Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plazowiczkka

co sądzicie o tym kostiumie?

Polecane posty

Gość plazowiczkka

http://www.intymna.pl/p92,158,0,12,32,,alice-03kf-kostium-kapielowy- Podoba Wam się? Bo niedługo jadę na wakacje, a to jeden z ważniejszych zakupów :) Do plusów zaliczam to, że jest to kolor uniwersalny i idąc na plażę w jakiś ciuchach zawsze mi będzie pasował. Prosze o opinie i może jakieś Wasze fajne ciekawe typy? Będę wdzięczna za pomoc, jestem otwarta na sugestie, może jakiś Wasz link mi wpadnie w oko. Dodam, że jestem blondynką, wiec kolory typowe dla brunetek mi nie pasują :) Pozdrawiam!

Gość plazowiczkka
I jeszcze, tylko bikini mnie interesuje. Żadne push upy, i koniecznie muszą być wiązania, chyba klasyczne mi najbardziej odpowiadają :)

Gość wnioskuję, że masz
ładne ciało wiec ten model by Ci odpowiadał

Gość ehsmksmsk
fajny, z białymi jest problem bo mogą niektore byc takie "bielizniane", ale ten jest ok

Gość tojatojatojatoaj
ale jest prawie przezroczysty....:-) ladny ale masz taka figure by pokazac sie w takim bikini?? chodzi mi o biust....

Gość plazowiczkka
biust mam 70 C (jeden stanik D, ale to jakas dziwna rozmiarowka byla), wiec chyba ok?..

Gość plazowiczkka
co do przezroczystosci to ma ta warstwe dodatkowa wiec przeswitywac nie bedzie:)

Gość ja od siebie doddam
podoba mi się, sama jestem na etapie szukania jakiegos, tez by mi sie linnki przydaly :D

Gość plazowiczkka
JEszcze jakieś opinie, moze sugestie innych? :) widzialam reklamy Calzedoni w miescie, fajne maja komplety? :)

Gość plazowiczkka
up up!