Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaa12

ładna z brzydkim ciałem

Polecane posty

Gość zalamanaaaaa12

Pytanie do Panów: czy bylibyście ze mną? Z twarzy jestem ładną dziewczyną, jestem brunetką, długie kręcone włosy, ciemne oczy, karnacja ciemniejsza, ale moje ciało to koszmar :( mam 172 cm wzrostu i ważę 55 kg. biust 75b - niestety moje piersi są obwisłe, mam duże brodawki a sutki schowane :( nawet przy pieszczotach moje piersi są miękkie nadal :( jak leżę rozsuwają się na boki ;( poza tym mam wrażliwa skórę i mimo używania przeróżnych spceyfików ciągle podrażnione miejsca po goleniu (w tym miejsca intymne z licznymi krostkami ;(, mimo szczupłej sylwetki celluits i nierówny koloryt skóry. i brak tyłka ;( chyba żadnego faceta nigdy nie będę kręcic. co z tego, że jestem podrywana jak ciągle mam obsesje że jak się rozbiore facet ucieknie :( i mimo że mam 26 lat wciąż jestem dziewicą :(

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
wow super wymiary nikt nie jest idealny> wez wyluzuj

A mogłabyś wrzucić zdjęcie? Co do piersi, dla mnie ważne że naturalne :p to że po goleniu podrażniona skóra to normalne. Co do tyłka to na pewno nie masz gorszego jak ja xD

Gość dzis pomaranczka
Twoje probelmy sa w Twojej glowie. Ja jestem przysadzista (dla niedowiarkow BMI 26) mam nowego faceta na ktorego lecialy wszystkie laski. Widzi tylko mnie, zachwyca sie kazdym cm2 mojego ciala i w ogole wszystkim.. A ja widze w lustrze same walki i nieciekawa twarz......... Fakt- nie mam na tym tle jakichs kompleksow, ale po prostu wiem jaka jestem.

Gość taksobie mysle____
wez wyluzuj masz za duze wymagania sama do siebie ale jestes calkiem ok. wcale nie musisz byc cudem aby miec szczesliwe zycie wszystko zalezy do ciebie :) zycze powodzenia

Gość zalamanaaaaa12
nie wrzucę zdjęcia. skoro nie umiem rozebrać się przed jednym facetem to co dopiero pokazywać się przed calą kafeterią. nawet w ubraniu :( wymiary może i dobre (co dziwne przy tak małej wadze mam jeszcze ddoatkowo biodra i super talię), ale co z tego? to nie jest tak, że przesadzam. zdaję sobie sprawę ze swoich atutów jak twarz czy figura, ale figurę mam ładną jedynie w ubraniu. nie chodzę w kieckach, żeby nie odsłaniać nóg (nawet na udach zrobiły się lekki rozstępy :() a piersi... masakrycznie, kiedyś jak miałam krótko faceta pieścił je trochę a ja widziałam że są miękkie i nawet sutki nie staną. czułam się tak brzydka że od razu zatrzymałam pieszczoty. nikt nie wierzy że jestem dziewica, a ja nie potrafię sobie poradzić ze swoim ciałem. aha, co do tyłka - naprawdę płaski, a i na tyłku pojawiają się często krosty czerwone :O o okolicach bikini nie wspomnę. całe czerwone, a nie jestem wielbicielką włosków tam, więc tak czy siak golę ;( boję się że faceci na początku zachywacjąc się mną, a gdyby doszło do czegoś byliby w szoku co kryje się pod ubraniem ;(

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
mowie ci ze nie., mialam kjiedys krosty na tylku to nie ma znaczenia jak zgasi sie swatlo :)))))

Gość zalamanaaaaa12
no tak, ale powiedzcie, czy facet jest w stanie na dłuższą metę podniecać się przy takim ciałku? które dodtakowo nie jest wrażliwe na pieszczoty np piersi? :(

Gość taksobie mysle____
za bardzo koncentrujesz sie na swoim ciele nie przesadzaj !

Gość dzis pomaranczka
co to tylka i celulitu widze tylko jedno rozwiazanie- zapraszamy na silownie. :) Przy okazji cwiczen na klatke podniosa Ci się nieco piersi i beda jedrniejsze. A sutkami sie nie przejmuj :) Napatrzylas sie na TV i myslisz ze kazda ma cycki jak marzenie :)

Gość zalamanaaaaa12
Nataliaaaaaaaaaaaaa---> a jak sobie z nimi poradziłaś??? z krotkami??? a światło, no tak, ale z drugiej strony nie chciałabym kochać się ciągle przy zgaszonym świetle, a facet myśle tym bardziej co do krostek to potrafią mi nawet wielki bule na piersiach wyskoczyć. naprawdę to śmieszen, mam czyściutką twarz, a resztą ciała w krotskach ;( zostanę dziewicą do końca życia ;(

Właśnie. I na tym polega Twój problem że Ty sama tworzysz sobie barierę nie do przebicia...nie każdy jest doskonały, a Ty jeszcze na dodatek wyolbrzymiasz te swoje tak zwane wady. Nie przesadzaj. Pierwsze co musisz zrobić to sama siebie zaakceptować, jak możesz czerpać przyjemność z pieszczot skoro w tym momencie sama myślisz że jemu pewno się nie podoba Twoje ciało...jak mają Ci stanąć sutki skoro Ty nie oddajesz się tej rozkoszy pieszczot? A z Twoim ciałem na pewno nie jest aż tak źle jak Ty to widzisz.

