Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy nie

cz ja wytrzymam z taka dziewczyną?

Polecane posty

narazie jest uczucie fascynacja bo to pierwsze 3 miesiace,boje sie ze moze mi potem zaczac przeszkadzac.Jest mila,nie jakas apodyktyczna ani czepliwa,charakter ugodowy itp...ale tak bardzo dziecinna.Wszysko co robie wydaje jej sie takie "niezwykle"ostatnio powiedziala ze jak bedzie robila prawko to troche sie boi bo wystarczy jeden maly blad pomylic gaz z hamulcem i katastrofa":OOna ma 24 lata..ciagle jej zimno..duzo spi na basenie w polowie basenu musi sie zatrzymac i odpoczac mimo e jest szczupla..Czasami jest zabawna swoimi haslami..Np"Ty tak szybko plyniesz ze ja tylko poprawie okulary a ty juz jestes po drugiej stronie"albo "zobacz czy ja dobrze plyne tym kraulem"-a plynie fatalnie..Albo udaje ze plynie a chodzi gdy ja sie odwracam to zaczyna plywac..To glupie przyklady ale jest strasznie infantylna..Kocham ja ale mam 31 lat bylem z kobieta 32 letnia,boje sie ze moze mi to przeszkadzac.Macie doswiadczenia z takimi kobietami?

Gość nie wszystkie kobiety na
a zgadnij co to nas to gówno obchodzi, pajacu

Gość tak na dobra sprawe
to nie wiadomo co ci przeszkadza? Czy to ,ze zle plywa czy to, ze dlugo spi albo jej zimno?Chyba przemysl sprawe albo zastanow sie nad soba.

Jeny, skoro Ci przeszkadza jej zachowanie, to oznacza, że nie jesteś w niej zakochany. Dziewczyna ma po prostu specyficzne poczucie humoru, którego Ty nie rozumiesz. Mi też jest wiecznie zimo, ja też się szybko męczę, choć jestem szczupła i jakoś nie świadczy to o tym, czy jestem infantylna.

Gość ja zawsze myślałam...
że faceci lubią takie infantylne dziewczątka.

Gość ty jakiś sztywniak jesteś
Przecież z tymi okularami to całkiem wesołe powiedzenie. Chyba nic z tego nie będzie, bo Ty się będziesz wstydził jej zachowania. Znajdź sobie stateczną matronę.

nie chodzi oto..ona niby studiuje ale jest taka nie zyciowa..O wszytsko mis sie pyta co ja o tym mysle,co ja bym zrobil itp..I czasami ma jakies zawieszki mozgu..Patrzymyw markecie na cene jajek tam byla data waznosci a ona "jeeej az21zloty te jajka kosztują"?i to nie byl zart

poza tym " zachwyca sie wszystkim co robisz" , chyba cie chłopie fantazja ponosi. No chyba ze nas oswiecisz co takiego wyjatkowego robisz...

Gość on@@23__
poprostu wiek miedzy wami robi roznica ona moze chce zebys sie nia opiekowal i martwil o nia

Gość ja zawsze myślałam...
ej nie czepiajcie się faceta. Możliwe że zachwyca się wszystkim co robi. Jest dużo starszy i pewnie mądrzejszy ale niestety wziął sobie dziecko za kobietę

"O wszytsko mis sie pyta co ja o tym mysle,co ja bym zrobil itp..I czasami ma jakies zawieszki mozgu." To źle, że liczy się z Twoim zdaniem, idioto? Zawiechy każdemu się zdarzają. Ty zawsze omnibus? A 21 zł z zwykłe jajka to rzeczywiście dużo, to nie dziw jej się.

Gość ty jakiś sztywniak jesteś
po prostu eM. Mi tak zimno stale było gdy miałam coś nie tak z tarczycą. Może warto zbadać poziom hormonu tarczycy.

