Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_wwa

sauna warszawa

Polecane posty

Gość on_wwa

lubicie?

Gość n-g33
Kiedyś wybrałam się do sauny z koleżanką z pracy. Nie pierwszy raz. Miałam na sobie ręcznik. Usiadłam na ławce i podciągnęłam nogi pod siebie. Po chwili zorientowałam się, że facet z naprzeciwka wpatruje się intensywnie we mnie. No i fakt jakiś kawałek szparki pomiędzy udami musiał zobaczyć. Strasznie się zażenowałam, ale jak zobaczyłam, że ręcznik na wysokości jego penisa jest nieco uniesiony i delikatnie pulsuje to się okropnie rozkręciłam i tak niby przypadkiem nonszalancko rozchyliłam lekko nogi, żeby miał lepszy widok. Aż mnie mrowiło kiedy mu się tak pokazałam. Ale jak po chwili mi przeszło i spojrzałam na koleżanke to mi się normalnie głupio zrobiło. Patrzyła na mnie z takim zdziwieniem i wyrzutem, że zaraz stamtąd uciekłam. Cały weekend się bałam, że ona powie ludziom w pracy i dojdzie to do męża, bo mamy wspólnych znajomych. Normalnie wstyd. Nigdy nie miałam takich ciągot do exhibicjonizmu. Przejęłam się tym strasznie. Postanowiłam że będe iśc w zaparte i się wszystkiego wyprę. Potem w biurze pogadałyśmy z tą koleżankę na luzie. Ona wcale nie była zdegustowana tylko zaskoczona bo nie spodziewała się po mnie takich prowokacyjnych zachowań. Przyznała, że po mojej ewakuacji sama odegrała podobną scenkę i później też uciekła kiedy uznała, że facetowi cała krew z mózgu odpłyneła Umówiłyśmy się już na kolejne wyjście do sauny i zabawę w Sharon Stone To mrowienie i motylki w brzuchu uzależniają!

Gość on_wwa
a skąd jesteś?