Gość zalamanaaaaa12
dzis pomaranczka ----> od aerobiku zrobiły mi się właśnie rozstępy, a ccyki jeszcze bardziej opadły ;( może siłownia byłaby lepsza, nie wiem co do piersi to koszmar, obwisłe z wielkimi brodawkami i wklęsłymi sutkami, jak dojna krowa wyglądam ;(

Gość gość
Jakaś marna ta prowo :)

Gość zalamanaaaaa12
someonecrazy---> właśnie jest źle.. kuzynka po zobaczeniu mnie w bikini była w szoku, jak zobaczyła syfki na plecach, na pupie, obwisłe piersi i cellulit. i tak wnioskując 3 lata temu ostatni raz pokazałam się publicznie w stroju :O

Gość zalamanaaaaa12
moje ciało to jedna wielka prowokacja :O

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
nie musi byc kompletnie zgasszone, moze lekko przycmione. a na krostki to smarowanie ciala tlustym kremem, ja mialam na tylku dlatego ze za duzo siedzialam na nim< mowie ci facetom nie zalezy nie zwracaja uwagi bo inna glowa zaczynaja myslec, zreszta co mozesz na to poradzic, taka twoja uroda

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
ehh jeszcze sie wyrobisz nie boj zaby

Gość zalamanaaaaa12
tłusty krem? myslalam ze wysuszenie jest dobre i staram się je jakoś wysuszyć przez odpowiednie mascie, ale na razie zero efektow

Gość gość
Dziewczyno weź się w garść :) Za bardzo histeryzujesz! Większość facetów nie wie co to cellulit - mój tez nie za bardzo zdaje sobie z tego sprawę hehe :) Krostki ma każdy - mniej lub więcej, ale MA! Ludzie mają większe problemy na głowie niż pierdolenie o BRZYDKIM ciele, które tak naprawdę jest normalne.

Gość znowu sie fatalistka trafila
i poki tak bedziesz myslec to nie zaakceptujesz siebie nigdy jesli nigdy nie zaakceptujesz bedziesz nieszczesliwa zawsze i w dodatku zostaniesz ta dziewica do konca zycia z tym mysleniem :-(

Nie jest z Tobą aż tak źle jak Ty to widzisz :) A krytyka znajomych czy innych ludzi zawsze się trafi. Nie przesadzaj

Załamana z krostkami to do kosmetyczki, kilka zabiegów i będzie lepiej :) Z piersiami na siłownię i nawet do spania stanik (nie będą zwisać, nie będą się robić obwisłe).

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
ok mam 25 lat i tradzik od 11 roku zycia, wysuszalam az skora pekala. od 2 lat mam zero krost plecy idealne twarz tez tlusty krem po kazdej kapieli jezeli zapomne to sa pojawiaja sie krosty. Polecam Jergens Lotion to jest samoopalacz mi pomogl na twarz i na cialo a bylo bardzo zle.

Gość zalamanaaaaa12
czyli tlusty krem? mam nadzieje ze mi pomoze to ratujesz czesc moich kompleksow Natalio :) natychmiast zakupie ten balsam, na poczatku wlasnie zerknelam mam jakis balsam do ciala z koziego melka i jest bardzo tlustej konsytsnecji to na poczatek moze sie nadaje? :)

A co do płaskiego tyłka1 miałem kiedyś fajny tyłeczek :p musisz czasem biegać, napinać te mięśnie, położyć się na brzuchu i głowę i nogi do góry unieść. To ukształtuje te Twoje pośladki :p

Gość zalamanaaaaa12
someonecrazy----------> dzięki serdecznie za rady, skorzystam na pewno bo tyłek też moja zmora :):)

I nie zwracaj uwagi na jakichś pojebów co nawet nie mają odwagi pisać tego co myślą z niezarejestrowanego konta :)

Gość zalamanaaaaa12
akurat tym się nie przejmuje. mam juz dosc problemow ze soba, zeby jeszcze przejmowac się krytyką kogoś, kto mnie nie zna. poza tym problemy kazdego czlowieka to tzw punkt widzenia od punktu siedzenia. kazdy ma swoje i kazdy na swoj sposob przezywa je