Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulka18

Mama kontra ja

Polecane posty

Gość Niuniulka18

A wiec zacznę od początku. Za miesiąc kończę 18 lat, a na ten weekend chciałam jechać na noc do chłopaka ( będą koncerty itp). Jednakże moja kochana mamuśka nie chce słyszeć słowa na ten temat. Mówi mi, że nie chce być babcią, no sory ale ja też nie chce być mamą. Widocznie mi nie ufa. :( nie wiem czemu bo nigdy nie zawiodłam jej.Co ona myśli, że odrazu pojadę i wskocze chłopakowi do łózka ( jak narazie jestem dziewicą, i nie spieszy mi się do sesku) Chyba należy mi się coś od życia w końcu jestem już prawie pełnoletnia . Nie mam przecież 12 lat.

Gość taka jedna co nie jedno wie:)
matka ci ufa :D a ty sobie też? :D takich jak ty co to mówiły ,że jeszcze matkami nie chcą zostać było sporo a zaraz potem w ciąże zachodziły :D zrozum matkę :)

Gość Niuniulka18
No tylko, że mi naprawdę nie śpieszy sie do seksu powiedziałam sobie najwcześniej jak będe miała narzeczonego i sie tego trzymam. Poprostu chciałabym troche pobyć z chłopakiem pobawić się na koncercie jak normalne nastolatki a nie, o 22 w chacie i koniec ;/

powiem tak :D ja też sie zarzekałam ,że będę z "tym"czekać ,że sie nie bedę spieszyć ..itp:) pojechałam do chłopaka na noc bo szliśmy na dyskotekę i ...... najzwyczajniej w świecie wszystkie moje zapewnienienia ,że nic ten tego uleciały gdzieś ...daaaleko :D:P rozumiem cię , ale też zbytno sama sobie na twoim miejsu bym nie ufała-takie życie:D

a zapomniałam dodać ,że niedługo po tym zostałam mamusią:D ( konkretnie 9 m-cy po:) )

Gość Niuniulka 18
No tylko ja nawet nie miaabym jak ,,poszaleć" z nim w łózku bo rodzice jego mają pokój obok Ale mimo wszystko dałaś mi troche do myslenia

:D Trzymaj się .

Gość Myszka 19112
a ja uważam że powinłaś jechać i postawić sie mamie wkońcu masz już 18 lat

Gość Kropeleczka w oceanie
Ja juz w wieku 16 lat zostawałam u chłopaka nanoc teraz mam 20 i co nie mam dalej dzidzi. Grunt to dobre zabezpieczenie. Jedx i szalej

Gość .kafezdzira.
A mnie sie wydaje, ze musiasz pogadac z mama. Do slubu zamierza cie trzymac w domu pod kloszem? Zakaz nie zalatwia sprawy, skoro nie pozwala ci jechac, moze jest cos na rzeczy. Moze wystarczy zebys pogadala z nia spokojnie, sam na sam, zapewnila o tym, ze moze ci ufac? Mama tez czlowiek, pewnie zwyczajnie sie o ciebie boi.

Gość pchełka kaferiowana
Moim zdabiem jak bys chciała to byś mogła sie kochać swoim chłopakiem nawet gdyby ona była w pokoju obok i by się nieskapneła. Nie może przecież uchronić cie przed całym światem masz swój rozum swoje lata już prawie dorosła pogadaj i bw sie odbrze

dokladnie co to za glupie teksty - nie puszcze cie bo nie chce zostac babcią :D to mama nie wie że seks mozna uprawiać także w dzień? :P zamiast fundować Ci głupie zakazy, powinna z Tobą poważnie porozmawiać. ehhh te mamy...