Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna wkurzona na maxa

czuje sie jakbym dostała w morde

Polecane posty

czuje sie jakbym dostała w morde poznalismy sie 2 miesiace temu, było wielkie uczucie, namietnosc, czułam sie wyjatkowo pierwszy raz, ciagłe telefony, spotkania, przegadane godziny całe, miłe ciepłe słowa..bez bajerowania, szcerosc i otwartosc po ponad miesiacu intensywnych spotkan przespalismy sie....to moj pierwszy facet po 2 tyg od sexu usłyszałam ze boi sie nowego zwiazku czuje sie jak gówno, jakbym wiedziała to bym sie nie oddała oczywiscie pewnie zostane zjechana i uznana za łatwa:P dodam ze mam 24 lata wiec łatwa nie ejstem

a dałaś, bo już planowałaś w głowie cichy ślub?

nadal sie spotkamy ale jego zachowanie w stosunku do mnie jest juz inne żal:( on nadal chce to ciaggnac, zabiera mnie na wakacje do swojego ojca nad morze itd....ale po tym jak usłyszalam ze sie boi tow wszystkiego mi sie odechciało

nie zaplanowałam..ale liczyłam na fajny zwiazek zwazywszy ze on bardzo chciał kogos miec i ciagle mowił jakto samotnosc go meczy

trafilaś na idiotę swój trafił na swego

aaa to nie zerwal ! czego chcesz,przecież normalnie się zachowuje.

nie zaplanowałam..ale liczyłam na fajny zwiazek w zamian za dupę ?

spadaj ike, dziecmi sie zajmij zamiast siedziec na kafe całymi dniami

spadaj ike, dziecmi sie zajmij zamiast siedziec na kafe całymi dniami dobrze by było gdybyś ty zajęła się sama sobą :)

Gość kangbzdurzyca
handelek wymienny nie wyszedł :D nie ma to jak liczyć na siebie a niektórych nawet na to nie stać :D

Gość gifff
no przecież cieszyłaś się, że jesteście ze sobą szczerzy, bez bajerowania. A jak facet szczerze powiedział, że ma pierta przed związkiem, to go skreślasz? Przecież cię nie zostawił, tylko zwyczajnie przyznał się do ludzkiego uczucia, jakim jest strach, obawa. To raczej dobrze o nim świadczy, jest szczery i otwarty.

raczje nie myslałam ze dam mu dupy to sie oswiadczy, no nie wiem chyba ze tak robiliscie u siebie w zwiazkach

Gość gifff
gdyby mu na tobie nie zależało, nie miałby obaw. Bawidamki i don juani nie mają strachu przed zwiazkiem, bo nie mają w ogóle zamiaru w żaden wchodzić. Pogadaj z nim, spytaj jaka jest natura jego obaw. Wyjasnijcie sobie, co czujecie. Komunikacja to potęga!

więc skąd ten szok, że wyszło jak wyszło? bywa

po 2 tyg od sexu usłyszałam ze boi sie nowego zwiazku czuje sie jak gówno, jakbym wiedziała to bym sie nie oddała a to co? gdybys wiedziala ze ci nie wyzna love po seksie to bys dala później:P

ze ci nie wyzna love po seksie to bys dala później czyli wtedy gdy dorośnie do używania słowa miłość :P

Gość arek luczak
autorka tematu to jakas idiotka widze :O czego ty kurwa chcesz? facet cie wyruchal, ciagle sie z toba spotyka, nawet planuje wspolne wakacje.. malo ci kurwa??? powinien juz z pierscionkiem zarenczynowym leciec do ciebie czy jak?? co za glupie babsko, wspolczuje twojemu gosciowi a twoje dziewictwo wsadz se w dupe.. i tak niezly z niego facet ze chcial tak starą dziewice pukać, ja bym cie wypierdolil z lozka

to nie jest zaden bawidamek ani don juan..na pewno..to zupełnie normalny koles był w jednym 8 letnim zwiazku w którym dostał po dupie i został"wyruchany" przez swoja poprzednia, potem był jeszce w jednym około rocznym zwiazku....a potem połtoa roku był sam

ale jego stosunek sie zmienił, widac to po zachowaniu kazdym gescie, on sam przyznaje ze cos sie stało u niego i gada ze im bylismy blizej razem tym on sie bardzej oddala

Ile on ma lat, że ma taki dorobek w dziewczynach?

