Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej 2

Co sądzicie o tej figurze ??? Możecie oceniac od 0 do 10

Polecane posty

Gość niesymetryczne.......
na plus ładne wcięcie w talii szczupłe uda na minus szersze ramiona niż biodra, brak biustu i koścista klatka piersiowa nogi trudno ocenić bo je skrzyżowałaś poza tym nie widać Cię z tyłu także wg mnie 6,5/10

Gość hejhej 2
mam 19 lat

Gość kibic piłki
12345654321 nie martw się o moją pannę, chyba nie myślisz że będę błagał ją o wybaczenie, zdenerwowała mnie i została skarcona, przejdzie jej a jak nie i zacznie robić stroić fochy to nasza wspólna przygoda może się skończyć (nic na siłę)

Widzę że jak szczupła osoba to wam się nic nie podoba, a co do piersi to niestety ale szczupłe osoby mają to do siebie że mają małe piersi

sami idioci.... wpraszam sobie,każdy ma prawo napisać co myśli skoro istnieją takie osoby co wstawiają swoje fotki(nóg,figury,dupy ,cycków na kafe)a że reszcie się opinia nie podoba to nie mój problem

zaskakujące są te wypowiedzi jak dla mnie, jak krażyło niedawno zdjęcie otyłej, zupełnie bezkształtnej dziewczyny, to się większość zachwycała...jak wreszcie pojawiła się fotka naprawdę pięknej sylwetki...pojawia się krytyka...jak dla mnie dziwne...

Gość szkapa
te kibic, ty to byś przeleciał tą hej co? tak ją bronisz :D hejhej DO WIDZENIA pisze się osobno !!!!!

a jak masz 19 lat to nie zakładaj takich butów bo to obciąża kręgosłup(będziesz miała krzywy jak ta lala),później też dasz fotkę do oceny?

Gość kibic piłki
Oczywiście, że każdy ma prawo do swojego zdania. Można napisać masz za małe piersi a nie jesteś płaska jak decha. Od razu widać, że chcecie dogryźć, zgnoić kogoś. To jest nasza narodowa cecha, dojebać komuś, dlaczego ktoś ma być lepszy ode mnie. To właśnie Polska.

Gość szkapa
bo teraz nie moda na szkapy, ona wygląda jak ta z reklamy na samej górze ;)

czytalam wypowiedzi i poprostu ręce opadaja! Babki na kafe to szczyt zazdrosnych zakompleksionych babsztyli!!!! Zawsze znajda cos nie tak, tamta za gruba ta za chuda za male cycki itd... no żal mi was naprawde! To samo jest na ulicy jak przechodzi sie obok grupy brzydkich spoconych sapiących dziewuch a one sie patrza jakby chcialy mnie zabic ( mam figure identyczna jak autorka) Opamietajcie sie troche i wezcie za siebie a nie tylko pałajcie zazdroscia i zloscia no caly swiat ze macie tylki owite cellulitem i nogi jak salcesony i to z was sie ludzie smieja na ulicach a nie z lasek jak ta ze zdjecia a ze w necie jestescie anonimowe to tak krytykujecie bo was nikt nie moze zobaczyc i ocenic! Nie obawiajcie sie jak wyjdziecie na powietrze to was inni ocenią.. Tyle bo i tak ja dostane zjebke pewnie od grubych brzydali a wy zazdrosnice zostaniecie zakompleksione i pełne jadu dla atrakcyjniejszych od siebie!

Gość hejhej 2
ok szkapa DO WIDZENIA (mam nadzieje ze w innych sprawach tez jestes taka bystra). won

Ja pomimo że nie mam 19 lat to też mam podobną figurę i możecie mi wierzyć lub nie ale nie jedna znajoma w prost mi mówiła że zazdrości mi takiej figury........to może wbrew wszystkiemu co tutaj piszecie, odrobina zazdrości jest? :-)

Gość spocony sexy men
a skąd jesteś autorko? :)

Gość szkapa
bystry :) jeśli już..... a jakie paluchy pokrzywione ohydne , bleeeeeee ja wolę jak jest za co złapać i nie wyrzucaj tych , którym się nie podobasz szkapo

Gość prawda o polakach
polacy lubia twierdzic ze podoba im sie cos co w rzeczywistosci ladne nie jest. Lubia mowic na ladne i zgrabne kobiety tipsiaara, pastik, chuderlak, solara i inne epitety jeszcze a na przecietne tluste smoki, bez makijazu bez ladu i skladu sliczna naturalna buehehehehe. A wynika to stad ze pozytywnie wypowiadamy sie tylko o ludziach podobnych do nas lub nie zagrazajcvym nam, a o ludziach ktorzy nas przewyzszaja lub zdajemy sobie sprawe ze nigdy nie bedziemy tak wygl;adac zawsze przyczepiamy sie, negujemy i krytykujemy a podswiadomie zazdroscimy i podziwiamy.

jeżeli ktoś nie lubi krytyki to po co daje fotki do oceny?no chyba nikt nie sądzi że tylko polecą same pochwały-zresztą trzeba być idiotą żeby wstawić fotkę cholera wie czego i irytować się że nikt nie chwali

Gość kibic piłki
szkapa jesteś jeszcze dzieckiem, który nie widział nago kobiety, twoją jedyną rozrywką w twoim młodym nudnym życiu jest prowokowanie na forum.

Gość szkapa
Kibic ... nawet nie wiesz ile widziałem :) przed Tobą naga narzeczona biega i Cię nie rusza.... pi... pa z Ciebie a nie facet :D

Przeczytałam cały topik, autorko uważam że figurę masz super, ale powinnaś nabrać trochę dystansu do siebie i nie brać tak bardzo do serca niemiłych słów. Zagryźć zęby, podziękować za słowa krytyki i nie prowokować do dalszej, niepotrzebnej dyskusji. No i przyjąć do wiadomości że faktycznie każdy może mieć inne zdanie. Ale niektórzy chyba nie wiedzą co to jest konstruktywna krytyka.

Gość kibic piłki
12345654321 ale piersi nie dodasz i nie będzie ideału

Gość Aaabecanka
Bardzo fajna figura 9/10 :) minus jeden punkt- te żebra troszkę za bardzo odstają... poza tym- bez zarzutu

to weź jedna albo druga ubierz się w kostium kąpielowy i wyjdź na ulicę niech cię inni oceniają,przecież całe miasto ciebie nie zna więc też będziesz anonimowa i zobaczymy jakie były by opinie,normalnie powalają mnie takie tłumaczenia o zazdrości rzekomej figury

Gość 12345654321
kibic piłki dziewczynie na zdjeciu brakuje tylko piersi a autorce piersi cialka ii ogolnie kobiecje fogury wiec ktora jest blizsza idealowi??

Gość kibic piłki
chyba w filmach, jest czas na seks i czas dla siebie

Gość prawda o polakach
Anorektyczka bez cycków, a w szpilkach to każda taka wysoka. hmmmm lepiej nie miec cyckow niz miec leb zrypany. Cycki mozna dorobic a rozumu ciezko dolac. A zreszta po co komu baloniaste cycki? Razi cie to ze jest zgrabna i mimo braku piersi przyciaga wzrok czy to ze nigdy tak nie bedziesz wygladala pomimo ze zapewne wisz ci obwisle juz dojary? Dojary i zapewne inne wykwity z boku, na udach i na dupsku. Ty zapewne w szpilki sie nie odziewasz bo jak takie serdeli wcisnac w cos takiego buehehehehehe