Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaa5225

podobają mi się dużo starsi faceci

Polecane posty

olaaaa5225, jak widzisz nic nie wiesz o facetach w tym wieku. Pewnie poza tym, że Cię pociągają teraz ;) Taki związek (z różnicą pokolenia, czyli powyżej 15 lat) ma tylko jeden plus: dla faceta zawsze będziesz młodą dupą. ;)

Gość olaaaa5225
a jego znajomi jak na Ciebie reagują?

Gość studentka1roku
hej... mnie tez kreca starsi faceci.. spotykam sie z 17 lat starszym.. jest boski

Gość olaaaa5225
Zdecydowany1977: troszkę mogę się domyślac, ale napisz mi co mam zrobic żeby mnie nie pociągali?

Gość olaaaa5225
Zdecydowany1977: nie można też generalizowac, ja widzę że młodzi mężczyźni też próbują oczach kolegów pokazac się jako twadziele i nie szanują dziewczyn z którymi są, słyszałam nie raz jak obgadują swoje dziewczyny określając je różnymi złymi słowami

Gość satrjana
hmmmm... wydaje mi się, że dobrze, chyba cieszą się, że mu się jeszcze udało i ma kogoś przy sobie. Wiesz z tym, że ja mam bardzo dobry kontakt z ludźmi w takim wieku. No, ale są i znajomi co trochę " z przymrużeniem oka" na nasz związek patrzą. No właśnie tak jak napisał Zdecydowany1977 dla niektórych jestem "młodą dupą".

Gość olaaaa5225
satrjana: ja uważam, że młodzi wcale nie są lepsi, popisują się bardzo i mówią wulgarnie na dziewczyny, nie sądzisz?

Gość satrjana
masz Olu rację. Wiesz ja nakreśliłam tylko jakie mogą pojawić się problemy w takim związku, ale ja trwam w nim, także jest dobrze :) W takim razie trzymam kciuki żebyś też znalazła swojego Mężczyznę, no może ciut młodszego od mojego :P

Gość satrjana
swoją drogą ostatnio słyszałam wypowiedź jakiś chłopaków w moim wieku. Zacytuję : "widziałeś jego zaje.... dupeczkę" :P heheh nie ma jak prawdziwy dojrzały, ciepły mężczyzna Warto takiego mieć... wiesz szczęściara ze mnie :]

olaaaa5225 - napiszę Ci, że facet nie musi mieć 40-50 lat aby posiadać cechy wymienione przez Ciebie. Póxniej Ty 35-40 lat a on? 50-60? nie każdy jest Jackiem Nicholsonem, nie każdego stać na wiagrę i nie każdy może ją brać. ;)

Gość olaaaa5225
ja niestety muszę już wyjśc, miło było porozmawiac z Tobą, życze wszystkiego dobrego

Gość allalalala
Mnie zawsze pociągali faceci o dużo lat starci ode mnie.. Ja mam 21 a mój "przyjaciel" 38.. Jak miałam 18 lat to spotykałam się z 35 latkiem... cóż.. nie układało mi się z młodszymi.. a ze starszymi mmmm

Gość taka sobie sowa
Ja mam meza starszego o 14 lat.Ten zwiazek to dla nas obydwu drugi zwiazek(oboje bylismy rozwodnikami).Ja mam 36 lat a moj maz 50 lat.Nie wiedzimy tej roznicy w zyciu codziennym.On jest zadbany i wysportowany i to ja czesciej kwekam ze jestem zmeczona albo cos mnie boli.Ci co nas nie znaja nie daja mu tylu lat ale mi rowniez wiec chociaz oboje wygladamy mlodziej niz mamy lat to i tak roznice widac.Jak na pocztku zaczynalismy sie spotykac to czasem sobie myslalm ze moze ludzie na nas patrza,a teraz widze ze nie.Ja byam w malzennstwie z rownolatkiem prawie,no i nie udalo nam sie a zwiazek sie rozpadl.Z obecnym mezem czuje sie bezpiecznie no i w seksie jest bosko,on zawsze sluzy mi porada ale tez pyta mnie o rade.W zyciu codziennym zyjemy jak partnerzy ale jednak jego wieksze doswiadczenie zyciowe sprawia ze daje mi duze poczucie bezpieczenstwa i poprostu wie jak ze mna postepowac gdy mam ciezkie dni :-). Jednak nie uwazam ze jakikolwiek zwiazek z jakokolwiek roznica,lub bez roznicy wieku byl dobry lub zly.Jak dwoje ludzi sie kocha to metryka nie ma znaczenia.

Gość gość
Ja też zawsze miałem dużo lepsze relacje z młodszymi dziewczynami, są miłe, fajnie by było się taką dziewczyną opiekować, chętnie poznałbym chętną dziewczynę, prozmawiał, pozdrawiam.