Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Preston

Dlaczego kura przekroczyła ulicę?

Polecane posty

Gość Preston

Dlaczego kura przekroczyła ulicę? Pani przedszkolanka: - Żeby przejść na druga stronę. Platon: - Dla ważniejszego dobra Arystoteles: - Taka jest natura kur, ze przekraczają ulice. Karol Marx: - To było historycznie nie do uniknięcia. Ronald Reagan: - Zapomniałem. Andersen Consulting: - Deregulacja na dotychczasowej stronie ulicy zagrażała dominującej pozycji rynkowej kury. Kura rozpoznała wyzwanie w rozwinięciu swoich kompetencji, które są niezbędne do przetrwania na nowych rynkach nacechowanych wysoka konkurencja. W partnerskiej współpracy z klientem Andersen Consulting pomógł kurze przemyśleć fizyczna strategie dystrybucji i procesów przetwórstwa. Stosując Model Integracji Drobiu (MID) Andersen pomógł kurze zastosować jej umiejętności, metodologie, wiedze, kapitał i doświadczenie, w celu nakierunkowania pracowników, procesów i technologii kury w ramach Program Management na wspomaganie jej całościowej strategii. Andersen Consulting zaangażował zróżnicowane Cross-Spectrum analityków ulic i najlepsze z kur, jak również doradców Andersena z szerokimi doświadczeniami w przemyśle transportowym, którzy podczas dwudniowych narad sprowadzili swój osobisty kapitał wiedzy do wspólnego poziomu i stworzyli synergię, aby osiągnąć konieczny cel, a mianowicie wypracowanie i wdrożenie ogólnoprzedsiębiorczej ramy wartości w procesie drobiowym średniego szczebla. Spotkanie miało miejsce w parkowej okolicy, aby zapewnić atmosferę testową, która bazuje na strategach, na których skupia się przemysł, i która zaowocowała w jasnej i jedynej w swoim rodzaju teorii rynku. Andersen Consulting pomógł kurze przemienić się, żeby stała się bardziej kurą sukcesu. Martin Luther King, jr.: - Widzę świat, w którym wszystkie kury są wolne i mogą przekraczać ulice, nie będąc pytanymi o motywy. Richard M. Nixon: - Kura nie przekroczyła ulicy. Powtarzam, kura NIE przekroczyła ulicy! Machiavelli: - Decydujące jest to, ze kura przekroczyła ulice. Kogo interesują powody. Przekroczenie ulicy usprawiedliwia wszelkie motywy. Freud: - Fakt, ze się w ogóle ta sprawa interesujecie, ze kura przekroczyła ulice, ujawnia waszą seksualną niepewność. Bill Gates: - Akurat wypuściłem na rynek nowy KuraOffice 2000, który nie tylko będzie przekraczał ulice, ale również będzie znosił jaja, zarządzał ważnymi dokumentami i wyrównywał stan waszego konta. Einstein: - Czy to kura przekroczyła ulice, czy tez to ulica się przesunęła pod kurą,zależy od waszego punktu odniesienia. Budda: - Tym pytaniem ujawniasz twoja własną kurza naturę. Ernest Hemingway: - Aby umrzeć... w deszczu... Bill Clinton (wersja 1): - W żadnym momencie nie byłem z ta kura sam na sam. Bill Clinton (wersja 2): - Ja z ta kurą nie miałem żadnych niewłaściwych kontaktów. Adolf Hitler: - Aryjskich kur nie powstrzymają drogi wytyczone na mapie świata przez judejską plutokrację. Ernesto Che Guevara: - Kura jest jak rower - kiedy nie jedzie to się przewraca. Józef Piłsudski: - Wysiadła z czerwonego tramwaju na przystanku niepodległość Zaratustra: - W górę, wzwyż, aż póki gwiazd własnych nie ujrzy pod swymi pazurami! Rzecznik prasowy Policji: - Trwają czynności procesowe zmierzające do ustalenia przebiegu zdarzenia. Ze względu na dobro sprawy, na obecnym etapie śledztwa nie mogę nic więcej Państwu powiedzieć. Nadkomisarz Marek Fidos: - W okresie urlopowym obserwujemy nasilony ruch kur przechodzących na druga stronę, co częstokroć prowadzi do rożnych wypadków. W nadchodzący weekend przewidujemy nasilenie kontroli kur, mające na celu zwiększenie bezpieczeństwa użytkowników drogi pod kryptonimem: Cura 2001. Jednocześnie chciałbym zaapelować do rozsądku użytkowników dróg i zaapelować o wolniejsza jazdę. Przyczyną wypadków jest najczęściej nadmierna prędkość rozwijana przez kury i rozjeżdżających je kierowców . Osama Bin Laden: - To dopiero ostrzeżenie pod adresem pełnej zła i zepsucia Ameryki! Następne kury przejdą przez ulice w zatłoczonych centrach handlowych i przed przedszkolami! F. Nietzsche: - To była transformacja kury w nadkurę. Marek Kamiński: - Zamierzam jako pierwszy Polak powtórzyć wyczyn kury w warunkach zimowych, samotnie. W. von Heisenberg: - Tak naprawdę dopiero kiedy się zatrzyma będziemy mogli z całą pewnością stwierdzić, czy to jest rzeczywiście kura. Tadeusz Kościuszko: - Za wolność waszą i naszą. Neil Armstrong: - Ten mały krok kury jest jednocześnie wielkim krokiem całego drobiu. Józef Stalin: - Jedna kura - to dramat, milion kur - to historia. Katarzyna Figura: - Zadzwoń, to opowiem ci, co JA przekroczyłam.. Andrzej Lepper: - To jest wszystko wina skorumpowanych rządów, które rządziły Polską przez 12 lat, biedna kura nawet nie ma na leki, Balcerowicz musi odejść. Ojciec Rydzyk: - Żydokomuna z SLD doprowadziła, że kura tracąc swa katolicką moralność przekroczyła jezdnię. Módlmy się za nasz siostrę kurę. Przypominam numer konta, na które można wpłacać pieniądze na rzecz kury. Grzegorz Kołodko: - Dzięki działaniom naszego rządu, bo my w naszym rządzie nie składamy czczych obietnic, kura w wyniku wzrostu gospodarczego mogła zrobić krok wprzód Leszek Miller: - Ta kura dla mnie jest zerem Jerzy Urban: - Więc ta rozjechana kura ruszyła swoja tłustą d..., i byle dziad z ulicy wie, czemu przeszła na druga stronę tej obesranej jezdni Pospolity dres: - YYYYYYYYYYYYYYYYY Yyyyy znaczy, hrrrrr może k***a yhy wypas komóra była ehe Pospolity skate: - Normalnie złapała cool zajawkę i chlapnęła z podeszwy po co się będzie tak j...bała, i chlapała ściemy. Roman Giertych: - Ta kura jest symbolem uciśnionej Polski, która zjadana przez zagranicznych oprawców z UE musi uciekać za jezdnie. Rywin: - odmawiam odpowiedzi na zadane mi pytanie kogut: - kura? jaka kura? ech tych bab nie mozna upilnowac....a kura: - a tak sobie, dla jaj. A Wy jak myślicie ??? Dlaczego kura przekroczyła ulicę???