Gość oceniam
moje łamie prawa fizyki:):) i tym ją zaskakuje

zbyt lotna ona nie jest, ale Ty również, sądząc po twoich wypowiedziach. Wiec albo ona dobije do twojego poziomu, albo ty do jej i po sprawie.

"po prostu eM. Mi tak zimno stale było gdy miałam coś nie tak z tarczycą. Może warto zbadać poziom hormonu tarczycy." Z moją tarczycą wszystko w porządku :D Po prostu jestem zmarźluchem ;)

Zresztą ona też jest ciekawa, skoro " duzo spi na basenie ". Polecam autorowi zaprzyjaźnić się z interpunkcją :/

i ty juz sie nie zastanawiaj, bo jak widac myslenie ci nie sprzyja...

jak ja kochasz to akceptujesz ja taka jak jest, jak nie kochasz to nie akceptujesz, proste. wiec nie wiem czy ja kochasz skoro narzekasz. jak Ci cos przeszkadza w jej zachowaniu to jej o tym powiedz.

PROWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO w polowie basenu musi sie zatrzymac - kurwa przeciez na basen dla przyjemnosci sie idzie pomylic gaz z hamulcem - no swieta racja !!!! wez nie mecz wiecej dziewczyny i zostaw ja dla jej dobra kazdy czasem glupio sie odezwie, kazdy ma "zawiechy mozgu" jak to nazwales, ja nie wiem o co ci chodzi...... to ze tak zapytam jest w niej cokolwiek co ci sie podoba? bo o milosc niepytam...

Gość frolik
Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... rzeczywiście jak Ci coś w niej przeszkadza porozmawiajcie o tym... brak rozmowy rodzi nieporozumienia...!! tez kiedys taka byłam i jak sie okazało mojemu o 5 lat starszemu facetowi to przeszkadzało... nigdy o tym nie wpominał aż do momentu kiedy stwierdził ze nie chce być z taką osobą jak ja... gdybym wiedziała ze jest cos takiego na rzeczy próbowałabym się zmieniac a tak to dupa!!!! pogadaj z nią:)

Gość To ty jesteś dziecinny
dlatego,że masz takie śmieszne dylematy.Nie widzę nic nadzwyczajnego w zachowaniu tej dziewczyny.A ty się czepiasz i analizujesz jakieś głupie,pewnie nic nie znaczące dla niej sytuacje.Jednym słowem-dziwak z ciebie.

Gość pytająca mamusia
Każdy kto zachowuje sie troche inaczej niż inni jest uważany za dziwaka, nie lubię tego poglądu ale jest niestety prawdziwy :) Na moje oko z tego co piszesz dziewczyna jest całkiem urocza, ale to Ty masz czuć sie przy niej dobrze, a ona przy Tobie. Spotykacie sie dość krótko ze sobą, jeśli masz dylematy już na tak wczesnym etapie to lepiej zakończyć związek zanim nie rozwinął się na dobre, bo niepotrzebnie będziecie cierpieć. Przemyśl to, czy dasz radę żyć z jej wadami, bo ich najwięcej zostanie z biegiem lat :)

Ty napisalas ze Twoj maz robi Ci wioche, ale zachowanei tej dziewczyny to wg mnei nie jest jeszcze wiocha.

Ja pierdole, autorze, przeszkadza Ci to, że sie dziewczyna zatrzymuje w połowie basenu? I to ona jest dziecinna? Puknij sie w pusty łeb :O

Gość Lady Rosa
A dla mnie już trochę jest... narazie bierze ją na basen i już mu nie pasuje, a jak ją weźmie do znajomych i przedstawi rodzinie to wtedy dopiero spali się chłopak ze wstydu, jak mu zacznie takie infantylne tekściki puszczać. Przykro mi, taka jest prawda :(

chyba nie wiesz co to jest wiocha. moj ex potrafil sie upic, zasnac na lace w polowie drogi do domu, zasnac na srodku pokoju i jeszcze zsikac sie pod siebie, albo obrzygac pol pokoju. To jest dopiero wiocha !