Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

czy jak macie zarosniete nogi to pozwalacie sie dotknac facetowi

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

bo ja ma taki problem, że mam dosc geste i mocne włosy ma na nogach, chociaz blond jak np z moim umawiamy sie wieczorem , to jestem gładziutka ale rano juz mam odrosniete włosy i mozna sie ostro podrapac:P z czego on sie nabija ale wiem ze mu to przeszkadza teraz uzywam depilatora, ale juz po 1,5 tyg mi odrastaja i czuje je przez skóre, jak mam gesia skórke to jakby 100000 igiełek wbijały mi sie w skóe, wiec potem czekam az to odrosnie..nogi nie sa gładkie tylko chropowate, jak to gole to zaczynaja mi sie robic ranki..zapuszczanie to przynajmniej tyydzien... ja nie wiem juz co robic zeby miec gładkie nogi mam wrazenie ze mojemu to przeszkadza, zawsze sie nabija z moich włosó..chociz przed kazdym spotkaniem staram sie miec gładkie ale nigdy nie wychodzi tak jakbym chciała:O

Gość Kwokastarakwoka
no własnie ze przeszkadza, nabija sie bo co ma powiedziec jak dotyka moich nóg to mam zarost taki twardy jak jakis facet po 2 dniach niegolenia

Gość .Sratata
A że tak zapytam ynteligentnie:cipkę też golisz?

Gość Kwokastarakwoka
cipke gole kremem do depilacji:P a wam nie przeszkadza jak facet dotyka waszych nieogolonych nog

Gość .Sratata
I z cipką nie masz takiego problemu jak z nogami? Generalnie myślę, że dramatyzujesz.

Gość Kwokastarakwoka
cipka az tak sie nie przejmuje;)

Gość Kwokastarakwoka
Ciipke smaruję smarem maszynowym aby uzyskać lepsze przyspieszenie dośrodkowe bo mój stary to już niezbyt ruchliwy.