Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie osobiste

CZY TO ZROBIC?

Polecane posty

Gość pytanie osobiste

Odstawiłam tabletki 2 miesiące temu. Okres po ostatniej przerwie w tabletkach dostałam normalnie, następny okres już bez brania tabletek dostałam tak jak przy siedmiodniowej przerwie. W tym samym odstępie czasowym co przy braniu, natomiast teraz okres mi się spóznia, słyszałam i czytałam o tym, że kilka @ po odstawieniu dostaje się w tym samym czasie, a pózniej @ zanika na jakiś czas i można dostać nawet po kilku miesiącach. Stąd kieruje swoje pytanie. Kocham się ze swoim mężczyzną do końca z nadzieją. Okresu nie ma tak jak ostatnio i czy mogę być w ciąży? Czy jednak nie? Myślę o zrobieniu testu, ale pewnie wyjdzie negatywny, bo powinnam jeszcze zaczekać? Może troszkę namotałam, przepraszam, mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam.

Gość pytanie osobiste
?

Gość ile masz lat?
czy ty się kochasz z chłopakiem bez zabezpieczenia mimo tego że odstawiłaś 2 m-ce temu tabletki???????????

Gość marchewwka
Jeśli jesteś w ciąży a test zrobisz po terminie spodziewanej miesiączki, to będzie wiarygodny i wyjdzie pozytywny. Chociaż kobietki radzą raczej zrobić test z krwi, bo daje pewność z tymi siusianymi nigdy nie wiadomo.