Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co loto?

Normalnie smiech na sali Z tymi ich uslugami

Polecane posty

Gość O co loto?

Normalnie szok jak play traktuje klijentow.a wlasciwie ludzie ktorzy pracuja w tej firmie.kazdy pracownik gada co innego!nic nie mozna sie dowiedziec!dzwonie na biuro obslugi klijenta,a oni mi mowia,ze nie dodzwonilam sie tam gdzie powinnam.a to kurwa gdzie mam dzwonic skoro jestem ich klijentem.rezygnuje z ich uslug!

Gość sfdfsd
http://.ws/zb :classic_cool:

Gość di informowana
tak na marginesie to z tego co mi wiadomo to play ma problemy finansowe bankrutuje nie jest uczciwa wobec swoich klientów na dodatek nie mam zasięgu bo z nikim nie zawarła umowy wiec ja bym na twoim miejscu zrezygnowała;-)

Kilku moich znajomych ma u nic telefon, co prawda na kartę, ale nigdy nie narzekali. Ja tam mam w orange i nigdy nie miałam problemów ani z obsługą ani z taryfami. Już ponad 5 lat tam jestem i na razie nie zamierzam się przenosić. Choć kiedyś myślałam o play właśnie.

Gość O co loto?
Ja wzielam u nich internet,przez poltora roku wszystko bylo ok.modem zaczal nie laczyc.oddalam go na gwarancje 24 kwietnia,malam czekac na zwrot tydzien,a co?dopiero dzisiaj dzwoni do mnie klijentka,ze modem jest do odbioru!przez te dwa miesiace zero telefonow z ich strony.jak ja dzwonilam,to kazdy co innego gadal,nawet sie rozlaczali w trakcie rozmowy.modemu zastepczego mi nie oferowali,ale za to zaoferowali ze mam kupic nowy za 135zl.dzwonilam do serwisu i modem dopiero znalazl sie tam po 10 dniach od dnia oddania go na gwarancje.jakm cudem?skoro mi powiedzieli ze po tyg bede miala go spowrotem,a do naprawy szedl 10 dni,

Gość do llalalallalalaaaa
nie dziwota ze nie chcca gadac z debilem..naucz sie cwoku jak sie pisze slowo KLIENT a potem szczekaj....

Gość O co loto?
a ty kurwa zawsze taka madra jestes?zrobilam literowke i co z tego?!to co wedlug ciebie jak ktos ma dyslekcje badz dysgrafie to nie ma prawa ubiegac sie o swoje.skaro swiadcza uslugi to nech je robia dobrze.jesli nie potrafia to zbita z rynku,a nie ludzi w balona robia.zenada. a malo tego rachunki przez te 2mce przysylali.

ahhhaaa...dysleksja, dysgrafia to sie wlasnie kazdy jebany debil tłumaczy:D:D:D a co do literówki to az ci trzy wyszly pajacu:D:D:D spierdalaj pizdo uczyc sie pisac po polsku:D:D:D

Gość O co loto?
A ty literowek madralo ile zrobilas w swojej wypowiedzi? mendoszczur

czekam na wskazanie choc jednej....no dawaj debilu:D:D:D

Gość O co loto?
Chcca? co to za slowo.poza tym najpierw sama pisz idealnie po polsku a pozniej oceniaj innych nie ma takiego slowa jak choc...ale za to jest choć ..wiec sie gon kurwiklaku. ciesze,sie ze sie przyczepilas przynajmniej moge z siebie zlosc wyrzucic:-)

jebaj sie szmato pierdolona na ryj...i nie myl koorvo literowek z brakiem pojecia o poprawnej pisowni jak w twoim jebanym przypadku:D bez odbioru tępa cipooooo:D:D:D

Gość ty nie masz pojecia ze pisze
sie KLIENT a nie KLIJENT hahahah