miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 prawie zrozumiale przerzucilas sie na piwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 wyjeć,ukryj się! pomijając pierwsze zrozumiałe tylko dla wróżek słowo... w suszarni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdziwa z Napisano Czerwiec 24, 2010 nie sadze, zera glupie nie sa nawet te poprocentowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 nawet te poprocentowe? zwlaszcza te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 prawie zrozumiale przerzucilas sie na piwo? dodam- przeterminowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 w suszarni ? nie kuzwa, w sushi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 nie kuzwa, w sushi :D:D wiedziałam, że gdzieś jest haczyk :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 dobra, za bardzo nie chce robic nieprawdziwej z konkurencji plus nie mam pojęcia, co zmanierrowana pija zamiast piwa, więc finito :-) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 24, 2010 wiedziałam, że gdzieś jest haczyk saper tez wie, ze gdzies jest bomba, gdy slyszy pi pi pi piiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 dobra, za bardzo nie chce robic nieprawdziwej z konkurencji chciałaś chyba powiedzieć- nie umiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 chciałaś chyba powiedzieć- nie umiem nie chciałam, chociaz moglam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 saper tez wie, ze gdzies jest bomba no no cholera człowiek to się jednak uczy całe życie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 ale gratuluję lusiu zrobiłaś mi prawdziwą przykrość bo w pierwszej chwili tak się ucieszyłam ( oczywiście to ma zostać między nami) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 24, 2010 cholera człowiek to się jednak uczy całe życie gdyby jeszcze mozna bylo wplynac na tempo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 gdyby jeszcze mozna bylo wplynac na tempo pomóc ci ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 24, 2010 pomóc ci ? awansujesz z zolwia na slimaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 awansujesz z zolwia na slimaka? punk też cię pozdrawia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 24, 2010 punk też cię pozdrawia :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 :P no nic to pora na wieczorne podtopienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "ale gratuluję lusiu" ike, gratuluje milego podszywacza! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszcie piszcie Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CichoBaby 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Uff, jak widać, Luśka odnalazła się jak widać cała i zdrowa, w dobrej kondycji. Widzę, że nawet dzięki Niej zdążyliście w mgnieniu oka zapisać dziewięć stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 25, 2010 Widzę, że nawet dzięki Niej zdążyliście w mgnieniu oka zapisać dziewięć stron dzis konkurs spostrzegawczosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Nie. Dziś mamy konkurs na najszybszą acz nie zbyt udaną ripostę. Szczeruś zainwestuj w wakacyjny powiew świeżości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 25, 2010 Dziś mamy konkurs na najszybszą acz nie zbyt udaną ripostę. to zaczynaj Szczeruś zainwestuj w wakacyjny powiew świeżości ok, a ty w slownik :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Znów się powtarzasz. Musisz chyba odpocząc od kafe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 25, 2010 Znów się powtarzasz. Musisz chyba odpocząc od kafe wejde do kuchni i zobacze wakacyjna swiezosc i brak powtarzania :-) moze tam podyskutujemy z profesjonalistami w tym zakresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Zs to zabrzmiało jak groźba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Czerwiec 25, 2010 Zs to zabrzmiało jak groźba alez skad, zaproszenie do dyskusji o hipokryzji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 zaproszenie do dyskusji o hipokryzji jak to dobrze, że mam wymówkę w sensie pilnego udania się na zakończenie roku szkolnego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach