Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Impreza firmowa

Kobieta 30

Polecane posty

Gość Impreza firmowa

Witam. W sobotę firma w której pracuje organizuje piknik dla klientów. Naszym obowiązkiem jako pracowników jest obecność na tym pikniku. Mój mąż wiedział o tym od miesiąca za bardzo nie był zadowolony tym faktem , gdyż w ostatnich trzech miesiącach brałam również udział w szkoleniu sprzedażowym (2 dniowym) Co miesiąc jeden wyjazd. Twierdzi , że rodzina mnie wogóle nie interesuje , że zostawiam mu dziecko na głowie. W maju mieliśmy 3-dniową impreze integracyjną z której zrezygnowałam z wiadomych powodów. Proszę napiszcie co mam zrobic bo bardzo zależy mi na udziału w pikniku .

Gość Impreza firmowa
Mąż powiedział mi ze jak pojade na ten piknik to on mi zrobi taki piknik że co sobotę go nie będzie w domu , hmmm......

99% facetów tak ma ja mam zarabiac więcej i pracowac poza domem żona ma zarabiac mniej i zasuwac przy bachorach i garach tylko częśc z facetów sie do tego nie przyzna i walczy z tym w sobie, wychodzi im lepiej lub gorzej dziecko i dom jest tak samo Twoje, jak i jego macie takie same obowiązki względem domu i dziecka

Gość Impreza firmowa
Wiem , że nie ma łatwej pracy , zajmuje sie logistyka magazynową w zakładzie produkcyjnym. Praca na wariackich papierach i ciagle w biegu, ale ja tez pracuje wstaje po 5 rano i w domu jestem o 17,30 ( dojazdy niestety autobusem) do tego opieka nad dzieckiem, zakupy, gotowanie itp.

Ty się tu nie żal, tylko weź się za porządki w swoim małzeństwie, bo chyba się trochę zaniedbałaś i teraz masz skutki każdy ma pracę zawodową i każdy ma obowiązki domowo-rodzinne najwyższy czas wyjawić mężowi tę tajemniczą prawidłowość

Gość Impreza firmowa
Próbowałam mu to wyjaśnić jednak ja mam prace siedząca i juz tak nie zapieprzam jak on , dodatkowo jestem kobietą i matką (słowa męża) a najgorsze jest to jak mnie porównuje do swoich koleżanek z pracy , ze też maja dzieci , obowiązki itp i nie narzekają . A jeżeli chodzi o tą impreze firmową ???..... to dalej nie wiem co robić

Gość Impreza firmowa
Ewa 33 co masz na myśli pisząc o porządkach w małżeństwie i zanidbaniu???

to, co napisałam wyżej pozwolilaś się zepchnąc do roli jedynej odpowiedzialnej za dom i rodzine, to teraz masz a jak mężowi bardziej pasują koleżanki z pracy, to niech sobie do nich idzie jestem kobietą i matką (słowa męża) no i ? on jest mężczyzna i ojcem - tak samo jak Ty kobietą i matką - jaka to różnica? a impreza firmowa nie jest Twoją prywatna imreza z kolezankami, tylko obowiązkiem zawodowym i tyle co tu jeszcze tłumaczyć?

Gość Impreza firmowa
dla mnie wszystko jasne.... myślę dokładnie tak jak Ty, ale faceci są z Marsa i trafic do nich ciężko. On to widzi w ten sposób: TY SIE BAWISZ I MASZ WSZYSTKO W NOSIE A JA ZNOWU Z DZIECKIEM W DOMU. On takie imprezy widzi w jeden sposób- wielkie pijaństwo, zabawa i uprawianie seksu z każdym kolegą z pracy po kolei. To jakaś masakra dla mnie, absurd i niedorzeczność wrrrrr

Ewa, 33 - bardzo mi przykro, że 99%, których w życiu spotkałaś to dupki:D Bardzo mi przykro, że twoje dzieci, jeśli je masz, są bachorami.