Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaa12

ładna z brzydkim ciałem

Polecane posty

Gość gość
Piszczenie z reguły nic nie daje :)

Ale na pewno musisz się wziąć za siebie i nie przejmować jakimiś niedoskonałościami tylko starać się je zaakceptować ;)

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
tak tak mialam problem z tradzikiem wiele lat zamiast wysuszac nawilzaj zobaczysz ze pomoze Jergens glow albo inne nawilazajace, pomoga i to bardzo

Gość gość
A kolega z pomorza Ci w tym pomoże prawda? Hehe :) Założyłam sobie wreszcie czarny nick :) zamiast tego "tak tak" :P Na cześć KAWY :)

Gość zalamanaaaaa12
no tak, ale to sie latwo mowi. Nawet mogę napisać, że wezmę się za siebie, tylko ile to potrwać może|? dzień, dwa? a potem znowu zacznę się z kimś spotykać, w końcu dojdzie do intymniejszych sytuacji i zwieje :(:O

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
to zrobisz mu dobra laske nawet w ubraniu

A kolega z pomorza powoli zaczyna się przyzwyczajać do życia samotnego i godzić się z tym że zostanie starym dziwnym kawalerem. Bo oni zawsze są dziwni xD

Gość zalamanaaaaa12
:D no tak, to dobry sposób. wstyd, ale nawet nigdy w ręku nie miałam penisa mimo starczego wieku ;) może to i dobry sposób: nie rozbieraj mnie a zrobię Ci dobrze! ;) someonecrazy---> mówisz o sobie? udzielasz rady starej dziwnej pannie a sam jesteś dziwnym kawalerem? ;)

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
someonecrazy" go lie down bitch

A kolega z pomorza powoli zaczyna się przyzwyczajać do życia samotnego i godzić się z tym że zostanie starym dziwnym kawalerem. Bo oni zawsze są dziwni xD

Gość gość
Stary, ale jary :D Spójrzcie tylko na zdjęcie :D

Jeszcze nie jestem :) Ale jak tak dalej pójdzie to zostane pewno :p a udzielam rad co do ciała, a nie do tego jakie są dziewczyny bo co kolejna to coraz dziwniejsza

Gość gość
Ahahah dobrze, że mnie nie poznałeś :P

Gość zalamanaaaaa12
a i owszem, zgadzam się ;)

Gość gość
Buahaha :) Mój kumpel zawsze miał bk i mówił "dziewczyna z sąsiedztwa" :) A mi się już nawet nie chce kremować ciała :) Lenistwo bierze górę :D No chyba, że ubieram krótkie spodenki i idę się opalać...

Kazda z nas ma kompleksy. Kazdej cos nie pasuje i chcialaby zmienic w swoim ciele. Ale wiekszosc z nas pogodzilo sie z tym. Takie jestesmy. Te idealne non stop sterczace cycki, czy gladziutkie cialo po goleniu to tylko w tv/gazetach. Na nasze szczescie istnieja jeszcze faceci, ktorzy nie wychowywali sie na filmach ze stron xxx i wiedza jak wyglada prawdziwa, NATURALNA kobieta. idz na silownie, spytaj o jakies cwiczenia na zaokraglenie pupy. W aptece kup jakis krem/masc na podraznienia po goleniu. Zacznij dzialac ;). ps. Ja tez mam cellulit, rozstepy, jakies krostki, mam grube palce u rak (paroweczki) i sie nie przejmuje tylko korzystam z zycia ;). Glowa do gory.

