Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redaktorka

Co myślicie o punkach/metalach?

Polecane posty

Gość a myślicie
że metale zwracają uwagę na kobiety z innej kultury?właściwie to takie normalne zwykłe?nie należące do żadnej?

a myślicie Tak, bardzo wiele znam takich par. Niektórych metali kręci taka...hm, odmiana. Choć prawdziwi fanatycy szukają wśród n"swoich", wiadomo, idee...

Gość a myślicie
kurde kijowo...:O ale dziękuję za odpowiedź ;)

Gość niosącaprawdę
Nie wstydzą się bycia sobą... noszą glany, ciężkie czarne buty które są jednocześnie piękne ale i mogłby by nawet zabić, metale też mają uczucia i przeżywają czasem psychicznie tylko zamiast się ciąć jak hot 13 że jestem w gimnazjum i mam problemy tylko zamiast zadawać sobie ból fizyczny idą pokopać w jakąś ścianę :D a niech się rozpier*dala od razu człowiek weselszy XD a stosunek do muzyki mają taki że słuchają jej jak własnej religii, ona nie znudzi się po 3-4 miesiącach bo metalu słucha się latami, to muzyka tak piękna... ona też mówi o uczuciach i jest o wiele lepsza niż smętny pop czy jakiś kawałek rapu.. metal umacnia duszę i serce, dodaje siły i jest fundamentem do bycia kimś, jeśli ma się gorszy dzień zmiast słuchać smętów i leżeć zapłakanym w łóżku to wstaje się z wiarą w oczach i mówie "świat jest mój, jestem silny i dam rade,, metale to też ludzie którzy potrafią kochać, oni też marzą i odczuwają nienawiść, śmieją się i płaczą, też są tolerancyjni, oni w tym świecie chyba całkiem często, bo wiedzą że człowiek nie powinien być traktowany inaczej z tego powodu że ma inne poglądy czy inaczej wygląda. sądzę że metale są dobrymi ludźmi... ja wyobrażam sobie że Bóg mógłby chodzić w glanach ^^

Gość gość
najlepsi ludzie pod słońcem

Gość pank not det
wczoraj otwieram drzwi samochodu na parkingu, wysiadam, obcasy i w ogóle, a cd mi coś szwankuje i samo się włącza, jak mi ryknęła nagle płyta punkrockiem, aż się młodzi chłopcy obejrzeli z niesmakiem :D słuchałam sobie wcześniej podczas jazdy i śpiewałam na głos.

Gość gość
punki metale i depesze są spoko