Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lzy_ktore_nie_wysychają

CZY TO NORMALNE ŻE ON TAK MA?

Polecane posty

Witam Jestem w związku na odległość już ponad rok czasu. Byłam do wczoraj bardzo szczęśliwa, ufałam mu. Widzimy się co tydzień, dwa. Dopóki mały problem nie wyniósł pewnej rozmowy na temat jego wady. Rozmawiałam z nim o częstszym kontakcie. Po czym on powiedział ze to jego wada. Ze zawsze tak ma, że na początku niesamowicie okazuje swoje uczucia, cały czas dzwoni, pisze, a póżniej czuje to samo tylko nie ma tak częstej potrzeby pisania, kontaktowania sie, wysyłania buziaków, okazywania uczuć, bo uważa że wcześniej robił to tak często, że powinnam wiedzieć co do mnie czuje. Trochę mnie to zabolało. Bo nie powiem, zawsze usprawiedliwiałam go jak się nie odzywał tym że ma dużo pracy i jest zalatany. A teraz wiedząc ze "tak juz ma" trochę dziwnie się z tym czuję. Czy przesadzam? Straciłam do niego przez to delikatnie zaufanie. Myślicie że jeśli facetowi zależy, stanie na glowie i zrobi wszystko żeby mnie uszczęśliwić nawet jeśli dla niego byłoby to bardzo trudne?

Gość to sie rozumie samo
tez bym straciła zaufanie lepiej go rzuc bo jak tego nie zrobisz on cie i tak rzuci zreszta juz pewnie jakas posuwa a ty sie zastanawiasz nad jakimis glupotami

Gość edzia pedziaa
normalne to na pewno, tylko czy po roku czasu? szybko mu sie znudziło- za szybko

To jest przyjaciel mojego brata. Z którym jest w tej samej miejscowości. Ja niestety studiuję w Warszawie. Na pewno mnie nie zdradza. Raz ze nie jest typem takiego faceta a dwa ze z moim bratem widzi się niemal codziennie.

Gość dlatego związki na odległość
są ogólnie do bani...

Gość to sie rozumie samo
a moze on cos kreci z twoim bratem

Nikt nie musi mi tego uświadamiać, że są. Bo ja to wiem i czuję się też z tym okropnie. Ale nic na to nie poradzę. Akurat mi się to trafiło... a to niesamowity chłopak

Gość porozmawiaj ze to dla Ciebie
wazne. jak czesto macie kontakt?

Z bratem mam bardzo dobry kontakt. On nic nie mógłby kręcić przeciwko mnie, albo o czyms mi nie poweidzieć, nawet jeśli byłaby to najgorsza prawada.

Pracuje do 17. wiec dzwoni po pracy... ale zawsze jest to rozmowa w biegu... jak nie jedzie cos załatwić to skądś wraca. I ewentualnie przed snem... dzwoni... albo ja zadzwonie... Czasami sporadycznie jakieś smsy. Zapyta jak sie czuje bądz jak mi się udala jakaś sprawa którą miałam załatwić.

Prosze powiedzcie mi, czy rzeczywiście przesadzam, czy mam powody do niepokoju?

Gość lożaSzyderców
no nie wiem... ja jestem po slubie 3 lata i moj maz kochany dzwoni do mnie pare razy w ciagu dnia ale to hcyba zalezy od faceta..mysle ze nie masz sie czym przejmowac!

No dobrze tylko dlaczego wczesniej potrzebował mi tak bardzo okazywać swoje uczucia? Czasami to aż myślalam że przesadza.

Gość moj tez tak ma i dosyc szybko
przestal sie starac. ale kocha mocno:)

Gość lzy_ktore_nie_wysychaja
A dlaczego tka jest? I dlaczego my kobiety zawsze tak samo jesteśmy zaangażowane?