Gość stare to
:D

Gość Żyd z Pejsami
żeby znieść swoje żydowskie jaja po palestyńskiej stronie ulicy

Jarosław Kaczyński "jestem GŁĘBOKO PRZEKONANY że kura przekroczyła ulicę żeby nie stać razem z ZOMO"

Gość Schrodinger
Czyli ta kura znalazła się w superpozycji.

Gość Highsociety
Bronisław K.-zachowanie kury jest niczym innym jak tylko stawianien pierwszych kroków w opracowanej strategii wyjścia z nato.

Gość Henryk Sienkiewicz......
Quo Vadis Kuro?

Gość lyk whyski
szukała koguta:D

Gość Donaldo Tusk
"Kurwa juz wybrala , wybrala 2 irlandie wy tez mozeciez KAZDY MOZE"

Gość Donaldo Tusk
Mialo by Kura juz wybrala ( ale odruch pisemny sprwil ze wyszlo jak wyszlo:P

Gość odpowiedź Urbana jest
chybiona. Akurat jego wszelkie pisma czytam i wiem, że to zupełnie nie w jego stylu.

Gość Acodaa
A co ? Pisze jeszcze gorzej?

Gość gus_lus
Doda:"bo jej się ruchać chciało" ;)

Gość Szaranowicz
Kura na lewej stronie , kura na lewej stronie, KURA KURA KURA i JEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT kura PRZEKroczyla ulice, prosze panstwa sensacja w miescie.

Gość F.W.Hegel
Czyniąc to czyniła wedle swej natury i uczyniła dobrze albowiem nie czyniąc tego wyparła by się siebie toteż dlatego drogę przekroczyła.

Gość Preston
Kamil Durczok "Fakty tvn": - W niewyjaśnionych okolicznościach kura przekroczyła ulicę. Na miejscu jest nasz reporter...

Gość E. Kant.
Albowiem taki był jej imperatyw a postępując w zgodzie z nim wiedziała, że czyni dobrze.

Gość min Grad
kura przeskoczyła na drugą stronę ulicy i przeskoczyła przez płot stoczni aby sprawdzić, czy już na terenie stoczni są Marokańczycy i czy można tam jeszcze coś dziubnąć kasiory :)

Gość Michael Jackson...
Rozumie siebie i czuje siebie tak jak ja gdy tańczę i gdy robię moonwalk kocham to i ona kocha swój kurzywalk.

Gość c.k. dezerterzy
w szpitalu psychiatrycznym pan pułkownik zapytał porucznika - co jest na tym obrazku ? porucznik po chwili odpowiedział, że to jest kura :) ale pan pułkownik zapytał ponownie porucznika, czy to na pewno jest kura ? a porucznik zdenerwowany odpowiedział, .... to jest osioł :)

Gość Z. Chajzer....
Bo to była jej chwila prawdy i poszła na całość!

Gość Grześ z SLD
wszystkie kury są nasze i za darmo nie oddam żadnej kury , muszę z kurami pogawędzić i uzgodnić, z którego koryta zechcą ziarno dziobać :)

Gość pospolita kafeterianka
dobrze zrobiłaś kuro że przekroczyłaś jezdnie... olej dziada, rzuć go :D

Gość Aleksander K.
Za tym krokiem kury co oczywiste przemawiał dialog społecznych partnerów,kwestie integracji z unią i to było najlepsze rozwiązanie. Wiem to albowiem zawsze byłem "rezydentem wszystkich kur..."

Gość Fox Mulder
Kura przeszła na drugą stronę albowiem the is out there and I wan't to believe!