Gość piszcie piszcie Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 starosc nie radosc młodość nie wieczność ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszcie piszcie Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona chyba jest Napisano Czerwiec 24, 2010 pojebanaaaa ike kurwa ty tu dalej od kurwa rana ?:O:O bez przerwy no ja pierdole nie wierze aż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 glupota nie powod do chwalenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 a skąd wiesz, że od rana ??:) :P nie mów, też byłaś ??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona chyba jest Napisano Czerwiec 24, 2010 ja pierdole :O widziałam jak ten top powstawał :O bylam na zakupach, ugotowałam obiad, ogarnęłam mieszkanie, odpoczęłam wchodze a ta wciąz tutaj :O bez kitu jestem w szoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 bylam na zakupach , ugotowałam obiad, ogarnęłam mieszkanie chciałaś się pochwalić ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzymi krokami konczy Napisano Czerwiec 24, 2010 sie egzystencja ike ile jeszcze 2 miesiace max? lepiej zacznij sie uczyc robic na drutach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 nie wiedzialam, ze ludzie sa tacy pomaranczowi a wsrod nich ike czarna madonna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 rok temu też mi to przepowiadali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 wole byc tlem a nie wystawiac sie na posmiewisko :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 wole byc tlem a nie wystawiac sie na posmiewisko właśnie nim jesteś pomarańczo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 wole byc tlem a nie wystawiac sie na posmiewisko jednym słowem nie sprawdziłaś się w pisaniu postów?:) podzielam twoją opinię i gratuluję samokrytyki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rok temu bylo wiecej Napisano Czerwiec 24, 2010 osob po twej stronie a teraz? zs i luska? a za rok? nikt? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 i jak cie tu sama zostawic sama pomaranczo puchu marny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 osob po twej stronie a teraz? zs i luska? a za rok? nikt? myślisz, że lusia naprawdę w końcu odejdzie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike starosc nie radosc młodość nie wieczność ? a pamietasz jeszcze aby swoja mlodosc? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 swoją drogą pomarańcze jest godzina popołudniowa tyle fajnych zajęć, programów, topików fajniejszych osób a wy siedzicie tu ze mną jak za karę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 a pamietasz jeszcze aby swoja mlodosc? drugą ?:P ledwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike swoją drogą pomarańcze jest godzina popołudniowa tyle fajnych zajęć, programów, topików fajniejszych osób a wy siedzicie tu ze mną jak za kar dokladnie :) chociaz moze to nagorda dla nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike a pamietasz jeszcze aby swoja mlodosc? drugą ? ledwo nie przejmuj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 a pamietasz jeszcze aby swoja mlodosc? a ty pamiętasz? :) czy nie umiesz do tylu liczyć? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona chyba jest Napisano Czerwiec 24, 2010 to co ty kurwo tu robisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 nie przejmuj sie to mi nie grozi cierpię na starczą demencję więc cieszę się chwilą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 to co ty k**wo tu robisz ? wspieram cię duchowo w ciężkiej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach