Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

wcieło luśkę

Polecane posty

09:12 [zgłoś do usunięcia] ike jednym słowem ni chooja? nie przepraszałeś mnie i już ??--------> zerwałas "umowę" więc o co ci biega.Wykasowałas 3 tematy o Lucyferze Zawsze nieszczerym więc jestem usprawiedliwiony.Na modki też przyjdzie czas za te tematy wykasowane twoim widzimisię.Przeciez tak samo mogę iść na śmietnik zgłosić ten temat do usunięcia,za wyjątkowe chamskie wpisy tolerowane ,przez ciebie IkE.Ani jednym słowem tutaj nie protestowałaś.

zerwałas "umowę" więc o co ci biega tą co to jej nigdy nie było?:) nie pamiętam, żebyś napisał przepraszam cię ale w zamian.......:) desiu nie przejmuj się ja i tak nie bardzo w szczerość tych przeprosin wierzyłam:)

Gość z nim najlepiej wcale
nie wchodzic w dyskusje tylko ignor

U siebie na temacie natychmiast reagowałem i moderatoria juz uczulona jest na każdy wpis na moim temacie(ordynarny i chamski)Dlaczego tutaj nie można tego zastosować???

dlatego desiu, że to nie twój temat:) jesli ci przeszkadza to co się dzieje na moim topiku to przecież nie musisz tu być :) czy musisz?:P

Będe sie starał polubieć cie ,nie wiem czy mi sie uda.W realu pijacy i donosiciele szukali sobie pracy.U mnie nie mieli prawa przebywać.:classic_cool:

ale ja nie piję desiu:) dlatego czuję w kościach, że jesteśmy o krok dalej w tej naszej wspólnej drodze do wzajemnej sympatii:)

Wypaczony charakter też można (jakimś nieludzkim cudem sic!!) wyprostować.>Więc starajmy sie szanować i tolerować nawzajem,moze sie udać:D szukam wiedżmę z piekła rodem:P❤️

Gość hbdjsn d
desznik opowiedz lepiej gawedziarzu jak nachlales sie i wnukow pilnowales ,az ci je zabrano i podziekowano tobie za taka dziadkowa przysluge :o

to dobrze, że widzisz dla siebie cień nadziei:)

orange czego nie zrozumiałaś? idź zajmij się swoją rodziną

Gość hbdjsn d
jak rozumiem ty zajelas sie swoja :D

na pewno nie twoją rozumiesz aluzję ?:)

Gość desznik ciezki czlowiek z cieb

Gość Ka i Ka
ikusiu ktora grupe inwalidzka uposledzenia umyslowego tobie przyznano :)?

na dziś lekcja dobrego wychowania i zachowania zakończona:classic_cool: jesteś zdolna ike,licze na ciebie.Teraz muszę opuścić cie aby zająć sie grillowaniem z czeredą dzieciaczków.Takie jak TWOJE.:classic_cool: Do zobaczyska. Tego nieszczerego bardziej uterempuj chyba ,ze chce dodatkowe lekcje pobrać. Zawsze do usług.:D:P:D szukam wiedżmę z piekła rodem:P❤️

ikusiu ktora grupe inwalidzka uposledzenia umyslowego tobie przyznano wciąż jeszcze jestem w facie składania papierów i robienia psychotestów:)