ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 a kto profanuje naukę? a ilu was tam na tej flaucie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "małą prośba żebyś się nie posuwała" ike, a komu ja mam tym posunięciem miejsce zrobić, kiedy tu ani żywej duszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "a ilu was tam na tej flaucie było?" Tylu ilu widziałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 jak to leciało? lusiu, jakby ci to.......... nie do końca piszemy o tym samym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Ike, bez przesady, ja dobrze wiem, o czym Ty piszesz, ale przecież wszyscy tutaj lubimy ambiwalencję, ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 ja piszę?? przecież to ty mnie prosiłaś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Ogloszono konkurs nasladownictwa a baobaba jeszcze nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 boisz się MO (:D) , ze nikt inny nie zechce cię naśladować ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Nawet w retoryce nalezy zachowac umiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Nawet w retoryce nalezy zachowac umiar polaola zanotuj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Ike, najpierw zaliczasz niektórych do outsiderów, a potem myślisz, że możesz tym niektórym coś kazać? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 a potem myślisz, że możesz tym niektórym coś kazać? prosić mi przecież nie wypada:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "prosić mi przecież nie wypada" błędna interpretacja reakcji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 błędna interpretacja reakcji błędna interpretacja interpretacji:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 czesc ike! gratulacje w zwiazku z zalozeniem kolejnego nudnego topiku :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 czesc luska! pisz szybko to co chcesz przekazac w pierwszych trzech slowach dalsza czesc dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 cześć zmanierr to już 40sty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 milo sie pogadalo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 milo sie pogadalo spadaj podszywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 ike czy czterdziesty czy sto czterdziesty jaka to roznica? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 spadaj podszywie czujna jak dwie wazki brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 jaka to roznica? jak miedzy sushi a suszarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 jak miedzy sushi a suszarnia dobrze ujete przypomne, ze luska ma na koncie mniej niz 10 tematow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 cholera no ciekawość zwyciężyła mo- dostałeś bana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 mo- dostałeś bana czesc sushi! dostales bana? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 mniej niz 10 tematow za to luśkopochode 10 000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 ike chyba ci sie z przemeczenia zera rozmnazaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 dostales bana? raczej banana jak przeczytalemtaki kwiatek: 19:21 [zgłoś do usunięcia] Wróżka Amelia Wraszczycka-Pech zapóźno nie jest -życie to skarb którego musisz chronić.(wyjeć,ukryj się!-zanim on zobi ci krzywdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 chyba ci sie z przemeczenia zera rozmnazaja nie sadze, zera glupie nie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 jak przeczytalemtaki kwiatek prawie zrozumiale :P raczej banana do zjedzenia minimum godzine po sushi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach