Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

wcieło luśkę

Polecane posty

Na przeszkolenie do mnie zawsze szczery na temat dobrego wychowania. a jak nie to otworzymy zeszyciki..................

niech już produkcja (znaczy reprint) hurtowa: -Młody lekarz, po zbadaniu pacjenta bezradnie rozkłada ręce i mówi: -Nie bardzo wiem co panu jest... Sądzę, że to z powodu alkoholu... -Rozumiem woła pacjent - to ja przyjdę, jak pan wytrzeźwieje. Przychodzi babeczka do mięsnego, przygląda się mrożonym kurczakom. Wybiera, przekłada, miesza lecz nie znajduje dostatecznie dużego. Woła ekspedientkę. - Jutro będą większe? - Nie, k***a, nie będą. Są martwe.

czekaj czekaj, juz wiem, desznik to nadzieja8! mało nas do pieczenie chleba??

W sklepie jakis dzieciak szarpie matke za sukienke i mowi - mamo mamo ,chce mi sie pic i jesc. - cicho, przestan !! -odpowiada matka. - ale mamo ,chce mi sie jesc i pic !!!! - mowie ci przestan !! Za nimi stoi facet i pomyslal sobie ze pomoze i mowi: - prosze pani, niech mu pani kupi arbuza ,to sobie poje i sie napije Matka spojrzla na faceta.... i mowi. - zwal se pan konia nogami, to se pan poruchasz i potanczysz....... hahaha ten jest od ZSa dla niego: :-) Poszedl facet do lasu. Tak lazil i lazil, ze w koncu zabladzil. Chodzi wiec po lesie i krzyczy. W pewnym momencie cos go szturcha z tylu w ramie. Odwraca glowe, patrzy, a tu stoi wielki niedzwiedz, rozespany, wkurzony, piana z pyska mu leci i mowi : - Co tu robisz? - Zgubilem sie - odpowiada facet. - Ale czego sie kurde tak drzesz? - pyta znowu wsciekly niedzwiedz - Bo moze ktos uslyszy i mi pomoze. - mowi gosc - No to ja uslyszalem. Pomoglo ci?

Przychodzi królik do apteki. - 200 prezerwatyw poproszę !! Pani magister wydaje towar i mówi : - E... ale przepraszam, ale mamy tylko 199 sztuk ... Królik się zmarszczył, spojrzał na Panią magister z wyrzutem i mówi : - No dobra ... biorę... ale uprzedzam, ze z lekka mi Pani spier*oliła wieczór !!

Rozmawiają dwie kandydatki na aktorki: - Wiesz, wczoraj spotkałam się z tym słynnym reżyserem. Zaoferował mi rolę w filmie, w którym wymawiam tylko 2 zdania. - I co zrobiłaś?, pyta druga. - No roześmiałam mu się prosto w jaja W chińskiej szkole: - Sun-Ian, dlaczego znów spóźniłaś się do szkoły!? - Przeprowadzałam staruszkę przez ulicę... - Kłamiesz! - Pierożki ryżowe gotowałam... - Znów kłamiesz! - Rodziłam... - No dobrze, siadaj.

25.06.2010] 16:12 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor (bobasek, nikt juz nie czyta, wiec moze daruj sobie)-------. czy w tym duchu wychowujesz swoje latorośle?? Kłamczuszka.Przykre ale prawdziwe:O:(

ZS, tutaj Cię niedzwiadek splagiatowal, nie? - No to ja uslyszalem. Pomoglo ci? a tak się zastanawiałam z czym mi się to kojarzy:)

Jak taki skład tutaj tych "swietnie wychowanych "osób jest ,należy wspólczuć----------> waszym rodzicom:O:(

Jak taki skład tutaj tych "swietnie wychowanych "osób jest ,należy wspólczuć----------> waszym rodzicom desznik a możesz im współczuć po cichu?? albo najlepiej z daleka od nas?

16:17 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "oczywiście masz na myśli topik?" oczywiste jest, ze Ty tak chcesz myśleć --------.jeszcze do tego muszę się odnieść.Otóż jest tam takie chamidło jak tutaj,więc nie gustuje w takim towarzystwie.:):D:):D

no to teraz nasz starszy kolega odleciał niczym ośmiornica

Gość ike nie ma to jak pisac
sama do siebie , w domu cicho maz z kochanka a ty biedactwo na kafe :D

Gość hahahahahahahahah
cip cip cip kurwy stare :D

Gość wstawać leniuszki

Gość paligłupek
gdzie jest ta oferma:D

Gość dnbhfb
cipa cipa cipa pizducha rozpizdzisko

owszem ma:) ze mną :) to ja je zgłosiłam:)

Gość efjieufgiedvgiodstufe89
ŁOWCA DEBILI--ile masz nicków?:O

Gość po co te kasowania były
22:07 [zgłoś do usunięcia] ike owszem ma ze mną to ja je zgłosiłam--------> wysmarowałas dupsko wazeliną zawsze szczerego? Bo tak na sucho to niezdrowo.:DF

Gość mucking
ike---------> wiedziałem o tym,że zgłaszasz więc tylko retoryczne pytanie było.Uwiebiasz tak donosić??Moze twoja rodzinka była tam gdzie stało ZOMO.??

ojej:) desio sobie chyba wczoraj golnął o jednego za dużo :)