Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQue69

kolczyk w pępku, problemik

Polecane posty

kolczyk w pępku mam bardzo dlugo, moze z 5 lat juz bedzie, wymienialam go kilkakrotnie, jakos pol roku temu zgubilam kulke wiec calkowicie wygiaglam kolczyk po kilku dniach włozylam, mialam problemy bo zrobila mi sie mała błonka ale mi sie udalo, od tego czasu nie ruszalam kolczyka, to byl moj blad, teraz nie moge wyciagnac go spowrotem, hmm tak jakby skora mi sie zwezyla i trzymala kolczyk, przemywalam woda, probowalam na poslizg mydlem go wyciagnac, nic. nie wiem co zrobic, kupilam sobie sliczny kolczyk i zalezy mi zeby go zalozyc. co mam zrobic? mial ktos taki problem? myslalam zeby po prostu sila go wyciagnac, ale pewbie krew mi poleci strupek sie zrobi itp nie wiem czy chce tak kombinowac...

Gość masz już implant
a nie kolczyk. Ewentualnie siłą go wyciągnij, licząc się z tym, że po prostu musisz go wyrwać, albo do chirurga proponuję.

Gość teraz majka
tez mi się wydaje ze chirurg:)

spróbuj po dłuższej kąpieli. Okręć go najpierw w okół własnej osi, jeśli to nie pomoże to spróbuj w tą stronę jakbyś go wkładała, pchaj w górę i spróbuj wyciągnąć w dół. a jak nie to rzeczywiście tylko chirurg. aa jeszcze mi przyszło do głowy oliwka, albo oliwa z oliwek :)

Gość Pięć podziel przez pięć
O bleeeeeeeeeeee ohydztwo

Gość Lola.. !
Mam znajomą jktóra miałą ten sam problem..blee.. Ona udała sie do chirurga i po liku dniach było już w porządku.. naprawde proponuje chirurga..pozdrawiam :)