podoba to i strony by nie starczylo. Ale taka jestem i juz. Albo siebie zaakceptujesz albo bedziesz sie meczyc do konca zycia.

Gość Gosialicious jakbyś
uważala się za brzydką nie wklejalabyś 3 zdjęc do stopki:)

Nigdzie nie powiedzialam, ze uwazam sie za brzydka. Powiedzialam o ciele, bo akurat twarz i jej proporcje sa dla mnie ok ;)

Gość zalamanaaaaa12
" autorka pisze ze od aerobiku robia sie rozstepy - dobre a cycki 75b nie moga opasc bo nie ma co opadac xD" - owszem, mi się zrobiły. mam ciemną karnację, i moja waga oscylowała kiedyś w granicach 52-58 kg, najpierw troszke przytyłam więc próbowałam to wyćwiczyć na aerobiku i porobiły mi się rozstępy na tylnej stronie ud, ramion :( nie wiem czy to od aerobiku, ale właśnie w tym okresie pokazały się one. a cycki 75 b to niestey ma co wisieć. małe nie są, duże też nie, ale odpowiednie do tego, żeby idealnie mi "oklapnąć" po zdjęciu stanika. :O co do reszty opinii - bardzo dziękuję za wypowiedzenie się. myślę, że jakoś mi pomogą te rady i zacznę powoli wierzyć bardziej w siebie :( ]kwiatek] :)

Gość Gosialicious jakbyś
twarz masz ok,nie trudno zgadnąć jakie masz kompleksy(na pewno nogi są grube)

Gość lady biba
Oj wydziwiasz. Sama mówisz, że masz ładną twarz, sylwetkę tez na pewno masz ładną, bo jesteś szczupła. Ą że nie jesteś idealna? A kto jest? Ja mam cycki duże, raczej obwisłe, z rozstepami, mam szczupłe nogi i gruby brzuch, skórę wrazliwą, przez co czesto mam jakieś przebarwienia - i jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby których z moich dotychczasowych partnerów wyraził jakieś niepochlebne zdanie. Słyszalam wręcz, że mam SUPER CYCKI (mimo ze z rozstepami i trochę wiszące) i ze mam ładną figurę. Moze to była sciema - ale po co mam kogoś podejrzewac o sciemnianie, a siebie tylko o brzydotę? Taka laska z ciebie, a sie głupio chowasz