Gość kasia_www
Autorko, mam 38 lat, 2 ciąże za sobą a co za ty idzie kupę rozstępów, cellulit na udach, nie najlepsze piersi (karmienie dzieci), brzydki brzuch, mam 163 cm i ważę 65 kg. Biadoliłam nad sobą długo, aż spotkałam faceta dla którego jestem najpiękniejszą na świeci :) Teraz patrzę na siebie inaczej, rozstępy są, ale już nie czerwone tylko jasne, widać je ale mi przestały przeszkadzać, cellulit mam ale taki jak chyba większość kobiet, piersi może nie najlepsze ale nie są to dwa worki, brzuch w sumie w miarę płaski, dużo nastolatek ma gorszy, te wylewające się sadło ze spodni ;). Jestem w miarę niska w nie najszczuplejsza, ale mój facet nie lubi szczupłych kobiet :) Jestem za to proporcjonalnie zbudowania, mam szerokie biodra ale za to ładne wcięcie w talii. Poszukaj w sobie atutów, nie zwiewaj przed facetami, oni nie potrzebują "ideału" tylko kobiety-partnerki, przyjaciółki.

I wyobraz sobie, ze masz lepiej!! Co bys zrobila gdybys miala fogure modelki i konska twarz?? Lepiej chyba miec ladna twarz i gorsze cialo, nad ktorym mozesz popracowac :)

Gość gość
Ja mam np., płaski tyłek :) no coś tam niby jest, ale ogólnie płaski i miałam amatorów tego typu braku krągłości ;p Piersi także mam rozmiar B i nigdy nikt się nie uskarżał :) Mam 170wz i waga mi się często waha od 54 do 57kg, jedyne co mi się u siebie nie podoba to ręce.. Bo wyglądam szczupło, a każdy mi zawsze gadał o "bicepsach" czy ćwiczę ;/ Tego nie sposób zmienić, chudniecie nic nie daje, a ćwiczenia robią jeszcze bardziej masywne, to taka moja główna bolączka :) Weź sobie wyobraź, ze KAŻDY facet mi zwracał uwagę na te "pseudo bicepsy" jak ja się musiałam czuć?

Gość zalamanaaaaa12
dzięki dziewczyny :) naprawdę mnie pocieszacie, najbardziej obawia mnie fakt mojego dziewictwa zwlekanego :( ostatni moj facet gdy sie dowiedzial nie byl ani zadowlony ani wstrzasniety tylko powiedzial ze faceci z reguly juz nie cieszą sie na dziewice. zwlaszcza tacy starsi. fakt, jak spotyka sie 26letnia kobietke to ma sie nadzieje na fajny seks a nie na roczne uczenie jej technik :(

Gość gość
Marudzisz :) Normalny koleś, któremu nie zależy na seksie, na pewno to doceni :)

Jesli facet Ci powiedzial, ze dziewice juz tak nie ciesza, to albo jakis egoista skonczony ktory by tylko bral bral i bral, nie interesujac sie Toba ALBO spotykal sie z Toba w nadziei na seks. Bzyknalby Cie i poszedlby do innej. Jesli facet Cie kocha to jest szczesliwy, ze jestes dziewica.

Gość gość
Np. taki someonecrazy :P

Gość zalamanaaaaa12
no wlasnie on nigdy nie nalegal na seks i zawsze chcial skupic sie wylacznie na mnie.dlatego przejelam sie tym jak mi to powiedzial. nie byl to typ casanowy :( powiedzial to raczej normalnie, bo rozmawialismy o dziewctwie. i mowil ze bylby zaszczycony moc byc moim pierwszym, ale z drugiej strony mezczyzni nie sa juz tak zadowoleni spotykajac dziewcie :O:(

Gość gość
Ale ja np. bym nie chciała faceta prawiczka :) Szkoda czasu :P Bo wiem po sobie co jest najgorsze WSTYD, a osoby, które tego nigdy nie robiły mają go 200%

Czy on zna kazdego mezczyzne na naszym globie? NIE, wiec niech nie mierzy innych swoja miara. Uwierz, ze doceniaja.

Gość zalamanaaaaa12
no wlasnie, i te pierwsze tygodnie to pewnie jakas masakra :( zamiast naucze sie czerpac przyjemnosc facet bedzie mial dosc :(