Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkoochanna

Bije mnie Chłopak!! Pomocy -co zrobić

Polecane posty

Gość kkoochanna

Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.;dd Spotykam się z chlopakiem juz od poł roku , na początku był miły,sympatyczny,ciepły. kiedy miną pełny rok zaczą mnie bić. zależności kiedy ściskał mnie za szyje i lekko dusił .. (on to traktował za zabawę),po takich 5-głupich żartach,wyprowadziłam się do rodziców. Dobrze zrobiłam .? ;/

Gość taka_jedna_jedyna
zostawić i zapomnieć... takie ścierwo nie jest warte nawet splunięcia

Gość natalia8899
ale ja cos do niego czuje ;//

dobrze zrobiłaś. mam podobny problem ale jestem w nieco gorszej sytuacji, mianowicie: mam 19 lat i jestem w 3 miesiącu ciąży. Mój chłopak ma 21 lat. Problem polega na tym z jego koledzy kryminaliści (maja od 17 do 23 lat a kradną i sprzedają narkotyki, nawet byli karani za pobicie ze skutkiem śmiertelnym) mają na niego bardzo duży wpływ. Przez nich pali marihuanę, woli z nimi się spotykać niż ze mną. Jak jest w pracy i się nudzi pisze do mnie smsy, a jak jest z kolegami to nawet nie napisze jednego smsa ;/ Ostatnio podniósł na mnie rękę i uderzył mnie w brzuch. Jest bardzo obojętny i chamski. Wiem że nigdy się nie zmieni bo powiedział mi prosto w oczy że koledzy zawsze będą dla niego najważniejsi. Jak powiedziałam mu żeby dał mi pieniądze na badania związane z ciążą odpowiedział że mam matkę i niech ona mi da, ale przecież to on mnie zapłodnił a nie matka. Naprawdę nie wiem co mam robić, przez niego ciągle płaczę i nie mam ochoty żyć. Nie wiem czy powinnam się jakoś na nim zemścić czy zrobić co innego. Trudno jest mi się z nim rozstać ze względu na dziecko...

Gość ojoojooj
spotykam się od pół roku kiedy minął rok zaczoł mnie bić Mieszkaj u rodziców,zajmij się szkołą , dokształć sie przez wakacje. Są 4 pry roku, pół roku ,a rok to duuuża różnica. Emotki z gg nie dzialają na kafe