28

Gość arek luczak
laska se jakiegos starucha pod 40stka wyrwala buahaha wspolczuje gosc pewnie nigdy dziewicy nie stuknal i pomyslal - moze byc ciekawe doswiadczenie po tym co przezyl w lozku z autorka tematu stwierdzil, ze jednak jej nie chce :) a autorka tematu jest zalsona glupia itp :)

Strasznie wcześnie zaczął się z dziewczętami zadawać.

Gość gifff
no widzisz, że facet ma traumę jesli chodzi o związki. Masz dwa wyjścia, albo dasz mu szansę i będziesz mieć nadzieję, że się do ciebie przekona i otworzy albo, jak nie chce ci się bawic w terapeutkę, poszukaj sobie normalnego faceta, który nie ma takich problemów.

Gość patrze.w.niebo
spokojnie, to ze powiedzial, ze sie BOI zwiazku to nie znaczy ze Cie oleje. Ale moim skromnym zdaniem, uwazam ze za szybko poszliscie do lozka. Tymbardziej ze to Twoj pierwszy facet. Ja wychodze z zalozenia ze trzeba sie naprawde dobrze poznac ( choc w 100% i tak nikogo nie poznasz...), przekonac ze ten ktos chce z nami byc i wtedy to jest dopelnieniem tego wszystkiego. Tez mam 24 lata. Ale teraz juz czasu nie da sie cofnac, w zasadzie swiat sie nie zawalil. Poczekaj, zobaczysz jak sie bedzie wobec Ciebie zachowywal...chociaz jak dla mnie to on chyba wiedzial ze sie boi nowego zwiazku jak szedl z Toba do lozka?.

Gość laskaaaa
rety autorko nie czytaj tych powyższych pajaców bo jeszcze sobie zaszkodzisz!! Facet Cię po prostu zbajerował żebyś się z nim przespała a po seksie okazał się szczery i powiedział że nie jest gotowy na związek... mimo że się z Toba spotyka to on NADAL NIE JEST GOTOWY NA ZWIĄZEK i spotyka się z Tobą nadal licząc na seks - facetom bardzo odpowiadają takie proste układy, wolą niezobowiązujące związki z seksem więc bajerują i wciskają kit kobietom, które dają się nabrać i wierzą że jak im dadzą dupy to będzie związek, zaręczyny ślub i małżeństwo i dzieci. KUMASZ???!! Ja uważan że twój facet to cwany fiut który wyprał Ci mózg aby Cię przelecieć i zastanów się czy chcesz brnąć razem z nim w ten chory układ. Faceci świetnie oddzielają miłość od seksu i sa mistrzami w bajerowaniu, tyle że naszym zadaniem jest odróżnić miłość od taniego bajeru:O Osoba która jest zakochana i zaanganżowana raczej nie powie swej połówce że nie jest gotowa na związek..

laskaaa ciebie ma posłuchać?:O on nadal chce to ciaggnac, zabiera mnie na wakacje do swojego ojca nad morze za wcze śnie by nazwać go palantem.Poszli za szybko do łóżka ,ale czy coś z tego będzie zależy od nich obojga. Jak na razie nie ma w planie ją ;;olać''

Gość arek luczak
do tej idiotki wyzej o nicku "laskaaaa" ty chyba kurwa przedstawiasz sytuacje kobiet.. to kobiety doskonale potrafia uwieść faceta tylko na sex, zabawic sie nim, dac nadzieje a potem powiedziec "papa" .... nie wiem o czym ty w ogole peidolisz, trudno zeby facet po 10 latach zwiazku, znowu wchodzil w zwiazek z laska ktora zna miesiac i raptem raz wyruchal dajcie mu czas... troche odpsapnie od zwiazu i moze cos z tego bedzie a nie od razu bajerant, cwany fiut itp.. wex kruwa idiotko wypierdalaj stad pewnie jestes jebanym pasztetem co to tylko do ruchania sie nadaje przez najebanych typow bo na trzezwo nikt nawet na ciebie nie chce spojrzeć