Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emili666

Faceci jak to z Wami jest?????????

Polecane posty

Czy jeżeli jesteście w stałych związkach i macie dziecko i zainteresuje się wami jakaś inna dziewczyna ... napisze wam sms w stylu ... podobasz mi się, jestem tobą zainteresowana itp. to czy zaczniecie z nią pisać z czystej ciekawości czy chodzi wam o coś więcej??????????????????

Gość honor
wysłałbym smsa, że nie ma szans bo mam dziecko i żonę Hoor i szacunek do rodziny nie pozwoliłby mi na taką zabawę

ja bym pewnie wysłał na drzewo taką kobietę, są tacy którzy pewnie od razu rzucą żonę i są tacy którzy pobawią się i nic z tego nie będzie. Każdy człowiek jest inny.

ja to raczej jestem tą poszkodowaną a nie wysyłającą do zajętych już facetów takie smsy , a poza tym za stara jestem he he

no on też stwierdził że odpisał jej że ma żone i dziecko a póżniej pisał z nią niby o głupotach. Ale nie zmienia to faktu że któregoś dnia on i jego młodszy brat umówili się z nią na piwo bo niby miała jakąś koleżanka dla jego brata załatwić.

Gość Zawsze szczery pozdrawiam
środkowym palcem

Gość looooser slonce
sami prosila cie wczoraj. po co sie wychylasz. zrobisz sobie kuku

To zależy od faceta, nie ma co uogólniać- ten co mu zależy na rodzinie to albo sobie pożartuje albo całkiem sprawę oleje, a ten co lubi poużywać sobie na boku, będzie gadał tak długo aż nie zaliczy. Tyle filozofii.