Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c-klasa

do Was ten post.ograniczonych malolatów...

Polecane posty

Gość c-klasa

tak sobie poczytałam co nieco,przeleciałam po łebkach niektóre tematy,kilka stron wcześniej również i stwierdzam,że jest tu gorszy syf niz kiedyś był,chociaż kiedyś można było jeszcze z kimś sobie polemizować na dany temat,a teraz?co drugie słowo w danym poście jest na K,CH...Ludzie sa pełni nienawiści,nic nie potrafią doradzić.tylko aby kogoś zgnoić,zmieszać z błotem.Siedzą tu zapewne grupki gimnazjalistów,którzy teraz przez całe wakacje zamiast znaleść sobie zajecie będą siedzieć na forum i pisać beznadziejne tematy,które nic nie wnosza ciekwego. Forum jest zaśmiecone,zrobił sie tu burdel,czy w ogóle sa tu jeszcze moderatorzy? z tego co pamiętam jakiś rok temu jeszcze byli.Dzis zajrzałam tu pierwszy raz od bardzo długiego czasu i jestem normalnie w szoku,że jest tu tak małe grono ludzi którzy mają coś w głowach. Siedzą tu jeszcze takie osoby jak bazieńka,kabel usb?duzo osób nie pamietam bo sporo czasu mineło.ciekawi mnie czy oni jeszcze tu sie pojawiaja. w kazdym badz razie,ludzie opamietajcie sie,dorosnijcie.bo to forum powinni usunąć.nie wiem jakie to ma przeznaczenie,żeby uskuteczniać sobie głupie gadki,docinki,wyzwiska.nie lepiej radzić,służyć pomocą komus kto potrzebuje coś wiedzieć a sam nie jest w stanie znaleśc odpowiedzi? to tyle,nie bede wiecej sie pocic nad tym postem bo wątpie szczerze ,żeby ktoś coś z Was pojął chociaż w najmniejszym procencie. pozdrawiam

Gość rafal__27
nie jest tak źle... pozdrawiam

Gość fgtruj
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Kafeteria zrobiła się miejscem dla sfrustrowanych małolatów.

Jak tu 7 lat temu przybyłam, pisali "starsi" to samo.....ale fakt- spada na dno kaffe:( Szkoda:(

Gość c-klasa
sram sobie do ryja

Gość gramdodatnie
Proszę o to bardzo inteligentna rozmowa na kafetrii: -nie mozna opierdzielać czegoś, czego nie ma -dlaczego kasują tematy o frelce? Mam z niej ubaw -bo to buraki są -dlaczego kasują tematy o frelce? Mam z niej ubaw " -Bo takie tematy są tak samo prymitywne jak ich założyciele. -Na pohybel skur**synom! -jak juz sie powymądrzałaś to wypiertalaj na inne tematy -Uwielbiam tematy o mnie, to mi daje sile do zycia, no i namiary z ciezkim bo 1/3 drivera tylko

Gość c-klasa
myśle,że jakby siedzieli tu starsi ludzie nie byloby takiego sajgonu i tematow typu: "jebać mi sie chce" Ludzie kogo to obchodzi,swiadczy to wlasnie tylko o tym jaki jest ten ktos, nie dojrzały i płytki.widze,że nic nie straciłam jak mnie tutaj nie było,teraz iwdze,że tu nawet nikt tego burdelu nie pilnuje!

Gość %%%
da sie zauwazyc, zawisc chęć obrazania ludzi satysfakcja gówniarzy ktorzy maja zielone pojecie o zyciu ,dzis własnie widziałam temat ...synek chwali sie swoim brzuchem zal.pl te naiwne kobietki sie podniecaja ..zdjecie z neta sciagniete zapewne .....:)

Gość c-klasa
Wiem,że kiedyś też tak było,zawsze sie znalazło troche gówniarstwa,które musiało sie wtrącic do tematu,podszywacze itp.,ale teraz to jakaś plaga przecież. w ogóle nie widz tych tematow co kiedyś sie ciągnely bardzo dlugo bo normalni ludzie w nich sie wypowiadali.

Gość ...CCC
Autorko popieram w 100% Twoje wypowiedzi.Z dnia na dzień jest gorzej,Teraz się dopiero zacznie_______WAKACJE________ Bazienka jest,jest. Kabla gdzieś wywiało, szkoda. POzdrawiam.

Gość %%%
no niestety tak wychowuja rodzice miedzy innymi bezstresowe wychowywanie ...nie ucza szacunku do ludzi nie wspomne do starszych ludzi ..normalnym zachowaniu pisze ...dzieci teaz maja całkowity dostep do internetu rodzice nie kontroluja .. a net to naj wieksze zagrozenie dla dzieci po czesc tylko gówniarze dorosna i wtedy bedzie im przykro jak nikt nie bedzie miał do nich szacunku .....kurcze wyszło to jakbym była zgoszkniała staruszka ktora\ nie lubi dzieci młodziezy :D:; :D:D: :D a raczej do starzych ludzi jeszcze nie nalezy , ale niestety zeby dobrze żyć dogadywac sie z wszystkimi ludzmi małymi i tymi wiekszymi to szacunek ,normalne traktowanie osob otaczajacych nas musi byc

Gość c-klasa
myśle ze to w duzym stopniu wina moderatorni,w ogóle sie nie interesuje co sie tu dzieje.gdyby bardziej przywiązywali wagę do tego co sie tu dzieje i zaczeli cos z tym robić to może by cos jeszcze z tego kafe było,ale w takim przypadku zostanie tu sama grupa nie wyżytych dopiero dorastajacych 14,15latkow,ktorych głownym tematem jest sex i zakladanie beznadziejnych ordynarnych tematow o nim będzie nie zniesienia. No coż,nie wazne ze dzieci tu siedza,w koncu nie maja teraz nic do roboty.gdyby jeden moderator z drugim automatycznie usuwał zakladane głupie tematy,nie bylo by tego.wieksza polowa tematow z forum by znikła i zostałby jakotaki porządek bo przecięż nie byloby sęsu zakładanie czegoś co zaraz zniknie.

Gość c-klasa
ja też nie jestem stara.mam 24 lata i nauczono mnie szacunku i życzliwości przede wszystkim.nie wiem co to za radocha nawyzywać kogoś i puścic wiazakne przekleństw. jeśli ktoś prosi o pomoc,a jestem w stanie mu jakos doradzić to czemu mam tego nie zrobic tylko zaczą c ją wyzywać?paranoja jakaś.