Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

wcieło luśkę

Polecane posty

Panie doktorze, ja w takiej sprawie. Otóż w uszach... - Ale ja jestem proktologiem! - O to chodzi. Jak sobie pierdnę, to tak mi w uszach dzwoni...

Trasa Warszawa - Katowice. Jedzie Mercedes na pruszkowskich numerach. W środku czterech łysych, w bagażniku biznesmen. Gościu trzęsie się i popuszcza ze strachu. Nagle samochód zatrzymuje się, otwiera się klapa bagażnika i... pojawia się policjant. - Dzień dobry, jestem posterunkowy Piściak. - O Boże! Jak się cieszę, że pana widzę! - Z czego się, k...., cieszysz?! Posuń się!

Jeśli królikom nie da się jeść przez tydzień, to później są gotowe zjeść nawet boa. Jeśli jednocześnie odseparujemy samice od samców, to boa będzie żałował, że nie został od razu zjedzony

szukanie ja trzymam się tego, że sobie po prostu żartuję:) bo dobrze wiesz , że twój stan cywilny mnie nie interesuje a jak nie wiesz to już wiesz:)

czy mi się wydaje czy lusia mi gdzieś mignęła?

dla brum: Kochanie, może sprawmy sobie wzajemnie wyśmienity weekend? - Cudowny pomysł, mój drogi! - No to cześć, do poniedziałku.

szukanie nie wierzę :) przecież to po prostu wiadomo, że nie ożeniłeś się z iftar bo ona jest przeznaczona kucharzowi

na kaczkę przeznaczona jest lusia jak przytyje i tak wtedy chodzi o psedło

na kaczkę przeznaczona jest lusia jak przytyje i tak wtedy chodzi o psedło dzieki, ike, teraz sie wszystkie elementy ukladanki spasowaly

Zadedykowałeś mi już dwa dowcipy Zs. Chyba nie zasnę dziś spokojnie.

lusia może siedzi w kącie i płacze taka porażka! taka porażka! i to na moich oczach:P

Jedzie sobie ksiądz samochodem. Zatrzymują go dwaj policjanci: - Dokumenty, proszę! Ksiądz im daje dokumenty. - Proszę otworzyć bagażnik! Ksiądz otwiera. - Co ksiądz wozi? - Boiler do zakrystii. - Hmm.. Niech Ksiądz jedzie. Po chwili, policjant pyta się kolegę: - Ty! co to jest boiler do zakrystii? A drugi: - Nie wiem, to ty chodziłeś 2 lata na religię.

pomyliłeś topiki:P to desznikowi miałeś wkleić :P

Ogłoszenie w gazecie: Sprzedam encyklopedie Britannica, 40 tomów. Stan bardzo dobry. Nie będzie mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu. Żona, ku...., wszystko wie najlepiej.

Nie będzie mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu. Żona, ku...., wszystko wie najlepiej. ja też w zasadzie nie potrzebuję :)

:D :D PS z archiwum X ZS Idzie po ulicy chłopak, lat 16, z 13-letnią siostrą. Jedzą lody. Chłopak narzeka: - Obrzydliwe te lody! Smakują jak sperma! - No... - odpowiedziała siostra. Po czym spojrzeli po sobie ze zdziwionym niesmakiem... Facet wraca z pracy a jego dziewczyna pakuje książki, maskotki, ciuchy. A w korytarzu już stoją załadowane kartony. - Co robisz kochanie? - Odchodzę od ciebie. - Ale dlaczego??? - Bo jesteś pedofilem. - O ho ho. Mocne słowa jak na ośmiolatkę.