Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej 2

Co sądzicie o tej figurze ??? Możecie oceniac od 0 do 10

Polecane posty

nie kościotrup; niektóre osoby są szczupłe bez większego starania się o to. Nawet jeżeli chciałabym przytyć to nie dałoby się i autorka ma pewnie tak samo. Argument o wystających żebrach.. ja nie garbiłabym się tylko po to aby były schowane.

Gość ciekawimnieciekawska
Autorko masz super figurę, pozazdrościc :) Może zdardzisz nam jak to robisz, cwiczysz cos czy jakies specjalne kosmetyki? Ja zrobiłas takie wcięcie w tali ?:)

Gość hejhej 2
stary mnie wyklepał

Gość ciekawimnieciekawska
to fajnie masz na jamie

Gość body space body space
6/10

Gość ggggggggggbbbbbbbbb
bb

Gość Irek świrek
Chudzina. Kobieta powinna miec kształty o np. na jakims topicku znalazłem takie zdjęcie dziewczyny ktora ma idealną kobiecą figure ani gruba ani chuda poprpstu szczupła i kobieca. Niestety dziewczyna pisała że chce schudnać a szkoda. Nie rozumiem kobiet tylko Wam się wydaje że meżczyzni lubią chude a to nie prawda. Kobieta ma być szczupła ale nie taka chuda jak Ty autorko. http://img191.imageshack.us/i/kopiazdjcie0426.jpg/

Gość makaron do domu
to jest figura na stówę, nie na dziesięć :classic_cool: ideał :classic_cool:

Irek świrek - nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich mężczyzn. na pewno znajdzie sie\ wielu adoratorów. może już ma jednego. Ty lubisz takie jak na zdj. ok. Twój gust, Twoja sprawa.

Gość do majkeleczek
bardzo ładnie :P a ile masz wzrostu? :P

Gość hejhej 2
zauważyłam ze miało tu miejsce kilka podszywów pod moją osobę. mam 170 cm/ 45 kg wymiary 84/58/87

Gość hejhej 2
a i ktos się pytał jak uzyskałam taką figurę... Otóż najpierw oczywiscie musiałam zrzucić kilka kg,dosyc sporo cwiczyłam, głownie cwiczenia na nogi i brzuch... talię wypracowałam wielogodzinnym kręceniem hula-hop :)

Gość askaaaaaa
bardzo ladna figura, pozazdroscic :) nie sluchaj zawistnych grubasek :) a moge spytac z ciekawosci ile masz wzrostu?

Gość askaaaaaa
a juz napisalas, sorka ;)

Gość hejhej 2
juz pisałam wczesniej kilka razy no ale jeszcze raz napisze, 170 cm :)

Gość hejhej 2
podnosze tlusciochy :classic_cool:

Gość poprostu nie wiem co powiedzie
c doprowadzilas sie do wygladu i wagi anoirektyczki zebys jeszcze byla naturlanie szczupla to rozumiem ale sama na wlasne zyczenie wygladasz jak kosciotrup i po co wstawilas to zdjecie myslisz ze jak schudlas na tyle zbey wystwaly ci zebra to teraz pozytywnymi opiniami podbudujesz poczucie wartosci ze niby masz piekna figure krzywde sobie tylko dieta zrobilas nic wiecej

hejhej 2 widac naprawde masz cos z glowa nie dosc ze odchudzlas sie do poziomu anorektyczki to jeszcze odzywasz sie do forumowiczow tlusciochy no bravo moze ty dziekco naprawde idz do psychologa niech popracuje nad twoim poczuciem wartosci samoocena i zdorwym postrzeganiem swojej figury ale mam pomysl odchudz sie jeszcze do 40 kg ty dziekco powinnas przytyc a nie chlubic sie niezdrowym wygladem

45 kg na 170 cm dziecko ty masz anoreksje na oddzial biora przy bmi ponizej 17.5 a ty masz 15.6 na wlasne zyczenie masakra ale chora nigdy sie nie przyzna ze jest chora

nie wierzę że dziewczyna ma 45 kg, jestem ciut wyższa i ważę o wiele więcej [ nie mówcie mi że to mięśnie]

wiesz dzisiaj czujesz sie taka cudowna ze jestes chuda az przerazlizwie chuda czekasz az ktos cie doceni podniesie twoje poczucie wartosci czujesz ze masz kontrole nad soba i jestes lepsza od innych ktorych tluscichami nazywasz masz powazny problem ale przekonasz sie jak bedziesz miala problemy ze zdrowiem z koscmi z zajciem w ciaze itp gdzie sa Twoi rodzice ze tego nie widza ze maja chora corke

bardzo ładna figura :) zgrabne, długie nogi, ładna talia ale za mały biust do ogólnego ideału :D