Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychylybymy

2 metry wzrostu ;(

Polecane posty

Gość wychylybymy

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość rfgtrg
to jest forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ;d

Gość Olga....
To zacznij trenować koszykówkę, znajdź wysoką dziewczynę koło 175-185 i bądź szczęścliwy.

na dyskopatię świetne jest pływanie, jak zaczniesz trenować to i tusza zmaleje :) mój brat był niski i grubiutki. od 2 lat pływa, 4 razy w tygodniu po 2 godziny. chłopak tak zeszczuplał, brzucha nie ma wcale, mięśnie piękne, barczysty, cudo normalnie! a że dodatkowo zaczął intensywnie rosnąć to robi sie coraz przystojniejszy. a miał kompleksy ze względu na wzrost (obecnie ma 15 lat i 170 cm wzrostu) i wagę. a teraz :D bycie niskim też nie jest fajne!